Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rozloučení se školou
Alena Tollarová 30.6. 11:03
Termín "děti trochu pomalého myšlení" se mi líbí. Ne všichni se narodili se zářným intelektem a těmto dětem se moc pozornosti nedostává.
Střípky z mini srazíku v Brně
Alena Tollarová 30.6. 08:10
Blanko, fotky máš hezké a dokreslují dobrou náladu, která vás v Brně provázela. A to je na vašem výletě to nejdůležitější. Výletům s i60 ZDAR!
Z druhé ruky. Kupování použitých věcí už není jen nutnost, ale trend
Jana Šenbergerová 30.6. 07:30
Tento trend vnímám především jako velmi rozumný. Vždycky mi bylo líto vyhodit cokoliv, co ještě mohlo sloužit. Už několikrát se u nás v domě objevil prádelní koš, nebo velká krabice s věcmi po někom, kdo zemřel. Během několika dnů byly rozebrány. Nechtěla bych, aby to, co zbude po mně, skončilo v popelnici a následně na smetišti.
Věděli jste, že tato rostlina je také zdraví prospěšná?
Jana Šenbergerová 29.6. 09:19
Moc zajímavá informace obzvláště v době, kdy pro vedra není chuť na hutnější jídla. Zkusím koupit ve zdravé výživě. Třeba prospěje nejen mému srdci, ale také kostem. Konečně budu mít důvod k používání bytelného mixéru, který jsem před lety dostala a zatím moc nepoužívala. Dík!
Co je to komprese a jak vám dokáže zlepšit život?
Anna Potůčková 28.6. 13:39
Pro mou osobu aktuální článek, nebot v minulém týdnu mě byly lékařkou předepsány kompresní podkolenky. Mám je nosit hlavně při túrách.
Dvoudílné nebo jednodílné? Léto je tu a s ním téma: plavky
Martin Vrba 28.6. 09:24
Názor na plavky v plynutí času:
(1) Plavky přece nejsou ničím jiným, než kouskem oděvu určeném k tomu, abych ukázal (a), jakou mám skvělou postavu.
(2) Plavky přece nejsou ničím jiným, než kouskem oděvu určeném k plavání a slunění se.
(3) Plavky nepotřebuji, slunění je škodlivé.
(4) Plavky se mažou na chleba jako Majka?
Až uvidíš moře
Dana Puchalská 28.6. 08:29
Gratuluji ke krásné výhře. Obzvlášť když má kniha i takové pěkné věnování od autorky.
Hudba z ráje aneb Pozvánka na festival Václava Žmolíka a jeho dcery Karolíny
Jitka Caklová 28.6. 08:21
Krásný rozhovor s milými lidmi i stejně krásné pozvánky. Děkuji ♥
Čím více šetří, tím se mají hůře. Jak lze pomoci českým seniorům?
Vla sta 28.6. 07:08
"Vnímá to jako trest za to, že šetří."
To jako vážně? Příspěvek na bydlení má sloužit jako pomoc lidem v nouzi a podle toho s ním má být zacházeno. Jsou to prostě peníze navíc, ne něco, na co má nárok každý a vždycky. Někteří si z toho udělali pravidelný příjem a ještě si budou stěžovat, když ho nedostanou?
Lázeňský deníček: Bechyně, den sedmý
Dana Puchalská 28.6. 06:30
Opět krásné vyprávění o Bechyni. Ano,je tam opravdu hezky.
Marta - konečně zase doma
Daniela Řeřichová 27.6. 19:11
Vlaďko, děkuji za další díl s napínavou zápletkou.
V Praze je blaze. Proběhlo velké srovnání kvality života. Jak je na tom váš kraj?
Antonín Nebuželský 27.6. 13:09
To měl vědět můj táta v pětačtřicátým :-)
Takhle jsem se narodil v Modré u Děčína.
Jenže to ještě byli všude doktoři i zubaři...
Lázeňský deníček: Bechyně, den šestý
Dana Puchalská 27.6. 09:14
Julie,když jsem si četla a koukala na krásné fotky,tak jsem já,která je mlsná dostala chuť na zákusek. Vypadají náramně.
Na českou dovolenou vezměte s sebou měšec grošů, platební karta může být marná.
Soňa Prachfeldová 26.6. 18:59
Paní Jano, přece si tím nebudete kazit jinak krásné prožitky. Vždyť trochu té české neochoty vydržíte a máme tu pěkné čtení. Budeme zase šetřit do kasiček, jako v dětství. Teď tedy pajcky, dříve to byly desetníky.
Prázdninový tip: Nezapomenutelný pobyt ve Vysokých Tatrách
Jan Zelenka 26.6. 09:12
Moc pěkný výlet. Byl jsem v těch místech před více, než šedesáti lety. A na Zeleném plese. Pamatuji si ale, že výstup o Brnčalovy chaty u Zeleného plesa k plesu Kežmarskému je docela náročný, zvláště pro seniory. Bylo mi tenkrát sedmnáct a už tehdy mě zradila artróza.
FEJETON: Jak jsme vynalézali úřad
Jana Vargová 26.6. 05:44
Bravo! Přemýšlejte prosím, zda by nebylo vhodné ještě zřídit UPDNÚ (Úřad pro dohled nad úřady). Někdo přece musí kontrolovat, zda ostatní plní svoji funkci.
Lázeňský deníček: Bechyně, den pátý
Dana Puchalská 25.6. 13:20
Ano v Bechyni se nudit snad ani nedá. Ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem toto malebné městečko navštívila.
Psychické problémy ve stáří není vždy nutné řešit antidepresivy
Marie Faldynová 25.6. 08:40
Nejlepší antidepresivum je poslech Rádia7 - po internetu nebo DAB. Pozor, je prudce návykové!!!
Když byl v Brně abnormální hic
Alena Tollarová 25.6. 08:27
V Brně jsem byla jen jednou, a to shodou okolností také díky íčku. Centrum Brna jsme jsme tenkrát prošly díky Evě B. TEntokrát jsem na výlet nemohla a asi je to i dobře, protože v tom abnormálním hicu bych byla brzdou. A mám radost, že se výlet vydařil a pěkně jste si Brno užily a děkuji za reportáž.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.