Přehled posledních diskuzních příspěvků

V Národním muzeu

Daniela Řeřichová 1.6. 13:12
Krásné fotografie z NM! Výstava k 80. výročí operace Anthropoid je opravdu silná. Jsem ráda, že se tomuto historickému tématu letos věnovalo hodně energie a vzniklo dost zajímavých projektů. Kniha Doktorka z Domu trubačů patří k mým oblíbeným. Děkuji za připomenutí této významné akce.

Energie pro život a příroda

Daniela Řeřichová 1.6. 08:52
Moc hezké. Takové dobíjení energie v přírodě a se psím parťákem nemá chybu.

Poznej toto zajímavé nádraží

Naděžda Špásová 31.5. 14:23
Dalo mi to zabrat , ale našla jsem to, ta věc v kuchyni mě fakt nenapadla a to máme dvě. Nádraží je krásné. Malá nápověda, hledejte výrobce kachlí.

Jak se vám vylézá z vany? I tato otázka se skrývá pod zkratkou ADL

Jarmila Komberec Jakubcová 31.5. 13:50
Mám vanu a i sprchový kout. Sprchuji se většinou ráno a vanu si napouštím nejraději večer. Z vany "lezu" normálně, ale pro jistotu jsem si do ní nechala zabudovat madla.To pro případ, že bych třeba měla s vylézáním nějaký problém.

Seniorské setkání na sv. Hostýně z pohledu fotografa

Naděžda Špásová 31.5. 13:16
Libuško, fotky jsou opravdu super, omlouvám se za ty blbý hvězdičky, zase byl prst rychlejší, než hlava. ********

Střípky z Františkových Lázní

Vladislava Dejmková 31.5. 11:59
Do FL jedu příští týden, fotkami jsem se trochu namlsala a těším se.

Čas reveňových koláčů

Věra Ježková 31.5. 08:17
Kdysi jsme s přítelem rebarborové koláče pekli. Ale ne kulaté, jeden velký na plech. Vzpomínám si, že spotřebovaly spoustu cukru. A šťávu jsme použili do nějakého alkoholu.

O mojí kadeřnici

Martin Vrba 30.5. 13:14
Taky chodím do stejného kadeřnictví už skoro 40 let, i když už bydlím 20 km mimo Prahu, ale je to Praha a tam se ty holky pořád střídaly a střídají, zařízení bylo a je nadčasové - tedy pořád pěkné, jen ten můj ksicht je stále horší a horší. Ale, stejně jako za mlada, se já těším na každou novou mladou, a když je tam nějaká opravdu moc pěkná, tak si nechám umýt i hlavu - při tom nejsem před zrcadlem a tak v tom příjemném hlazení se zavřenýma očima na pokraji spánku, se zasním a přenesu se zpátky do těch let, kdy si se mnou ty holky rády povídaly. . . . . Tedy taky mám rád určitý stereotyp.:)

Pražskou přírodou z Běchovic do Kyjí

Daniela Řeřichová 30.5. 09:16
Martino, díky za sdílení zajímavé vycházky do míst, která moc neznám. Krásné fotlky vše super ilustrují!

Májové dny

Daniela Řeřichová 30.5. 09:13
Paní Marie, děkuji za sdílení krásných zážitků. Rodinná pospolitost je vzácný dar. Udržujete tuto tradici i pro další generaci. Také organizujeme oslavy narozenin i jiných důvodů, abychom se sešli, popovídali. Člověk má jistotu, že někam patří, že se může na někoho spolehnout. Ať se Vám daří! :-)

Cítím se být mladší. Věříme tomu, nebo obelháváme sami sebe?

Věra Ježková 30.5. 06:59
S druhými se nesrovnávám. Nevím, proč bych to měla dělat. Jsem se sebou spokojená, o svých nedostatcích vím. Netoužím po výkonu. Pokud můžu, dělám, co mě baví. Cítím se duševně mladší, než jsem. Jen tělo mi věk občas připomene. Nebo, když mě někdo pustí sednout v tramvaji. :-)

Zasaď strom a poznej bližního svého!

Daniela Řeřichová 29.5. 11:22
Děkuji za sdílení pěkné a smysluplné akce. Ať se stromky mají k světu a vám dělají radost. :-)

Výlet do Děčína

Daniela Řeřichová 29.5. 10:24
Naďo, tenhle kout neznám, takže díky za přiblížení prostřednictvím pěkného článku a fotek.

FEJETON: Je třeba přerazit Mildu!

Daniela Řeřichová 29.5. 09:00
Opět tleskám. Máte pravdu, humoru není nikdy dost a Vy nám ho umíte zprostředkovat excelentně. :-)

Možný mini sraz v Brně

Vladislava Dejmková 29.5. 08:45
Jak jsem už psala, Brno bych si dala. Prakticky ho neznám, jezdila jsem tam jen služebně a nikdy nebyl čas si něco prohlédnout. Volila bych nějakou variantu s přespáním. Navrhovaný termín mám volno.

Přečtení jedné knihy vám může změnit úplně život - no nekupte to

Marie Faldynová 29.5. 07:45
Tu knížku znám, mé kamarádce pomohla zbavit se toho, co jí v bytě zbytečně překáželo a dělá knize reklamu kudy chodí. Já knihu také četla, ale vyhazovat věci mi dělá problémy, takže bych asi potřebovala, aby autorka přijela osobně a trochu mne motivovala. Což samozřejmě nehrozí. Takže budu dál vyhrabávat klíče a mobily ze zátiší na svém stole :-)

Zákon schválnosti

Jan Zelenka 28.5. 12:47
Zákon schválnosti je prevít a má svůj vlastní zlomyslný rozum. To známe asi všichni.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.