Přehled posledních diskuzních příspěvků

Karel (67 let): Našel jsem skvělou ženu, ale pro rodinu jsem blázen

Martin Vrba 7.6. 08:16
Pokud něco máte, co by po vás měly vaše děti dědit, sepište závěť a v ní to dětem rozdejte. To je jediné, co by mohlo dětem vadit. Když i pak s vámi ta přítelkyně zůstane, tak se na děti už neohlížejte a užívejte si života jako s třetí mízou dědek splašený až do smrti. Je lepší zemřít na milence než v eldeence. :):)

Marta - před odjezdem do lázni

Daniela Řeřichová 6.6. 15:59
Fandím autorce i jejím postavám. V Třeboni se budou mít náramně, je to půvabné historické město uprostřed přírody. Jezdívali jsme každoročně.

Polní cesty

Jan Zelenka 6.6. 08:21
Moc pěkné, Soňo. Také mám rád takové cesty, Ale jen pěšmo. Je to pohoda a připomene mi to vždy tu hezkou báseň Josefa Václava Sládka. Velké, širé, rodné lány, jak jste krásny na vše strany, od souvratě ku souvrati jak vás dnes to slunko zlatí!

Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku

Marie Faldynová 6.6. 07:31
Nejlepší letní kalhoty jsou sukně. Já nevím, proč bych se měla pařit v kalhotách.

Studené ráno

Jan Zelenka 5.6. 12:53
Počasí je nevyzpytatelné. A navíc, podle odborníků, procházíme velkou klimatickou změnou.

Obrázky z cest – Výstava kosatců v Brně

Libuše Křapová 5.6. 11:05
Blanko, paráda :-) A co tak na podzim se domluvit na jednodenní výlet? Ta podzimní výstava by mne také zajímala :-)

FEJETON: Boženčina tabletka pohody

Libor Farský 5.6. 07:46
Bzva nápad. Ještě mě napadlo, že když se nic pěkného ten den nepřihodilo, tak by si tam mohla psát co dobrého snědla.

Pro lepší spánek: Na co se zaměřit při výběru kvalitní postele

Martin Doležel 4.6. 20:48
Základem kvalitní postele je určitě dobrá stabilita..proto bych volil výhradně postel z masivního dřeva..bude sice o něco dražší, než nějaká napodobenina z velkovýroby, za to si ji můžete nechat vyrobit na míru z dřeviny, která vám bude vyhovovat jak cenou, tak také třeba vzhledem nebo tvrdostí..je libo levnější smrk, nebo třeba nezdolný dub a buk? https://www.truhlarstvi-korber.cz/postele_z_masivu

Spolek Doteky naděje a senioři Dobruška ve škole

Daniela Řeřichová 4.6. 12:48
Moc děkuji za sdílení dobré zprávy o propojení našich světů. Potřebujeme se navzájem. Přeji další milá a užitečná setkání.

Květnové ohlédnutí

Miloslava Richterová 4.6. 07:34
Krása! A fotografie jsou moc povedené, čiší z nich radost z naší přírody :-)

Vyřizování příspěvku se zjednoduší, žádosti půjde podat i elektronicky

Alena Gebauerová 3.6. 17:58
Zajimalo by mne, jak se elektronicky dolozi potvrzeni pronaji ate, ktery sid.i daleko

Istrie 2007 - dolce far niente

Hana Šimková 3.6. 15:36
Krásné vzpomínky. Asi jste se s manželkou hodně milovali.

Mladí hudebníci

Naděžda Špásová 3.6. 13:51
Tam muselo být i přes nepřízeň počasí veselo. :-)

Jak jsme byli na jahodách

Alena Švancarová 3.6. 10:43
Fotečky jsou pěkné.Také se chystáme na sběr.Jahody mám ráda - moc.Měli jste to i se zážitkem až jste z toho praštěná.Stane se.Manžel bouli určitě pofoukal.

S vnoučaty si rozumíme více, než kdysi s dětmi. To je pocit, o kterém se nemluví

Martin Vrba 3.6. 08:20
Když to beru podle sebe, tak na vnoučata mám samozřejmě více času, protože nemusím už chodit do práce. Ve vyšším věku už vím, že jsou pro děti jiné věci důležitější, než jsem si myslel, když mi bylo 28, přesněji - já to věděl tedy už v těch 28, měl jsem “vzorec rodiny” ze svého dětství podle rodičů, ale manželka měla (tedy neměla) jiný - její rodiče se brzy rozvedli a vítězstvím bylo už v tom, že to málo nezopakovala se mnou.:) U vnoučat už v tom mám plnou svobodu, co budeme dělat, o čem si budeme povídat, ale také i v tom, že se jim mohu věnovat, když chci - tedy mohu a nemusím. Ale jsem “pod tlakem vnuka”(7), nedivte se, on je mi více podobný, než synové. Nejraději má už dva roky konverzační hru založené na okamžité improvizaci na hloupé zloděje aut a chytré policajty, u té jsme zvládli jen s jednou návštěvou logopeda “r” i “ř”. Krásná věc - mít vnoučata . . . . .

Obrázky z cest – Popice a Valtice

Anna Potůčková 2.6. 17:21
Blani moc hezká fotoreportáž. Křížová cesta je netradiční, je jiná a je originální. Určitě dobrý tip na výlet na který lákají krásné fotky co jsi nafotila.

Křen

Zdenka Soukupová 2.6. 12:28
Typičtí sourozenci. A nastrouhal?

Červen, měsíc jahod a třešní

Naděžda Špásová 1.6. 14:27
Zrovna dneska jsme byli v Brozanech na samozběru jahod. Ta pole jsou fakt velká a jahody taky.

V Národním muzeu

Daniela Řeřichová 1.6. 13:12
Krásné fotografie z NM! Výstava k 80. výročí operace Anthropoid je opravdu silná. Jsem ráda, že se tomuto historickému tématu letos věnovalo hodně energie a vzniklo dost zajímavých projektů. Kniha Doktorka z Domu trubačů patří k mým oblíbeným. Děkuji za připomenutí této významné akce.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.