Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kurzivka o jednom ukecaném kosákovi

Daniela Řeřichová 4.5. 11:05
Miluji zpěv ptáků, i v Praze - Novém Městě od rána zní líbezná symfonie.

V Nizozemsku architekti nemuseli krotit fantazii, a tak si uskutečňovali sny

Daniela Řeřichová 4.5. 10:13
Paráda! Nizozemsko s netradiční archlitekturou a tradičními kytičkami je moje srdcovka, právě jsem se vrátila a chtěla napsat článek. :-)

Škoda, že už nejsem malá holka

Jana Hošková 4.5. 09:02
Hezké, nostalgické vzpomínání, Julie. Taky mi připadá, že jak "čas trhnul oponou" všechno se změnilo. Ale obávám se, že se historie neustále opakuje. Těm starším se bude vždycky zdát, že za nich bylo líp, ať už to bylo jakkoliv. Současné děti mají samozřejmě jiné dětství, i když - jak které, záleží vždycky na rodičích, co jim předají. Doba je jiná a s tím nic nenaděláme. Ale musím bezvýhradně souhlasit hlavně s tím, co píšete třeba o dnešních písních...taky leckteré nemohu poslouchat, hlavně ty, kde se od začátku až do konce opakuje pouze jedna jediná věta a jeden hudební motiv...to mne doslova vytáčí ! Ale mladým se to asi líbí.

Rybník Svět

Daniela Řeřichová 4.5. 07:34
Pane Hudečku, děkuji, nádherné fotografie! Jezdívali jsme do Třeboně každoročně. Na rybníku Svět manžel jako kluk točil svůj první film. :-)

Pozdrav!

Daniela Řeřichová 3.5. 12:52
Hezký článek, hezké fotografie. Když člověk pozdraví, tak se u toho mimoděk usměje. Ahoj! :-)

O odhalování

Helena Votíková 3.5. 08:31
S nahotou problém nemám, když je možnost koupání "na Evu" ráda využiji, je to paráda. Přesto si myslím, že méně je více.

Po čtyřiceti letech tvořím skalku podle toho, co se líbí rostlinkám, ne, co se líbí mně, říká skalničkář Stanislav Čepička

Svatava Páleníková 3.5. 06:41
Obdivuji lidi, kteří se tak nadchnou pro svého koníčka, že mu obětují celý svůj život. To je zřejmě i tento případ pana skalničkáře. Pěkný koníček, pěkný rozhovor, pěkné fotky.

Nikdy ničeho nelitovala. Gymnastka Věra Čáslavská by slavila osmdesátku

Svatava Páleníková 3.5. 06:38
Moc pěkná vzpomínka na paní Čáslavskou. Velmi intenzivně jsme s manželem prožívali její úspěch v Mexiku. Mysleli jsme si, že svět nás vidí a vše skončí pohádkově jako v závodech paní Věry. Bohužel, nestalo se.

Venčení je krok k lásce. Přibývá párů, které se seznámily díky psům

Martin Vrba 2.5. 17:56
Jo – pes je prý přítel člověka, na seznámení stačí úplně jeden pes – příklad zde https://www.youtube.com/watch?v=EyySLRBodI ale na rozchod zrovna tak. Kamarád vyprávěl, že pes přítelkyně s nimi spal v posteli a když mělo dojít k aktu, tak boxér začal cvakat zuby a vrčet, když ho tedy vykázali za dveře, tak tam tak hlasitě vil, že kamarád ztratil „napnelismus“, tak se s přítelkyní rozešel a našel si jinou přítelkyni – s tou šlo chodit taky do parku – knihu - a v knihovně se pak seznámil s knihovnicí a kniha jim dělala jen tichou společnici na nočním stolku a do ničeho jim neštěkala. Kdepak pes – kniha je dobrý způsob k seznámení. :)

Velikonoční dny

Naděžda Špásová 2.5. 11:42
Jsem kmotra starší neteře, kamarádka mladší. Na samotný obřad nerada vzpomínám, nebylo to nic pěkného. Farář měl vadu řeči, takže koktal, třásly se mu ruce, takže holky byly pěkně zlité, svůj nesouhlas vyjádřily řevem. Byla to spíš groteska, tyhle obřady fakt nemusím.

Já a moře

Naděžda Špásová 2.5. 09:31
Ano, moře má tu moc, že člověka očaruje, taky ho máme moc rádi.

Fotoreportáž: V parku

Daniela Řeřichová 2.5. 06:58
Aničko, nápadité, originální, s vtipnými popisky! :-)

Z deníku Betynky - Na zahrádce

Daniela Řeřichová 1.5. 11:07
Moc milý deníček Betynky. Také jsme měli pejska téhož jména.

Detoxikace a lepidlo na tvář. Metody, které slibují nesplnitelné

Olga Škopánová 1.5. 07:35
Naši předkové věřili na bludičky a hejkaly my věříme na detox a odkyselení organismu.

FEJETON: Harmonie v Herodově zahrádce

Jana Vargová 1.5. 06:34
Ne,ne, ne. Zase jsem šmátrala bez rozmyslu. ******, toť moje hodnocení. Vizuální hvězdičkový efekt jsem pokazila. Nemám sílu, včera jsem si místo kuřete dala brokolici. Moc se omlouvám.

Moje vzpomínka na moře v Řecku

Marie Měchurová 30.4. 12:51
Řecké moře ke krásné, ale pěkně divoké. Byli jsme v Řecku na dovolené s kamarády v mikrobusu. Objeli jsme prostřední prst, spali jsme pod kláštery Meteora, pod Olympem a prošli kaňon Vikos. Na Řecko se nedá zapomenout. Děkuju za oživení vzpomínek.

Jak jsem málem vypustila duši

Helena Votíková 30.4. 09:41
Hezký výlet,nevím jaký je Nižbor teď, ale jezdívali jsme tam stanovat. Jak jste byli tak rozběhaní, měli jste nakouknout k Laffitovi, to je taky v kopci... :-)

Já a moře - láska na první pohled

Jana Jurečková 30.4. 08:26
Já byla u moře pouze jedenkrát díky své mamince. Psal se rok 1974. Není možné si nevzpomenout. Díky za článek.

Štěstí - muška jenom zlatá

Anna Potůčková 29.4. 18:43
Štěstí má velmi mnoho podob. pro někoho je štěstí že má práci a uživí svoji rodinu, jiný ke svému štěstí potřebuje hmotné statky. To že jsem se dočkal důchodu je pro mě také jedním ze štěstí, která jsem v životě měla a snad ještě různá ta štěstíčka budu mít. A nemusí být velká.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.