Přehled posledních diskuzních příspěvků

Když byl v Brně abnormální hic

Alena Tollarová 25.6. 08:27
V Brně jsem byla jen jednou, a to shodou okolností také díky íčku. Centrum Brna jsme jsme tenkrát prošly díky Evě B. TEntokrát jsem na výlet nemohla a asi je to i dobře, protože v tom abnormálním hicu bych byla brzdou. A mám radost, že se výlet vydařil a pěkně jste si Brno užily a děkuji za reportáž.

Lázeňský deníček: Bechyně, den čtvrtý

Zdenka Soukupová 24.6. 13:50
Už se těším na ten vlak. A doufám, že si manžel výlet užil.

Co si uvařit v horkém létě?

Jan Zelenka 24.6. 09:50
Recepty jsou rozhodně zajímavé, leč trochu náročné.

Jan v novém kabátě

Dana Puchalská 24.6. 09:16
:-) :-) Líbí,... :-)

Na návštěvě u Bati II.

Alena Tollarová 24.6. 08:23
Zajímavá výstava, móda se opakuje a mnohé botky by byly nositelné i dneska. Typické budovy s prodejnami Baťa byly snad v každém městě, i u nás. Dneska se tam také dají koupit mj. i boty, ale úplně jiné, obchod tam mají Vietnamci.

Bojíte se nakupovat na internetu? Vyzkoušejte si e-shop nanečisto a nic vás nepřekvapí

Věra Ježková 24.6. 08:10
Nebojím. Nakupuji oblečení na WITT, příslušenství k PC aj. v Alze, kterou mám blízko. Nedávno jsem si tam koupila pečenku.

Lázeňský deníček: Bechyně, den třetí

Rostislav Mraček 23.6. 13:51
Výborné čtení a skvělé obrázky.

Lenka (66 let): Manžel hltá negativní zprávy, ale já chci žít v pěkném světě

Jana Jurečková 23.6. 11:14
U nás doma to bylo opačně. Já jsem hltala negativní zprávy z televize a z počítače. Začalo to kovidem, pak očkováním. Moje psychika se pomalu hroutila. Naštěstí jsem si jednoho dne řekla dost. Sleduji zprávy, ale jen velice málo a to naprosto stačí.....

Najdu tvou lásku

Rostislav Mraček 23.6. 07:44
S úctou se skláním před vaším uměním!

Hradlářka

Jarmila Komberec Jakubcová 23.6. 07:17
Velmi zajímavé - dík.

Skály kam se podíváš

Eva Mužíková 22.6. 20:03
Nadičko, když jsi mi volala, že jsi byla v tom pařáku na této tůře, hubovala jsem Ti. Když vidím tolik nádherných skal, nedivím se, že Tě touha po vyfocení hnala vpřed, horko, nehorko. Ty by jsi za tolik článků a fotek z naší krásné přírody zasloužila metál. Tvůj článek o jahodách samozřejmě vede, už má přes 76 tisíc shlédnutí.

Lázeňský deníček: Bechyně, den druhý

Dana Puchalská 22.6. 16:51
V lázeňském domě Olga je to prý fantastické. Ale i celá Bechyně je kouzelná. Tam se lázeňský host po procedurách ani nudit nemůže.

Byli dříve muži horší tátové a partneři? Ne, je to spíše mýtus

Jitka Caklová 22.6. 14:51
Nikdy nebyli muži oni nic více nebo méně, než jim ženy umožnily a stejně tak ženy, než jim umožnili muži. Pantáta z 1. manželství byl živitel rodiny. Odjel na noční a než se ráno vrátil tak panímáma sestěhovala nábytek, vybílila kuchyň, uklidila, vrátila nábytek na místo a běda jak ho tehdy jejich maličký synek, o dlouhou řadu let později můj manžel, vzbudil pláčem, když po "noční směně" unavená máma usnula. Když jsem odmítla jít ve stopách panímámy, nebyla jsem dobrá manželka, přestože jsem jeho právo na odpočinek plně respektovala. Když dnes vidím, jak se náš, plně pracovně vytížený syn, věnuje svým třem holkám (manželce, 6ileté a desetiměsíční), říkám si, kde se to v něm bere. "Rozhodně, coby sedmdesátnice si zasloužím slyšet, že můj syn je pozornější, citovější, lepší, než byl jeho otec" a moc jim krásné soužití přeji. Každý si dovolí jen tolik, kolik si druhý nechá líbit a platí to oboustranně.

Marta - konečně v lázních

Dana Puchalská 22.6. 12:45
Vlad'ko, omlouvám se. Minulé díly jsem nějak propásla. Ale dnešní díl je vyloženě zajímavý. Těším s na další.

Na návštěvě u Bati I.

Eva Mužíková 22.6. 09:44
Věrko, opět velmi zajímavé informace. Díky.

Lázeňský deníček: Bechyně, den první

Dana Puchalská 21.6. 17:01
Už se těším na další pokračování. Ano, Bechyně je skvělá destinace a její lázně jsou vynikající. Moji přátelé tam jezdí rok co rok. Letos pojedou znovu.

Co to může být - odhalení

Jana Kollinová 21.6. 14:50
Dano, to je jedna z nejzajímavějších hádanek. Jen postrádám u fotografií popisky. Stále nevím která je která, ale rostlinky jsou krásné, jen z devíti testů je odhaleno osm. Těšila jsem se na to jak vypadá skunkové zelí. :-)

Zabíjení krásy

Martin Vrba 21.6. 14:02
No, kdyby toho koníka kritizoval handlíř, tak bych se mu nedivil, že by za takovou kobylu nechtěl dát ani zlámanou grešli, ale člověk obdivující a znalý umění nemá v úmyslu tu kobylu zapřahat a ani ji osedlat a slouží mu jen k pochopení sochaře - jak on vidí koně a má se jím nechat povznést nad skutečnost - k jinému ztvárnění skutečnosti. A taková kovová kubistická kobylka tedy slouží k uvolnění naší uzdy ve prospěch fantazie. Což dokonce potvrdila i sama kritička toho díla - vyprovokovalo ji to k hezkým veršům - ano - socha splnila účel, protože umění může i pobuřovat a všechno další - jiné, než jen nudit. A tak já za to dávám té kobylce, škoda, že neznám jméno sochaře, oba by si to totiž zasloužili, trochu imaginárního obroku, že přispěli do kroku v pokroku v umění. O zabíjení umění se podle mne vůbec nejedná, ale i v tom je svoboda - každý má právo na své hodnocení díla. :)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.