Přehled posledních diskuzních příspěvků

Stále více Čechů využívá k léčbě nejrůznějších onemocnění homeopatika

Marie Faldynová 10.5. 08:50
Souhlasím s poslední větou. Poraďte se s lékárníkem nebo lékařem. Podle informací, které mám já, jsou v homeopatických lécích obsažené tak nízké koncentrace, že tam nemá co fungovat. Jestli chcete platit za přípravek, kde je v kýblu vody jedna molekula něčeho, tak já teda ne.

Moře nádherné i zrádné

Jana Jurečková 9.5. 13:25
Děkuji za hezký příběh. Byla jsem jen jednou u moře a mám pocit, že slunce tam svítí intenzivněji. I na našem zájezdu byli nepoučitelní rekreanti. Leželi na pláži celý den a pak a pak celí červení naříkali. Pro některé dovolená skončila už druhý den.

Zahrada je mojí láskou už šedesát let

Daniela Řeřichová 9.5. 08:53
Soňo, překrásné fotografie! Souhlasím, že zahrada je láskou na celý život. Být v souznění s přírodou je dar. Přeji hodně radosti na zahradě! :-)

Obětovala jsem se. Věta, kterou by žádná žena neměla nikdy říct

Jindřich Berka 9.5. 07:21
Dobrý den, skoro každá žena podle mě touží po rodině. Mít děti, manžela či partnera. Potom, ale musí počítat s tím, že úloha ženy v domácnosti je úmorná, někdy nevděčná, ale i radostná a veselá. Jako život, který je černobílý! Každý se může rozhodnout, ale potom nesmí tomu druhému vyčítat nebo litovat! Také může být žena sama a užívat. Určitě jí budou někteří muži zobat z ruky. Jenže to má druhý konec provázku. Život bez rodiny, bez dětí je podle mého názoru smutný a nudný. Je to volba. Potom jen si to musíme vyžrat. Jindra

Poprvé u moře

Naděžda Špásová 8.5. 14:42
Po škole v r. 1974 jsem začala pracovat na Barrandově. Do ciziny jsem se díky filmu taky dostala, ale jen do NDR a Polska a tam bych rozhodně nezůstala. Ve Francii jsem byla poprvé až těsně po revoluci a moře mi učarovalo. Asi po dvaceti letech jsem tam byla ještě jednou.

Vzpomínka na dovolenou v Jugoslávii

Olga Škopánová 8.5. 12:21
Zaplať Pán Bůh, že výjezdní doložky, prohlídky na celnici a jiné zhovadilosti už doufám nenávratně odvál čas.

FEJETON: Komu není rady…

Marie Bartošová 8.5. 10:50
Vtipný, laskavý text. Můj dnešní úsměv patří vám, pane Tomáši. :-)

Již brzy na sv. Hostýně (11.-13.5.2022)

Eliška Murasová 8.5. 10:27
Aničko, díky za informace a péči! :-)

Čarodějný rej

Daniela Řeřichová 8.5. 10:07
Eliško, díky, to si budu pouštět pro dobrou náladu! Moc jsem se pobavila a užila si legrace i krásných fotografií. Fandím lidem, co si umějí udělat legraci sami ze sebe. :-)

Rozkvetlý máj aneb co nás čeká na zahradě během května?

Vladislava Dejmková 8.5. 06:21
Uf, jsem tak utahaná z práce na zahradě, že jsem to ani nedočetla.

Pochybné trendy dnešní doby

Jitka Hašková 7.5. 21:26
Je to pravda. Celý svět je v úpadku. Bohužel.

Polovina žen s rakovinou vaječníků není geneticky testována. Vyšetření je důležité pro zdraví rodinných příslušníků

Marie Měchurová 7.5. 13:50
Prodělala jsem rakovinu vaječníků. Mám dvě dcery a jejich gynekologové o tom vědí, chodí častěji na kontroly. Díky špičkovým lékařům v Brně na Žlutém kopci jsem se vrátila do plnohodnotného života.

Naše putování Lednicko-valtickým areálem

Anna Potůčková 7.5. 11:34
Maruško tam je nádherně, tam jste si určitě užili krásné výletování. A chodníčkem přes Lužní lesy bych se také ráda prošla.

Procházka po části břehu říčky Rokytky

Jitka Hašková 6.5. 12:57
Hezký výlet. Minulé úterý jsme chodili s Pepou Boreckým podél Rokytky v Dolních Počernicích. Dalo by se podle ní chodit hodně daleko.

Hop a skok a svižná hudba. Je tomu čtyřicet let, co ženy propadly aerobiku

Jitka Hašková 6.5. 12:47
Mně je 77 a je to 49 let, co jsem propadla józe, nejen cvičení, ale i životnímu stylu. S aerobikem jsem nikdy nechtěla mít nic společného.

Jak generál Patton málem osvobodil Prahu

Dalibor Polanský 6.5. 11:06
Tak nevím, je to k smíchu, nebo k pláči?

Dolomity: jedny z nejhezčích hor světa i ideální místo pro aktivní odpočinek

Marie Měchurová 6.5. 10:36
Měli jsme možnost Dolomity 2x navštívit, a byl to opravdu nezapomenutelný zážitek. Možná by neškodilo si to ještě jednou zopakovat.

Chorvatsko a Jaderské moře

Daniela Řeřichová 5.5. 10:13
Jitko, pěkně jsi nafotila perlu Jadranu – Dubrovník. Chorvatsko je nádherné, rádi jsme se vraceli, manžel překládal i jejich divadelní hry. Na Pelješacu (Orebiči) jsme byli také, ale tam nás to tak neoslovilo.

Chtěla bych zestárnout v Řecku, říká autorka nového románu Scarlett Wilková

Daniela Řeřichová 5.5. 08:15
Děkuji za zajímavý rozhovor. Články Scarlett Wilkové se mi moc líbí a těším se na její knihu; také mám ráda silné příběhy. V Řecku jsme byli několikrát, vztah ke starší generaci je opravdu nepředstíraně hluboký.

Irák – pohostinným “divokým” Kurdistánem

Jarmila Komberec Jakubcová 5.5. 07:59
Paní Heleno máte můj veliký obdiv, procestovala jste země o kterých si jen čtu či dívám na ČT. Děkuji za velmi zajímavé čtení. Přeji Vám další cestovatelské zážitky. Můj největší sen je navštívit Bhútán. Nebyla jste tam?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.