Přehled posledních diskuzních příspěvků

Najdi názvy řek evropských, asijských a také africké

Marie Měchurová 13.7. 09:26
Aničko, vidím, že se v té posteli nudíš. Jsi fakt dobrá! Já teď nemám čas, až večer.

Poslat vlastní „čumkartu" můžete i z obýváku. Potěšíte příbuzné či známé

Lidmila Nejedlá 13.7. 09:04
No vida, tak já určitě vyznám lásku íčku zato, že nás seniory nenechá zakrnět a informuje nás o novinkách na všech frontách. Díky.

Čechy krásné, Čechy mé...

Anna Potůčková 13.7. 07:25
Bertice, básen se ti povedla velice. To já bych Vás také brzdila, bud si jistá! Po rovině ještě to se mnou jde, do kopců vždy funím jak ježek a musím odpočívat. Je to dané více faktory. Moji obezitou, nedomykatelností chlopně a také bolavou páteří a kolenními klouby. Ale do přírody chodím ráda. Tu básničku jsi musela spřádat ve své mozkovně asi i v noci - je prostě dlouhá.

GLOSA: Karlovarský festival senzací

Alena Švancarová 12.7. 20:27
Vy vůbec nemáte ponětí co ty hvězdy měly za starost jak dlouho před festivalem.Každá chtěla mít nejhezčí model a vypadat mladě.Vždyt jsou to VIP.A ještě vytáhnout obličej a jiné nezbytnosti.

Kámen je mou celoživotní láskou, říká kamenosochař Josef Borecký

Jitka Hašková 12.7. 09:55
Josef Borecký je úžasný. Na jaře jsme měli výlet k němu do Počernic a do jeho dílny. Bylo to bezvadné. Martina o tom napsala prima článek.

Stejně mi lásku nevyvrátí

Jitka Hašková 12.7. 07:15
Zuzko, děkuji za krásnou, povzbudivou básničku. Už jsi mi tu chyběla.

Pár čerstvých obrázků z Egypta

Marie Novotná 12.7. 05:32
Je to nádhera ve velikém vedru. Hezký dokument. Děkuji za sdílení.

Můj nejlepší přítel: Počítač

Naděžda Špásová 11.7. 11:23
Marie, napsala jsi to moc hezky, byla jsem na tom podobně, s PC jsem se poprvé seznámila v zaměstnání po revoluci a pak v dalších zaměstnáních to šlo líp a líp. Nejsem žádná rekordmanka, ale co potřebuju, to už na PC zvládám, viz mé fotky a články tady na íčku. Abych pravdu řekla, už si to bez počítače, internetu a chytrého mobilu neumím představit. Tak ať se ti vše daří.

Tulák

Marie Ženatová 11.7. 08:10
Díky moc po ránu za hezká slova*

Chceme být dokonalí. Jenže si tím ničíme psychiku i zdraví

Jitka Caklová 11.7. 08:04
To, co píše Raphael Bonelli v knize Perfekcionismus (7. odst), zcela odpovídá tomu, čím jsem si ve svém životě prošla a zcela s tím souzním, na rozdíl od posledního odstavce (dílo autorky tohoto článku), který vnímám v naprostém rozporu s tím, co píše R. Bonelli. "Není všechno zlato, co se třpytí.", stačí si vzpomenout na "třpyt" na FF v Karlových Varech ♥

Cíle a návraty

Daniela Řeřichová 10.7. 07:07
Vaše verše a čistá výtvarná linka Vaší paní se hezky prolíná.

FEJETON: Můžu se odlišit?

Eva Kopecká 10.7. 06:21
Kritizovat umí každý. A vůči sobě je tolerantní taky každý. Za mě, tetování se mi nelíbí. Ale pokud někdo chce tak chodit, jeho věc. Nezapomenu, jak se mi přišlo ukázat moje dospělé dítě, venku teplota kolem pěti, deseti stupňů. Na sobě pouze tílko, tatér doporučil dílo na rameni a paži nezakrývat, a dítě pokračovalo dále do místa svého dočasného bydliště. Bylo to o zápal plic. Pocity jsem měla někde mezi údivem, zoufalstvím a bezmocným vztekem. Prostě asi někdo nemá, jak na sebe jinak upozornit. Jinak nerozumím, proč si lidi to tělo nechají takto ,, zkrášlovat ".

Střípky z mého tenisového období

Rostislav Mraček 9.7. 17:07
Když se lidé umí bavit a nečekají na pobavení od umělců, je to senzační!

Život s krokoměrem. Je to jen móda nebo užitečný trend?

Antonín Nebuželský 9.7. 10:27
No, jsem první. Už ke článku pana Charváta"o koloběžkách a podobně ", jsem psal :" lidi choďte "... Chci říct že snad každý chytrý telefon má krokoměr, tak stačí ráno ťuknout a večer to omrknout. Už jen cesta a nákup a chození v Globusu, například, udělá zhruba těch šest tisíc, o kterých je často řeč. Abych se pochlubil", můj denní průměr,od začátku roku, je přes dvanáct tisíc kroků. Takže dopoledne běžný provoz, odpoledne tak od tří do pěti. Každý den podotýkám, což si v důchodu můžu "na svý zdraví špendýrovat" jak by řekl pan Hlinomaz, co by krupař Dařbujána a Pandrholy:-) Nutno říct závěrem, že potkáváme s kolegou většinou ženy, chlapi buď makají", nebo sedí ve Zdaru, což je u nás osvěžovna.

Vůně levandule pod Řípem

Věra Ježková 9.7. 07:18
Ali, paráda. To by si užila dcera mého přítele. Levanduli miluje. Takže jí dávám jako dárky předměty s obrázky či vůní levandule.

Marta - den téměř mezinárodní

Daniela Řeřichová 8.7. 15:30
Vlaďko, moc zajímavé pokračování. Omlouvám se za mobil, má být plný počet hvězd.

S ochranou kriticky ohrožených sýčků pomáhá hlasový monitoring

Jana Šenbergerová 8.7. 13:31
V souvislosti s vymíráním sýčků mě napadá jedna paralela, ale skutečnost s ní zřejmě nemá nic společného.

Jak jsme dříve cestovali

Jana Jurečková 7.7. 21:51
Vzpomínám si, že jako školačka jsem každé prázdniny jezdila s rodiči na dovolenou, navštěvovali jsme hrady a zámky a přírodní památky. I když jsem měla sennou rýmu, vždycky jsem to nějak vydržela. Po dokončení střední školy jsem nastoupila jako úřednice a mohla si vybrat poukaz ROH. Bylo to prima, nelze zapomenout.... Díky za hezké povídání.

Naxos – ostrov nekonečných pláží, čistého moře a skvostů z historie

Svatava Páleníková 7.7. 15:03
V Řecku se mi líbilo moc. Znám Samos a Rhodos, ale moc pěkně (s láskou) popsán i tento ostrov Naxos. Ale tam už se asi nedostanu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.