Přehled posledních diskuzních příspěvků

Já a moře - láska na první pohled

Jana Jurečková 30.4. 08:26
Já byla u moře pouze jedenkrát díky své mamince. Psal se rok 1974. Není možné si nevzpomenout. Díky za článek.

Štěstí - muška jenom zlatá

Anna Potůčková 29.4. 18:43
Štěstí má velmi mnoho podob. pro někoho je štěstí že má práci a uživí svoji rodinu, jiný ke svému štěstí potřebuje hmotné statky. To že jsem se dočkal důchodu je pro mě také jedním ze štěstí, která jsem v životě měla a snad ještě různá ta štěstíčka budu mít. A nemusí být velká.

České Budějovice

Helena Votíková 29.4. 13:59
Jirko, krásné fotky. Jižní Čechy jsou moje srdcovka.

Peníze s chladnou hlavou: Vysoké zhodnocení financí bez vysokého rizika neexistuje

Dušan Brabec 29.4. 10:42
Vklady v bankách, stavebních spořitelnách a družstevních záložnách ani zdaleka svým úročením nedosáhnout na míru inflace. Podílové fondy velkých bank jsou jen někdy o trochu výnosnější. Ale nejlepší rada je: roste cena elektřiny? Tak si na burze kupte akcie ČEZu. Minimálně nepocítíte to zdražení a pravděpodobně ještě něco vyděláte. Já takto už více let zhodnocuji své prostředky až o 8,5% p.a.

Do nebe, nebo do pekla? S humorem to půjde lépe

Alena Tollarová 29.4. 08:41
Není nad to se hned ráno pěkně od plic zasmát. To je rozcvička! Děkuji :)

Babi, ty tady budeš do stovky. Omyl, ženy žijí déle, ale nebude to tak vždy

Jana Šenbergerová 28.4. 18:50
Jsem ráda, že tohle nejsou moje starosti. Budu tu přesně tak dlouho, jak budu. Až budu mít splněno, nebo mě to přestane bavit, tak půjdu bez ohledu na statistiky, nemoci a pandemie. Teoreticky už bych tu vlastně ani neměla být. Oba moji rodiče zemřeli, než dosáhli mého současného věku, zatímco babičky, ač mnoho let sklerotické, žily do devadesátky. Asi zapomněly, že by měly umřít. Ono je totiž všechno trochu jinak, ale ... Škoda mluvit, kde nikdo nechce slyšet.

Vzpomínka na "Zlaté Mykény"

Alena Velková 28.4. 18:38
Velmi zajímavé...mám pocit, že i u nás by se hůř vydýchávala ztráta pokladnice :-))

Klidné jaro v Divoké Šárce

Daniela Řeřichová 28.4. 11:03
Vlaďko, hezky jsi to za nás Pražáky, napsala a nafotila, díky. :-)

Víkendový tip: Oslavte první májový den dobrou krmí v Řevnicích

Daniela Řeřichová 28.4. 10:45
Díky za originální gastronomický tip. Snad to jednou vyjde a v Řevnicích si dám mňamku. :-)

Glosa o laskavosti

Věra Ježková 28.4. 08:31
Jendo, zajímavé zamyšlení. Myslím si ale, že příroda svůj vlastní rozum nemá, a proto nám nedělá nic naschvál. Vrací nám jen to, jak se k ní chováme. S nostalgií vzpomínám na čtyři roční období, která měla svůj typický charakter. Laskavost do učebních osnov (dnes jsou to „rámcové vzdělávací programy“) zahrnout nelze. Protože je to vlastnost. Ale mohli by ji dětem svým chováním ukazovat a vštěpovat učitelé. I rodiče. Pokud společnost není příliš laskavá, ale založená spíš na ostrých loktech, děti si laskavost těžko osvojí.

Zámek a park Blatná

Daniela Řeřichová 27.4. 10:21
Překrásné fotografie! Blatnou trochu znám díky kamarádce výtvarnici, která odtud pochází a mě provází. :-)

Svatba s velikostí XXL bývá důvod k panice a stresu. Jenže mnohdy zbytečně

Martin Vrba 27.4. 08:41
Jasně, že mám rád ženy štíhlé, protože když si chlap vezme takovou ženu za ženu domů, tak z ní se mu pak stane almara, která neprojde dveřma. Ale existují u mne ještě výjimky a to jsou oči a úsměv (a taky trochu smysl pro humor – například u Haliny, ale tu bych honil tak dlouho kolem prázdného stolu a trápil ji hladem, že by zhubla). Když žena ztloustne, jako tato zpěvačka skupiny Hermes House Band - její bývalá skvělá postava je vidět na obrázcích za ní, a má takto krásné oči a úsměv, tak jí uberu klidně i 20 kg v hodnocení. Viz videa na íčku (nepodařilo se to tam umístit – škoda, že to nejde tedy alespoň tam zrušit – kazí to dojem ) tak musíte kopírovat link a přes You Tube : https://www.youtube.com/watch?v=Ot_Mb5wXXIY&list=RDOt_Mb5wXXIY&start_radio=1 A ještě jedna moje zkušenost ze svatebních hostin a obřadů, čím okázalejší, tím manželství dříve končí, asi se manželům stýská po novém obřadu a nové hostině a snad i vztahu. :)

Pozóór, jedu!

Jarmila Komberec Jakubcová 27.4. 08:12
Soničko moc hezký článek. Dík.

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

Anna Potůčková 26.4. 12:35
Oficiální program začíná tedy Holešovem dne 11.5. Pro Vás co přijedete do Bystřice pod Hostýnem vlakem či autobusem tak na svém profilu ve fotogalerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ mám vložený jízdní řád z Bystřice pod Hostýnem na Hostýn. Ti co přijedou vlakem, do autobusu nasednou již na vlakovém stanovišti, a ti co přijedou autobusy tak nasednou v Bystřici na aut. nádraží (nástupiště č.4). Jinak pokud budou nejasnosti, klidně pište do vzkazů

Farmapark u Toma

Naděžda Špásová 26.4. 12:33
Jiříku, to by se nám taky moc líbilo, od nás je to trochu z ruky, ale do Blatné jezdíme přes Plzeň, tak uvidíme. Fotky jsou super. Pozdravuj Lenku a mějte se hezky. :-)

Jak může konopí zlepšit náš život?

Martin Vrba 26.4. 11:54
Jo, každému pomáhá něco jiného, každý má svůj recept. Jednou jeden nápoj dělá minimálně dobře na zubní sklovinu a na potenci a druhému jiný nápoj zbystřuje mysl a mušku, že trefí tedy i tu poletující. Hádejte, o co se jedná? Odpověď najdete za okamžik ve videích. Kdybych se netrefil, – tak zkuste takto:https://www.youtube.com/watch?v=gqnLSpdyxow

Nevěra je i letmý dotek a flirtování, myslí si většina Čechů, hlavně těch mladších

Martin Vrba 26.4. 10:47
Já si myslím, že co je a co není nevěra je vyřešeno jednou a pro vždy, kdy se celou záležitostí zabývaly měsíce a měsíce USA. Pro nás to má foneticky i trefný význam, ač to znamená v angličtině něco jiného – impeeachment – foneticky „inpíčment“ - obvinění. Byla to milostná záležitost mezi stážistkou jménem Monika Lewinská a americkým prezidentem Billem Clintonem v letech 1995 - 96. V životě jsem chtěl být postupně novinářem, pak letcem, pak hercem, pak spisovatelem, pak úředníkem, ale v této době jsem chtěl být alespoň každý den chvilku na místě prezidenta USA v oválné pracovně s Monikou. Jo – Moniku – tu bych chtěl! :) Myslím, že ona byla evidentně příčinou Clintonova štěstí a optimistického pohledu na svět, kdežto jeho žena – ta zmrzlá makrela z něj ale udělala prezidenta – bez ní by byl jen(!) tím spokojeným člověkem. To, že by dnešní mladí lidé považovali za nevěru už jen pouhé se bavení se a flirtování, se mi do dnešní doby nehodí – to považuji za holý nesmysl – to je spíše charakteristické jen pro nějakou chorobnou žárlivku, která musí být tlumena prášky, aby mohla vůbec existovat. To už v době, kdy já jsem pracoval v televizi, tedy v 70. letech, se tehdy považovalo za nevěru jen to, když do skupináče dotyčný nepřizval svou manželku a jejího milence.(Malinko přeháním) Dnes patří dokonce k dobrému bontonu přivést manželku na její narozeniny na sexypárty, kde se s ní najednou „pomyluje“ třeba i desítka mužů. (dal bych sem link, ale nebudu íčko ještě více zatěžovat - už jsem ho málem položil na lopatky v kolonce videa) V době, kdy lidé – převážně „umělecká fronta“ nás zásobuje týden co týden novými skandály v bulvárních časopisech a tak společně s Dádou nebo s mladou Vondráčkovou či v poslední době s Žilkovou i s desítkami dalších prožíváme jejich radosti i boly nevěry odluky a návraty a dokonce i sexuální proměny v celkové orientaci, nevěřím, že by většinová společnost byla tak mimo – tak puritánská – tedy zvláště ta mladá, že by dotek – tedy třeba při tanci nebo jen podání a pohlazení ruky, „hozené očko“ ve vinárně „U konvice“ k ženě u sousedního stolu skončilo výkřikem „už nikdy více“ a rozvodem. :)

V restauraci U tří volů

Anna Potůčková 26.4. 08:53
Opička zákonitě musela být, když se pilo pivečko a slivovička. A nedivila bych se, kdyby bolela i hlavička :-)

Moje seniorské cestování

Vladislava Dejmková 26.4. 08:43
Aleno, s cenami jízdenek mám podobnou zkušenost. Cestu vlakem či autobusem tam platím jinak než stejnou cestu zpátky. Netuším proč a nikdo mi to nikdy nevysvětlil. U autobusů bych to možná chápala, jsou tam různí dopravci, ale ve vlaku jezdím jen s ČD. Možná jednou vyjíždím z Královéhradeckého kraje a zpátky ze Středočeského kraje.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.