Přehled posledních diskuzních příspěvků

Růžová je dobrá

Věra Ježková 17.6. 08:50
Naďo, růžová je dobrá, fotky ještě lepší. K mým oblíbeným názvům patří Mrchojedy – u Domažlic, kam jsem několik let jezdila na chalupu ke známým. :-)

Průšvihář

Daniela Řeřichová 17.6. 07:15
Pěkné čtení, to už je skoro dávnověk.

Stres urychluje imunitní stárnutí

Jitka Caklová 16.6. 19:26
Kdo nevěří, ať vyzkouší. Já vím, že to funguje, ale začala jsem na základě vlastní intuice a letmých náznaků, které přišly v pravou chvíli. To nejlepší "krmivo" pro buňky je základem pro imunitu.

Hotel na břehu jezera slaví dvacetiny

Alena Vávrová 16.6. 13:17
Je to tam moc pěkné. Jezdíme tam na různé rodinné akce - takový rodinný oběd na terase s výhledem na jezero je prima. Konají se tam plesy a také vinobraní s Valticemi, přistává tam i parník.

Hradozámecká turistika - okolí Františkových lázní

Vladislava Dejmková 16.6. 11:23
Ve stejný čas, na stejných místech a přece jsme se nepotkaly...

Kombinace, variace, permutace

Marie Novotná 16.6. 06:06
Podle mne je rovnice úplně jasná. Limi+ kdokoliv = prima výlet kamkoliv. Neřešitelné rovnice nech vyřešit těm,co se do první rovnice nedali. Moc ráda bych v tvé rovnici byla co nejdříve.

Šikana aneb agresorovi se nemá ustupovat

Martin Vrba 15.6. 15:10
Oprava - take se vám stane, že chybu objevíte až když už opravit nejde? Viset x Vyset, ten Honza na těch drátech visel.:) Mohou tam být i jiné - jo - už blbnu.

Zrnka všehochuti

Marie Měchurová 15.6. 13:07
V létě upřednostňujeme lehkou zeleninovou kuchyni, i tu italskou. V zimě si rádi dopřejeme pořádné české Vepřo-knedlo-zelo.

Dobytí hradu Seeberg

Marie Měchurová 15.6. 12:53
V Ostrohu jsme byli, ale na hrad už nám nevyšel čas. Teď mě to mrzí, podle hezkých fotek to musela být zajímavá podívaná. Tak někdy příště. Děkuju za nové informace.

Pohádkový výlet

Alena Švancarová 15.6. 08:50
Moje přání je Pendolínem se svést.

Získat nové přátele je ve vyšším věku těžké. Mnozí starší lidé o to ani nestojí

Marie Novotná 15.6. 07:32
Kdo chce ,ten najde. Ať doma nebo v DD. Chodila jsem skoro 10 let do DD a viděla spolubydlení a spolu žití klientů. Našlo se přátelství i zarytá mlčenlivost.

Biologická léčba snižuje počet záchvatů migrény

Jitka Caklová 14.6. 10:01
Když jsem byla v produktivním věku, tak mě z pracovního přetížení a psychického vyčerpání, že nic nestihám, migréna sužovala 20 dní v měsíci. Řešila jsem to Spasmoveralginem, Alnagonem, Mironalem........ Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem pochopila původ bolestí, jak na ně a už v řádu několika let prášky proti bolesti nepotřebuji. Šetřím jak státní, tak svoji kasu :-)

Co to asi může být? Odhalení

Anna Potůčková 14.6. 09:19
Jsem ráda, že jsem se alespon do jednoho trefila, jen s tím rozdílem že Drkotinu jsem nazvala Sulcem a sulc je prakticky huspenina (spisovně)

Návštěva KOVOZOO

Dana Puchalská 14.6. 07:34
Blanko, to je zajímavá expozice. Myslím, že by to byl pěkný výlet n jen pro děti.

Modrobílá diagnóza aneb proč lidé vyššího věku milují Řecko

Helena Štěpánková 13.6. 12:54
Řecko mne také uchvátilo. Byli jsme v uváděném rybářském městečku Agios Nikitas na Lefkadě a bylo to tak okouzlující místo, že na něj vzpomínám každé léto. Dovolenou jsme také trávili na Krétě a ostrově Samos. Všude se nám to moc líbilo. Z rozhovoru doslova číší láska pana Šenkyříka k Řecku.

Pouť krojovaných na sv. Hostýně

Naděžda Špásová 13.6. 12:27
Aničko, je to na pokračování, zážitků bylo určité hodně. Fotky jsou hezké. :-)

Ména našéch dědin

Blanka Lazarová 13.6. 11:17
Pěkné, takové od plic. Líbí se mi, když někdo mluví nářečím. Je to takové milé, a třeba i ti, co mají kratké zobaky, nebo "hutorí neohrabaně po slovensky nebo po česky ".

V Zoo Praha se stěhovaly gorily

Alena Tollarová 13.6. 10:07
Trochu je mi Richarda líto, ale na druhou stranu doufám, že nová krev přinese do nového pavilonu i nová mláďata. Držím palce!

V neděli zazní na Hukvaldech světová premiéra nové skladby

Daniela Řeřichová 12.6. 22:52
Máme být na co pyšní. Věřím, že se světová premiéra vydařila.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.