Přehled posledních diskuzních příspěvků
Koleda
Zdenka Soukupová 18.4. 13:35
Dalibore, krásná koleda. Tu neznám. Ta je nějaká krajová, nebo přímo Daliborova?
Putováni, památky a moře v Černé Hoře
Blanka Lazarová 18.4. 11:20
Vladko, krásný , čtivý článek. S tou nudou to mám podobně, ale z rozumového hlediska je to úžasné. Jen se nemusím nahá promenádovat a už vůbec si neumím představit sportování na nuda pláži. Ale ta volnost ve vodě a pak třeba mezi skalami trochu stranou od lidí, to je super.
Fotoreportáž z procházky podél řeky Moravy, okolo Záhlinických rybníků z Kvasic do Hulína
Daniela Řeřichová 18.4. 11:01
Maruško, ze všech fotografií už dýchá opravdové jaro, díky za sdílení.
Z Nových Hradů do Terčina údolí
Lenka Hudečková 17.4. 07:58
V Nových Hradech i v Terčině údolí jsme byli koncem března. Nádherná místa, je v Apatyce měli zrovna zavřeno. (Myslím, že jsme tam byli brzy, a měli otvírat asi za hodinu či déle, tak jsme to vzdali)
FEJETON: Když si spravedlnost schrupne
Daniela Řeřichová 17.4. 07:01
Jako vždy brilantní fejeton. Jo, se spravedlností máme každý své zkušenosti. :-)
Pražské pasáže III
Jitka Hašková 16.4. 11:36
Díky za krásné procházky pasážemi. Jenom doplním v pasáži Olympic sídlí dvě soukromé Vysoké školy v budově pojišťovny, vchody mají z atria. Je to Vysoká škola obchodní a Vysoká škola podnikání. Na VŠO jsem učila.
Herečka Jitka Smutná slaví sedmdesátku
Jana Jurečková 16.4. 10:29
Sbírám životopisy osobností, herců, zpěváků. Článek jsem si ofotila a mám do sbírky. Moc děkuji. Paní Smutné přeji touto cestou krásné narozeniny.
Skauting je nyní v módě. Junák zažívá velkou vlnu zájmu
Martin Vrba 15.4. 15:03
Průšvih je v tom, že úplně nejvíce ze všech lidí, milují tyto dětské organizace, tedy i Junáka, Skauty, sportovní kroužky, atd. pedofilové a různí jiní zvrhlíci. Dokonce si je za tím účelem svého „zájmu“ i sami zakládají.
O lásce
Daniela Řeřichová 15.4. 09:06
Pěkné téma pro 1. máj nebo pro soutěž íčka. Láska má samozřejmě nekonečně podob, od lásky mateřské, lásky k němé tváři, k lesu, k řece, k literatuře, hudbě, k přírodě, k historii... atd., až po tu neopakovatelnou a vždy jedinečnou lásku mezi mužem a ženou, bez níž bychom nebyli celí a bez níž by nevznikla věčná umělecká díla.
Starostlivost
Jitka Caklová 15.4. 07:38
...... a někdy se v dobré víře stane, že jsme sobečtí sami k sobě, staráme o druhé k jejich spokojenosti až do té míry, že na sebe zapomínáme. Když "vyhoříme", kdo pomůže nám? Není snad "trochu" sobectví i na straně těch, kteří berou pomoc, mnohdy nadstandartní, jako samozřejmost?
Nezapomenutelná dovolená s vnoučaty u moře v Itálii č. 2
Daniela Řeřichová 14.4. 08:10
Děti a moře - to nemá chybu. Připravujete vnoučatům nezapomenutelné zážitky, Maruško. I sobě. :-)
Pěstujeme rajčata
Daniela Řeřichová 14.4. 08:06
Gratuluji k úrodě! Já pěstuji jen cherry rajčátka, je to radost.
Za pivem sklářů a chutnou kuchyní se vydejte do Cvikova
Helena Štěpánková 13.4. 15:12
Dobrý tip na výlet a zřejmě i na chutné jídlo.
Velikonoce
Naděžda Špásová 13.4. 11:22
Jarmilko, já osobně Velikonoce od dětství nesnáším. Přesto dělám výzdobu, koupím beránka, ale nic víc. Ale jinak přeji tobě a všem ostatním veselé Velikonoce. :-)
Velikonoční muffiny
Dana Hošková 13.4. 08:01
Určitě je dobré dávat sem recepty. Kam se ale vytratilo krásné české slovo "bábovička"? Proč musíme mít "muffiny " a "cupcaky"? To musíme všechno bezhlavě přejímat z angličtiny a často k tomu ještě komolit výslovnost? Já bych recept nazvala hezky česky: Velikonoční bábovičky.
Stella Zázvorková byla po celá desetiletí sloní matkou nespočtu svých „dětí“, říká spisovatelka Zuzana Maléřová
Jitka Hašková 13.4. 07:05
Velmi zajímavý rozhovor, musím si ho dočíst.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.