Přehled posledních diskuzních příspěvků
Lázeňský deníček: Bechyně, den první
Dana Puchalská 21.6. 17:01
Už se těším na další pokračování. Ano, Bechyně je skvělá destinace a její lázně jsou vynikající. Moji přátelé tam jezdí rok co rok. Letos pojedou znovu.
Co to může být - odhalení
Jana Kollinová 21.6. 14:50
Dano, to je jedna z nejzajímavějších hádanek. Jen postrádám u fotografií popisky. Stále nevím která je která, ale rostlinky jsou krásné, jen z devíti testů je odhaleno osm. Těšila jsem se na to jak vypadá skunkové zelí. :-)
Zabíjení krásy
Martin Vrba 21.6. 14:02
No, kdyby toho koníka kritizoval handlíř, tak bych se mu nedivil, že by za takovou kobylu nechtěl dát ani zlámanou grešli, ale člověk obdivující a znalý umění nemá v úmyslu tu kobylu zapřahat a ani ji osedlat a slouží mu jen k pochopení sochaře - jak on vidí koně a má se jím nechat povznést nad skutečnost - k jinému ztvárnění skutečnosti. A taková kovová kubistická kobylka tedy slouží k uvolnění naší uzdy ve prospěch fantazie. Což dokonce potvrdila i sama kritička toho díla - vyprovokovalo ji to k hezkým veršům - ano - socha splnila účel, protože umění může i pobuřovat a všechno další - jiné, než jen nudit. A tak já za to dávám té kobylce, škoda, že neznám jméno sochaře, oba by si to totiž zasloužili, trochu imaginárního obroku, že přispěli do kroku v pokroku v umění. O zabíjení umění se podle mne vůbec nejedná, ale i v tom je svoboda - každý má právo na své hodnocení díla. :)
Tip na výlet: Maria Loreto ve Starém Hrozňatově
Elena Valeriánová 21.6. 08:55
Aleno, tak to je opravdu krása. Ruce pozlatit těm, co se o vzkříšení té krásy zasloužily. Dojímá mě celkový pohled s hřbitovem. Mám to stejně jako ty, církevní stavby beru jako památky na naše předky a ráda jimi procházím. Bůh, pokud tedy je, nepotřebuje bohatství a okázalost. To jen lidé jsou marniví. Krásné fotky a dobře napsaný článek se spoustou zajímavých informací.
Senioři se stále zlepšují v digitálních dovednostech. Přidejte se k nim i vy!
Jan Zelenka 20.6. 22:25
Chytrý telefon nepotřebuji. Jsem dlouhá léta na počítači a naučil jsem se ho i opravovat, přeinstalovat OP a ovládat nejrůznější editory. nemám s tím problém.
Moje první stovka
Alena Tollarová 20.6. 10:21
Užívej si, Soni, toho svého Pepu a přeju Ti, aby Tě vždycky spolehlivě dopravil tam, kam chceš a společně jste se v pořádku vrátili domů. Kraj z Tvých fotek je i mým zamilovaným, takže jsem se ráda podívala na čerstvé fotky.
Pozor, slunce! Schovejte se! Tento trend posledních let je nesmyslný
Antonín Nebuželský 20.6. 09:15
Je to zdarma. Aspoň v tuto chvíli. Využijte možnosti...
Co to asi může být?
Naděžda Špásová 20.6. 09:04
Tak tady se nechytám, ale myslím, že je to zase jídlo.
Zatmění
Alena Tollarová 20.6. 08:35
Zuzko, ani nevíš, jak ráda vidím Tvoje jméno pod Tvými verši a těším se na další :)
Šikovné ruce našich seniorů 2022
Alena Tollarová 19.6. 22:05
Co nebo kdo je frivolitka, to vážně nevím. Zato se cítím tak trochu být Tvým opožděným doprovodem a jásám dodatečně s ním nad Tvým úspěchem. Dlouhá cesta do Lysé nad Labem - kdo by řekl, že se tam pojede přes Polsko? - se vyplatila. Tvoje ranní vstávání a neúnavné toulky po loukách za dobrého světla, fotografické očko a iniciativa paní Štěpánky přinesly své ovoce. Krásná fotka právem zvítězila a dočkala ses zasloužené odměny. Užívej si ten krásný pocit a pokračuj ve svých aktivitách včetně čtení v pečovatelském domě. K tomu Ti přeji hlavně zdraví, vždyť aktivita je nejlepším lékem proti stárnutí! Gratuluji! :)
Třešně
Marie Seitlová 19.6. 13:43
Krásné fotky třešní, až se sliny sbíhají. Také mi syn přivezl, ale ceny v krámech nebo na trhu jsou strašné.
FEJETON: Přepočítám důchod a uvidí se!
Eva Kopecká 19.6. 07:49
Jedna známá kdysi prohlásila, že kdo nemá Zepter hrnce, neumí vařit. Tehdy letěly předváděčky, bylo nutné sehnat a pohostit určitý počet lidí. Úžasné deky, bez kterých člověk nemůže mít kvalitní spánek, neskutečný vysavač za pouhých sedmdesát tisíc, ani nevím, zda tohle ještě je. Zlatý mediashop. Kdo nechce, nekouká se. A kdo se kouká,kdykoli to může vypnout.
Nepovedená návštěva zoo
Jana Jurečková 18.6. 18:45
Já zas chodila se svými dětmi, když byly malé do ZOO v Ostravě. Chodili jsme tam často. Doma bych s nimi nevydržela. Tam se zabavily a já si mohla oddechnout. Měly ale také zlobivé dny, jediná zbraň je obrnit se trpělivostí. Jinak děkuji za hezký příběh.
Výlet za lidovou architekturou
Miloslava Richterová 18.6. 13:51
Parádní výlet, tuto krajinu mám ráda, pěkné fotky ! :-)
Diskař Bugár a hokejista Havel si notovali
Daniela Řeřichová 18.6. 10:34
Fandím takovým akcím, jsou moc užitečné. Pana Bugára znám, je to sympaťák. Spolupracoval s mým synem na soše Discobola.
Láska ztracená
Jana Jurečková 18.6. 09:49
Jestli mě dnes něco potěšilo, tak je to tahle básnička. Můžu dát i odpověď. Ztracené lásce nevěřím, je jako zrádce. Není čistá a už vůbec ne nevinná. Všechno jen předstírá....
Pravidelný pohyb jí pomohl zhubnout a především zlepšit cukrovku
Libuše Křapová 18.6. 08:29
Sama se řadím do skupiny FIT FAT :-) Celý život 50kg, po přechodu vede šipka vzhůru, ať dělám, co dělám. Proč se tím zbytečně trápit? Batoh na ramena (nebo helmu na hlavu) - a jde se (či jede) do přírody :-)
“Musíme se mít rádi a nesmíme si závidět,” říká Marta Kubišová, držitelka ceny Beauty of Help Award
Jana Vargová 17.6. 12:58
Omluva, má být 5*****
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.