Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čtení knih je v módě. Podíl na tom mají bookstagrameři
Jitka Caklová 19.5. 08:52
Nikdy mě nenapadlo vnímat to, že někdo málo čte. Čím jsem starší, tím víc mě provází myšlenka, tedy nic proti vášnivým čtenářům, že čím víc čtou, tím méně žijí svůj vlastní život. Osobně jsem moc knížek nepřečetla a nemám pocit, že jsem o něco přišla. Mám ráda život v přítomnosti ♥
Obrázky z cest – Svatý Hostýn
Vladislava Dejmková 19.5. 07:26
Díky za další zajímavé pohledy na naše setkání na Hostýnku. Ten zdrobnělý název se mi vryl do paměti, protože se mi moc líbí. Vystihuje vztah místních k tomuto místu.
MATTY aneb několik let života u invalidního vozíku
Alena Švancarová 18.5. 11:34
Evičko,slova jsou zbytečná.Za článek jsem ráda,je z něho cítit jen samá radost.Mám z toho radost.
Nevšední odpoledne
Eva Mužíková 18.5. 11:09
Tak to tedy čučím, to je nááádherný koník a vypadá že je to kliďas. Určitě z něj má Terezka velkou radost. Fotky krásně barevné, místní kocour je asi hodně přátelský. Máš koukám novou "hlavu", nebo se pletu???
Tuk. Slovo, které zbytečně vzbuzuje hrůzu
Dalibor Polanský 18.5. 11:05
Pořád to říkám, že nejlepší zelenina je bůček.(●'◡'●)(●'◡'●)
Svatý Hostýn, Holešov, Kroměříž
Marie Novotná 18.5. 07:16
Děkuji Eliško za další krásné fotky. Ráda si prohlížím,kde jste byli a co jsem já neviděla. Je to paráda.
Magická místa na naší moravské pouti
Blanka Lazarová 17.5. 21:11
Vlaďko, to je článek jako od "profíka". Hluboce se před tebou skláním. Fotky i komentáře nemají chybu. Gratuluji. ***** :-) :-) :-)
Vědci spustili nový webový portál mapující dělnické kolonie po celém Česku
Jitka Hašková 17.5. 17:55
Já si pamatuji, že v Radotíně bývala dělnická kolonie nazývaná Vinohrady. jednou mě tam vzala kamarádka, která tam měla známé. Bylo mi asi 14 let, čili asi rok 1958. Bylo to za tratí, na opačné straně než je nádraží, asi v místech, kde teď ústí nově stavěná lávka. Fotografie nemám, ale měli mít informace o tom na městském úřadě v Radotíně. Pamatuji si, že tam nebyla zavedena voda do domů, ale byly tam pumpy a také suché záchody. V 50. letech tam ještě bydleli lidé.
Zemřel herec Josef Abrhám
Daniela Řeřichová 17.5. 11:16
Josef s Libuškou zůstanou navždy v mém srdci. Nezaměnitelný pár, který si byl oporou na jevišti i v životě. Jejich tvorba s námi bude napořád. R.I.P.
Vydejte se na pouť Českého Anděla s mottem „Poznej českou zemi a sám sebe“
Daniela Řeřichová 17.5. 08:49
To bude jistě pěkná akce.
Glosa na kavárenské předzahrádky
Vladislava Dejmková 17.5. 08:09
Také mám ráda posezení na předzahrádce. Nejen kaváren, ale i restaurací či hospůdek. Všechno tam nějak lépe chutná a navíc je to obohaceno o širší rozhled.
Fotoreportáž: Ohlédnutí za setkáním "íčkařů" na sv. Hostýně
Alena Švancarová 16.5. 23:12
Podle fotek to musel být hezký výlet,v hezkém prostředí,bylo se na co dívat,co obdivovat.Společnost fajn lidí.
Vláda spustila nové webové stránky, které mají pomoci lidem v boji s drahotou
Josef Hrnčíř 16.5. 11:31
Vláda sice zveřejnila "deštník proti drahotě", ale složitost a časová náročnost pomoci potřebným seniorům většinu z nich odradí.
Když se den vydaří
Naděžda Špásová 16.5. 11:07
Ahoj Soni, úplně tě na tom kole vidím, jak si to šlapeš přírodou, ale nezapomínej, nic se nemá přehánět. Tak ti přeju ještě spoustu km do pedálů. :-)
Kdo je single, může si za to často sám. Lidé mívají na partnery vysoké nároky
Marie Faldynová 16.5. 09:02
Dřív se sama žena neuživila a muž si neobstaral domácnost. Dnes jsou automatické pračky, polotovary a přežít singl není problém. Je to opravdu pohodlnější. I ty kamarády můžeme mít on-line. Je s nimi méně problémů :-)) ale je to trochu umělé.
Vítězové "jarního soutěžení"
Jana Šenbergerová 15.5. 22:36
Všem výhercům gratuluji. Jejich příspěvky se mi také líbily.
FEJETON: Chvála holčičí marnivosti
Libuše Křapová 15.5. 09:42
Naprostý souhlas s poslední větou. P.S. - náhodou jsem první, kdo píše komentář, za to hvězdičkuje se fest, některé ženy (samozřejmě že zde reagují - zatím - ŽENY) fejeton oceňují i vícerým počtem hvězd, než je předtištěno :-)
Procházka po Kavčích horách
Jan Zelenka 15.5. 09:15
Pěkná procházka. Kavčí hory znám, jenže tak před dvaceti lety. Řada pohledů je pro mne nových. Moderní Pankrác ale zrovna nemusím. Fotky máte moc pěkné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.