Přehled posledních diskuzních příspěvků
První kurzivka na krávy
Václav Soukup 25.3. 09:22
Když jsem byl na prázdninách v Kolovči, tak mně bratr mého dědy svěřil krávu na pastvu. Také jsem ji zapřahal a jezdil s ní pro seno. V rybníku jsem ji musel občas železným kartáčem pořádně očistit.
Takto se do pomoci lidem, kteří prchají před válkou na Ukrajině, zapojují senioři
Daniela Řeřichová 25.3. 07:45
Děkuji za sdílení ryzí obětavosti a solidarity. Maruška M. s manželem a Oldřich Č. si zaslouží úctu a veliké poděkování. Přeji jim hodně energie a pokud možno dobré zprávy pro své hosty, které přijali nejen do své rodiny, ale i do svého srdce.
Státní památky zahájí návštěvnickou sezonu 2022 bez mimořádných opatření
Pavel Vaněček 24.3. 13:12
Je radostné vidět, jak se české památky v posledních letech krásně zrekonstruovaly a mohou tak návštěvnkům odhalovat důležité momenty české historie.
S jarním úklidem domácnosti může dobře pomoci obyčejný citron
Dana Hošková 24.3. 12:27
Zajímavé. Některé - pro mě ještě neznámé - rady využiju.
Řecké štěstí boduje. Příběhy z Pargy jsou nominovány na nejlepší blog roku
Pavel Vaněček 24.3. 12:11
Ano, sleduji tento blog. Řecko patří nebo spíše patřilo k mým oblíbeným destinacím. Kvůli místním lidem a skvělé gastronomii.
Jaro je tady
Alena Velková 24.3. 07:50
Omlouvám se za 3 hvězdičky, čtu si to v mobilu a omylem jsem o ně zavadila dřív, než jsem měla...fotky se mi moc líbí
Jaro se dívá do oken
Václav Soukup 23.3. 10:25
Hezké a povzbudivé ! Co bychom teď dali za normální život !
Velké maličkosti pro radost
Daniela Řeřichová 23.3. 07:28
Tedy, vy se máte! Eleno, děkuji za povzbuzující zpravodajství a parádní fotky!
V červnu si důchodci přijdou díky valorizaci penzí v průměru na více než tisíc korun
Antonín Nebuželský 23.3. 04:34
Jen aby...
Národní divadlo
Zdenka Soukupová 22.3. 16:34
Aleno, opravdu byste asi takovou legraci při koncertě nezažili. Je to tak srandovní, že věřím, že je to skutečný příběh. To by ani největší humorista určitě nevymyslel. Chechtám se.
Technických vymožeností je moc, mnohdy více otravují než pomáhají
Olga Škopánová 22.3. 12:48
Obávám se, že technický vývoj nezastaví senioři se svými potřebami, bude to jako v džungli přežije ten nejsilnější.
Kaktusový květ
Irena Mertová 22.3. 08:18
Kaktusy a sukulenty radost podívat, ale to přesazování, asi v rukavicích? :-)
Šikmý kostel u Bezručů
Hana Práglová 22.3. 07:18
Šikmý kostel, jako budovu je dobré vidět. Navštívili jsme ho s našimi iseniory loni, když jsme si zde udělali zajezd.
Seberozvoj, sebeláska, duše... Proč tato klišé mají úspěch
Věra Ježková 21.3. 12:06
Patřím jednoznačně do druhé skupiny. Uvedenou „veselou“ knihu bych si ani nepůjčila.
Stačí jen úsměv a pár lidských, teplých slov!
Margita Melegova 21.3. 10:03
Souhlasim, neni co dodat.
Mám ráda kuchařské knihy - LXXI. díl
Margita Melegova 21.3. 08:10
Zajimave recepty, neznam ani jeden, sice jsem se s mrkvovym dortem v receptech setkala ale nenasla odvahu ho upect, s dalsim pecenim kde byla mrkev jsem neuspela, manzel slysi jen na veprove v mrkvi, salat z mrkve, mrkvovy mozecek.
Drobné kurzivky všedních dnů 4
Věra Ježková 20.3. 09:55
Jendo, hezká vzpomínka. 11. bílý kůň se mi líbil, těším se na Třináctého černého.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.