Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co to asi může být?

Jitka Hašková 12.6. 22:31
Až na černidlo, bych řekla, že to jsou nějaká krajová jídla, nebo krajové názvy jídel, která známe skoro všude.

Výlet do neznáma

Hana Šimková 12.6. 10:52
No, blbost to byla veliká.

FEJETON: Chraňme si bránu dnů

Blanka Lazarová 12.6. 06:40
Tomáši, start do nového dne s vašim článečkem se vydařil. Dík. Tak hezký den všem. :-))

Nejen pro obrýlené II

Naděžda Špásová 11.6. 14:23
Věrko, ty jsi fakt machr, dvojka se ti taky povedla. :-)

Malé zastavení na Vyšehradě

Helena Votíková 11.6. 09:30
Na Vyšehrad chodíme moc rádi. Jeden letní podvečer jsem tu zažila saxofonistu, který si jen tak jako kdyby cvičil, hrál na hradbách. Měla jsem husinu snad po celém těle.

Horko v Praze: za posledních deset let kvůli němu zemřelo v průměru dvakrát víc lidí než v předchozích třiceti letech

Jan Zelenka 11.6. 09:10
Při vysokých teplotách jsou na tom menší obytné celky, jako vesnice, daleko lépe. Velké městské aglomerace absorbují množství tepla, které zpětně vyzařují a venkovní klima se tak ještě zhoršuje. Hustá městská zástavba brání proudění vzduchu.

Stát spoléhá na neformálně pečující, přitom je nechává ve štychu

Jan Zelenka 11.6. 09:03
Obávám se, že stát toho moc neudělá. Pro politiky je daleko výhodnější jezdit po světě a velebit Ukrajinu. To je víc vidět, než starost o vlastní lidi. A je úplně jedno, kdo je právě u vesla.

Perla Krušných hor - Cisterciácký klášter v Oseku

Naděžda Špásová 10.6. 12:52
Soni, vypadá to tam docela zajímavé a pěkně. Když jsme před časem jeli okolo, tak jsem si taky říkala, že by tam byl pěkný výlet. Zapíšu si to do plánů na výlety. Fotky máš super. :-)

Covid a já

Vladislava Dejmková 10.6. 06:44
Je to krásné napsané. Děkuji, přečetla jsem si to se zájmen.

Nejsevernější bod republiky aneb krajem českého Nordkapu

Anna Potůčková 9.6. 13:59
Článek mě hodně zaujal a zase jsem se dověděla nějaké informace z naší země.

Zpěvačka Anna K. a Gipsy.cz v Bystřici pod Hostýnem

Daniela Řeřichová 9.6. 09:36
Aničko, z fotografií čiší báječná atmosféra, je vidět, že to byl příjemný kulturní zážitek. V Bystřici jsem párkrát byla na folklorních slavnostech.

Každý šestý Čech má málo pohybu. Lenost je velký problém

Jiří Dostal 9.6. 07:24
:-) Ano, pohybem a aktivitou ke změně politické situace! :-) :-) Zemřít kulí jako jelen ve skoku! :-)

"Zachraňování" ptačích mláďat

Marie Novotná 8.6. 14:24
Na stránkách ,,Záchranné stanice Makov" je velmi často zachycen odchyt ptáčat či srnčí zvěře v ,,dobrèm úmyslu". Pan hajný stále upozorňuje a nabádá náhodné nálezce,ale je to marný,je to marný,je to marný. Paní Dita Hořáková rozesílá emaily na sčítání,momentálně na chřástala a pozorování labutí i jiných ptáků. Je hezké,že se lidé víc a víc zajímají o pozorování naší fauny i flory.

Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak se nenechat napálit při nákupu na e-shopu

Libuše Křapová 8.6. 12:21
Už jsem se s něčím podobným setkala. Když byl vnouček malý, velice si přál nějakou jednu určitou hračku. Dcera mi jeho přání předala jako tip na vánoční dárek. Začala jsem po ní pátrat - v kamenných obchodech nebyla, pouze v na jednom jediném e-shopu. Platba předem a sídlo někde v zahraničí. Dceři jsem vysvětlila, proč do toho nejdu, a Ježíšek přinesl něco jiného.

MILÝ VOLE! - úplně malá a hodně dávná vzpomínka

Jana Hošková 8.6. 10:41
Dobré ponaučení na konci dobrého článku ! Ač se jím pořád chci řídit, často se mi to nedaří ! :-))

Limity nejsou! Nasedněte na elektrokolo!

Jana Kollinová 7.6. 14:40
Elektrokolo je mým snem, ale bydlím ve druhém poschodí a už bych asi nezvládla "samohyb" každý den vynést do bytu. Bohužel, panelákové kočárkárny odstavení umožňují, ale ne vždy zde opět najdete uložené předměty a elektrokolo není věc za babku.

Deníček Betynky - S Valdou na horách

Naděžda Špásová 7.6. 13:24
Betynko, moc ti to s Valdou sluší, není nad to, se pořádně s kamarádem proběhnout, viď. Tak ať ti to běhá ještě hodně dlouho. :-)

Lásek odcházení

Jan Zelenka 7.6. 11:46
Náš životní obzor se sice neustále zužuje, ale pořád je pro co žít. Líbí se mi myšlenka spisovatele Axela Muntheho, kterou vyslovil v jedné své knize - "Člověk může žít bez naděje, bez přátel, bez knih, dokonce i bez hudby, pokud dovede naslouchat vlastním myšlenkám, zpěvu ptáka pod oknem a vzdálenému hlasu moře".

Nejen pro obrýlené I.

Daniela Řeřichová 7.6. 09:09
Brýle mám jen na čtení. Nafotila jsi to krásně. Mně se to nezdařilo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.