Přehled posledních diskuzních příspěvků
Neviditelní: Rekordní inflace ohrožuje polovinu českých seniorů
Alena Gebauerová 12.4. 15:48
Mam pripominku k tomu kvizu na Neviditelni. Vpodstate jsem u zadne otazky nevypnila, ze bych problem a vysledek, nejsem na tom donre a obcas budu potřeboval pomoc, necitim se na takove zarazeni.
Karviná v proměnách času
Alena Švancarová 12.4. 12:13
Děkuji za přiblížení města Karviná ,kde jsem nikdy nebyla a informacemi o lázních.
Kraslicovník
Daniela Řeřichová 12.4. 10:17
Hani, to je moc hezká tradice a je fajn, že ses o ni s námi podělila. Já mám podobné zážitky se sousedy na venkově, kde společně zdobíme břízky a připravujeme velikonoční pohoštění. Vše záleží na lidech. :-)
Rozhovor o moři jako slohová práce
Daniela Řeřichová 12.4. 09:40
Velice originálně zpracované téma pohledu na moře z mnoha úhlů.
Příliš tlustá vnoučata. Problémy s dětskou obezitou rok od roku narůstají
Eva Kopecká 11.4. 17:24
Když jsem chodila na zájmový kroužek mimo naše město, jela jsem někdy 16 km na kole tam a zpět. Cestou jsem potkala holky o generaci a něco mladší. Čekaly na bus. Ony ten kilometr a něco pěšky nešly. Já se kácela z kola, když jsem je viděla a ony skoro z té lavičky, kde čekaly. No je to 15 let. Jejich a moje kondice, nebe a dudy. Tenkrát teda.
Z Mexika do Hondurasu s velikonoční zastávkou v Guatemale
Vladislava Dejmková 11.4. 15:07
Děkuji, je to zajímavý příspěvek.
Zahrada je ráj
Jan Zelenka 11.4. 11:58
Já jsem dříve pilně zahradničil. Vychován naší nelahozevskou zahradou jsem se v Krásné lípě pustil do zahradničení. Náš služební domek měl zahradu 20 arů. Do dvou let tam byl anglický trávník, cestičky, suché zídky, skalky, terasa s lavičkou a lidé se na ni chodili dívat. Dokonce tam byl i malý březový lesík, kde rostly houby. Kde že to vše je?! Dnes, při stavu své páteře a artrózy, mám doma jen jeden truhlík na okně, kam sázím česnek, cibulku a pórek a taky jednu bramboru. Na víc už nemám. Hezký článek. Ať se daří i proti všem závistivcům!
Já a moře
Daniela Řeřichová 11.4. 09:31
Helenko, moc hezky napsané. Vlny oceánu a ta magie nekonečna se člověku navždy vepíšou do srdce.
My jsme podobné přistávání díky krátké ranveji zažili na Korfu- z jedné strany je moře a z druhé nejvyšší hora Pantokrator.
Glosa o marnosti
Věra Ježková 11.4. 08:55
Jendo, pěkné zamyšlení. Jak známo, historie se opakuje a lidé jsou v podstatě stále stejní, jen žijí v jiných podmínkách. Tím, co nemůžu změnit, se příliš nezabývám.
Slůňata v Zoo Praha trénují
Martina Růžičková 10.4. 20:19
Zajímavým článkem o životě malých sloních slečen jste mě potěšili. Na úvodní fotce jim to moc sluší. :-)
Z rozhledny U Jakuba se nabízí pohled na Českou Kanadu
Daniela Řeřichová 10.4. 13:38
Moc pěkný fotovýlet, děkuji.
FEJETON: Čímpak jsme asi byli?
Jana Vargová 10.4. 09:30
Moje hlava včera reagovala jako Pavlovovi psi: ha, zítra je neděle, doufám, že se dočkám. A kterému že tématu se bude fejeton věnovat? Ať se vrhnete na kteroukoliv životní situaci, dokážete z ní vytvořit svěží čtení. Takže se otravně opakuji: díky.
Koně po úrazech či kočky se selháním ledvin zachrání kmenové buňky. Buněčná terapie na míru se rozvíjí i v Česku
Lenka Kočandrlová 9.4. 17:25
Když to tak čtu,připadá mi to až neuvěřitelné! Kolik lidí by potřebovalo lékařskou pomoc a nic,a zde se myslí na zvířata optikou toho,že jsou rovna člověku....Měla jsem mazlíčka králici skoro 8 let,zemřela na nějakou nemoc,ale opravdu by mě ani nenapadlo ji nechat léčit,dávat za to hromady peněz,o kolik by jí to prodloužilo život,cítila by se lépe a radostněji? Takhle zkrátka umřela,má krásný hrobeček a myslím na ni každý den. Jinou už nechci.
Jaro na horách
Naděžda Špásová 9.4. 12:33
Hory na jaře bych taky brala, ovšem bez sněhu. Když je slunečno a jaro se dere na povrch, je tam určitě krásně. :-)
Já a moře
Jan Zelenka 9.4. 10:36
Vidím, že jste si užívala moře bohatě. Já Černé moře neznám, zato až důvěrně celé Středomoří. I na Baltu jsme byli. Voda 13, vzduch 16, já tam běhal nahatej a děti měli od studené vody modré zadnice. Ale užili jsme si to. Mám moc rád vzpomínání na moře! Hezké!
Do Ungeltu připlouvají pstruzi z Itálie
Vlasta Ledlová 9.4. 09:15
Děkuji za tip. Ungelt mám moc ráda.
Tržnice Čech v Litoměřicích
Daniela Řeřichová 9.4. 08:54
Naďo, hezká reportáž. Já se těším na barevnou Floru Olomouc.
Jak jsi přišel na svět?
Jana Kollinová 8.4. 11:17
Tak reálné, až to děsí! Jsem pro motýlky a kapustičku. :-)))))
Hostem Mezinárodního hudebního festivalu Leoše Janáčka bude vynikající soubor Sinfonia Varsovia
Jana Šenbergerová 8.4. 10:37
Za tento článek děkuji, i když pro mě má pouze význam informativní. Věřím, že vystoupení tohoto orchestru bude pro posluchače nezapomenutelným zážitkem nejen, ve spojení se smutnými událostmi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.