Přehled posledních diskuzních příspěvků
Začíná festival Janáčkův máj. Přináší nové trendy a české premiéry
Daniela Řeřichová 28.5. 16:44
Bravo! Chtěla bych být muškou zlatou na Slovanském večeru.
Zákon schválnosti
Jan Zelenka 28.5. 12:47
Zákon schválnosti je prevít a má svůj vlastní zlomyslný rozum. To známe asi všichni.
Cestami nad Bohosudovem
Alena Vávrová 28.5. 12:27
Díky za připomenutí mně důvěrně známých míst. Už jsem tam ale dlouho nebyla. V Krupce žije ml. bráška.
Svatba na lodi na Máchově jezeře, to je dnešní trend
Daniela Řeřichová 28.5. 11:46
Plavby mají své kouzlo. Na Vltavě využíváme pro oslavy několikrát do roka.
Letos třetí valorizace. Od září se zvýší důchody průměrně o dalších 700 korun
Soňa Prachfeldová 28.5. 07:46
Byla bych raději, kdyby nezvyšovali důchod, ani ceny.
FEJETON: Když ony jsou tak krásné. A byly moc drahé. Přece je nevyhodím!
Marie Faldynová 28.5. 07:37
Kde jsou ty časy, kdy mi bylo sedmnáct, měla jsem dvě sukně a nosila tu čistou! Teď opravdu civím do skříně, něco vylosuju, vypochoduju ven a rozjímám, že jsem si měla vzít něco jinýho. Přitom věřím, že většině lidí je ukradený co mám na sobě.
Kuřáci zjišťují, zda nemají rakovinu plic
Jana Šenbergerová 27.5. 12:31
Není nad to být nekuřák. Ale ani soužití s kuřákem není bez rizika.
Z deníku hlídací babičky - rostou jako z vody
Jana Šenbergerová 27.5. 11:13
Moc hezky se to četlo. Zatím nevím, kdy ty svoje "rarášky" uvidím.
Rodinné oslavy
Marie Faldynová 27.5. 07:49
Mě se taková setkání moc líbí, naposled jsme se jako širší rodina sešli při "kulatinách" hned tří z nás - manžela, syna a mne. Bylo to pěkné a těším se na další příležitost.
Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak poznat podvodný e-mail od šmejda
Dana Hošková 27.5. 07:15
A na tohle opravdu někdo odpovídá?
Na dvacítky nemám. Je to docela úleva, říká spisovatelka Lucie Šilhová
Vlasta Ledlová 26.5. 17:44
Fejetony Lucie Šilhové znám už dlouho a mám ráda i její knížky. Hlavně se mi líbí její smysl pro humor a umění udělat si legraci i ze sebe samotné. Těším se na její další fejetony i rozhovory. A teprve teď hodnotím: ****** Asi jsem se předtím nevědomky uklepla. (-:
Na chvíli zpět v čase
Marie Měchurová 26.5. 10:50
Danielo, děkuju za tip na příjemně strávené odpoledne v Praze. V červnu se tam chystáme, ráda si zavzpomínám na ztracené mládí...
Léta padesátá
Hana Rypáčková 26.5. 07:25
Moc se mi líbí tvé vzpomínky, mám podobné na pobyt u babičky, synovec dělá strom života a často mne zpovídá, vzpomínky se mi vrací. A je milé, že je chce někdo slyšet.
Já chci prostě jen žít!
Jana Šenbergerová 25.5. 13:45
V podstatě souhlasím, jen pro sebe bych ty verše trochu upravila: "Živote, posečkej, vždyť slunce ještě září," tak ještě na chvíli kupředu mě hledět nech. Jen tak si žít a nemít v hlavě stáří, vždyť zcela stačí stará být.
Letní soutěžení na Íčku: "Příběhy naší rodiny" a "Můj zážitek v zoo"
Daniela Řeřichová 25.5. 11:29
Díky za dobrou zprávu, těším se na příspěvky.
Veteráni na zámku
Daniela Řeřichová 25.5. 10:53
Moc pěkné. Historická vozidla mám ráda, pravidelně jezdím na začátku května do muzea v Roztokách u Prahy, kde má přehlídku Veteran Car Club.
Léčba smíchem umí zázraky
Hana Rypáčková 25.5. 08:35
Ve stáří se smějeme i tomu, co bychom v mládí nazvali slovem "trapné" . Včera jsme se smály s kamarádkou jako bláznivé, když jsem odkráčela s jejími klíči.. Odemykala jsem vchod jejího domu a ona před bytem hrabala v tašce klíč. Došlo mi to až před vchodem, že klíče, co svírám, jsou její.. Chlámyly jsme se tomu.... Hani, ráda se s tebou zasměji..
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.