Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jaro, vítej v nás!
Jana Šenbergerová 8.4. 10:29
Moc hezky jste vystihla, že nás jaro nejen obklopuje, ale také prostupuje. A je to propojení nadmíru příjemné.
Jarní toulky s partnerem na inzerát
Jana Šenbergerová 8.4. 10:16
Boženko, ať vám to vydrží! Ve dvou se všechno líp táhne, když oba chtějí. Od mých 64 jsme spolu už jedenáctý rok a pořád nás to baví. ♥♥
Vzpomínka na Josefa Aloise Náhlovského
Helenka Vambleki 8.4. 09:17
Tak jsi s ním dokonce mluvila, to máš hezkou památku na humorného hypochondra :-)
Česko-australská protirakovinná látka účinkuje na diabetes 2. typu
Martin Vrba 7.4. 17:00
Tak další dobrá zpráva, nejsem sobec, není dobrá jen pro mne! :)
Uhodily tuhé mrazy
Jana Kollinová 7.4. 11:04
Děkuji za verše. Také volám sluníčko a na balkóně zasazuji macešky různých barev. Věřím, že přežijí "zmrzlé" a udělají mi radost do chvíle než je vystřídají voskovky. :-)
Mezi Čechy je více optimistů než těch, kteří se bojí budoucnosti
Svatava Páleníková 7.4. 09:17
Současná doba neni moc radostná, ale musíme se s ní sami poprat. Hlavně, aby válečný konflikt nepřekročil další hranice.
Fotoreportáž: Březen u řeky
Vladislava Dejmková 6.4. 12:10
Hezké fotky, občas jsem cítila mírný závan smutku. Ale jaro už musí přijít.
Láska, historie, válka. Když je téma kvalitní, kniha má úspěch
Martin Vrba 6.4. 09:32
Válka se vždy silné téma:Podle mne jeden z nejlepších protiválečných filmů: SLUNEČNICE ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=BvwSctFUJNY
Chvála moře
Jarmila Komberec Jakubcová 6.4. 08:02
V Poreči jsem byla před několika léty. Moc se mi líbilo. Bohužel pobřeží je hodně kamenité.
Cesta k moři
Vladislava Dejmková 5.4. 14:25
Jsem také věčný navigator na trase. Píšu o tom v článku Naše strastiplná cesta k moři, který čeká na zveřejnění. Je na velmi podobné téma.
Setkání ukrajinských uprchlíků na zámku v Holešově
Dana Kolářová 5.4. 11:43
A který den z pobytu bude tento zajištěný oběd? Díky.
Tip na výlet - Pillnitzská kamélie
Daniela Řeřichová 5.4. 11:33
Děkuji za možnost navštívit Pillnitz i s průvodcem a super fotogalerií, navíc zadarmo z pohodlí domova. :-)
Proč (někteří) muži milují polévky?
Soňa Prachfeldová 5.4. 07:37
Vladko, tu kopřivou zkusím, když nechci, aby se zavářka často opakovala, dám do zeleninové krupici a udělám milionovou. Hokaidovou vnuci milují s opraženou houskou. Jak hezký jsem se strefila OD k tvému článku :-)
Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?
Lenka Hudečková 5.4. 07:36
Hezký rozhovor s akční Dankou, díky Danuše i Honzo :-)
Bosna-Hercegovina
Anna Potůčková 4.4. 19:53
Moc hezký článek o nehezkých věcech jako je válka. Když člověk vidí ty zrůdnosti, co se páchají na lidech je to k nevíře, že je toho člověk schopen. Přeji nejen sobě ale všem aby ty nesmyslné války skončily. Přeji všem lidem na této planetě klid a mír!
První zájezd k moři v roce 1970
Daniela Řeřichová 4.4. 10:15
Paní Marie, mám ráda Vaše laskavé vyprávění doprovázené milými kresbami Vašeho tatínka, děkuji.
Pražské pasáže I
Vladislava Dejmková 4.4. 09:00
Pasáže mám moc ráda, zejména ty se zajímavou atmosférou. Je to zajímavá inspirace, kam se v Praze podívat. Tedy až se tam někdy dostanu... U nás v HK o žádné pasáži nevím, v Pardubicích je známá Machoňova pasáž.
Hody, hody, doprovody
Hana Práglová 4.4. 07:36
Je velká škoda, že takové tradice ubývají. Básnička mi připomenula mé dětství...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.