Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Pryč s citáty!
Daniela Řeřichová 20.3. 09:30
Ráda jsem se zastavila v nedělní škole humoru. Předposlední věta nemá chybu. :-)
Jít dál
Jana Šenbergerová 19.3. 14:24
Hanko, vidím, že všichni podobně jako já vzali tvá slova za své a neměli potřebu je ještě jakkoliv komentovat. V situaci, ve které se teď nenachází jen Ukrajina, ale celý svět, mi také nějak došla slova. Díky, že ses vyjádřila i za mě. Inter arma silent musae.
Zimní soutěžení: Známe vítěze!
Helenka Vambleki 18.3. 11:08
Daniela Řeřichová - Vzpomínka: Čas chmelových brigád a foto Libuše Heulerová - Trochu sluníčka
Klokan, červená a Finsko. Spojuje je krásné slovo - štěstí
Hana Práglová 18.3. 07:05
20.března se narodila má milovaná babička. A já měla veliké, obrovské štěstí, že tento zlatý člověk byl v mé blízkosti 94 let.
Jak dodržovat pravidla spánkové hygieny
Dana Hošková 17.3. 15:55
Až na ty červené brýle (mám modré) všechny rady už znám, ale stejně mám problémy se spánkem.
Mauricius - modrý ostrov
Naděžda Špásová 17.3. 13:48
Pro někoho je to hezká dovolená, je tam určitě krásně. Já naštěstí tyhle touhy nemám a i kdybych měla, není mi to k ničemu. Zlatá Blatná. :-)
Psycholožka Zuzana Říhová: Je dobré nařídit si přiměřenou mediální dietu
Jindřich Berka 17.3. 12:46
Dobrý den,
v životě člověka jsou věci, které mohu ovlivnit. Nechám se očkovat, snížím riziko těžkého průběhu. Nebo se zavřu doma a nebudu vycházet. To, že nás navštívila uvedená nemoc neovlivníme. Válku také, možná kdybychom všichni šli demonstrovat, možná tím, že sbíráme pomoc. Válčit nemůžeme. Nechápu proč mám z toho mít stres a špatně spát. Prostě život se skládá z věcí příjemných a nepříjemných. Pokud si nemohu vybrat, tak se s tím musím smířit, ale určitě se z toho nezhroutím. Slunce sice zapadne, ale opět se objeví. Tak je třeba život brát. Potom budete duševně zdraví a nebudete vyhazovat peníze za psychoterapeuta. Stejné je to, když chci zhubnout. Jindra
Fotoreportáž: Toulání u Hodslavic
Vladislava Dejmková 16.3. 11:09
Aničko, krásně sis pohrála s fotkami. Změna světla dělá divy (a člověk se pak diví). Krásné fotky!
Mám ráda kuchařské knihy - LXX. díl
Eva Mužíková 16.3. 08:39
Pstruha a pořádně velkého občas dostanu od známého, který má v suterenu domu bazén. Tam chová pstruhy už řadu let, jsou luxusní. Tak už mám díky Tobě nový recept, nejen klasika pstruh na másle.
Jára Kohout svoje potkany miloval, říká jeho bývalá manželka Marcela
Jitka Hašková 16.3. 07:36
Děkuji za zajímavý rozhovor. Paní Kohoutovou jsem viděla a slyšela na setkání s panem Eberem, panem Přeučilem a dalšími lidmi na besedě v domě U Minuty na Staroměstském náměstí. Je to velmi milá, inteligentní žena.
Egyptolog
Václav Soukup 15.3. 16:15
Přiznávám bez mučení, že nevím, kdo tento zajímavý příběh vypráví ?
Rozhovory s přáteli a rodinou zahánějí strach z budoucnosti
Martin Vrba 15.3. 13:12
Scházíme se už zase více, hrajeme úkolové hry s dětmi i vnoučaty, moc nám to všem pomáhá. K zákazu mluvení o nemocech jsme přidali ještě zákaz mluvení o válce. Jasně, že ale tušíme, co se stane, až se sejde uprchlická vlna a ta narůstající covidová v těch poměrech, kde je hlava na hlavě a s nedostatečně proočkovanou ukrajinskou populací? Ale o to víc se nyní setkáváme v našich proočkovaných rodinách, protože to třeba už za měsíc nebude možné z mnoha důvodů. Ale nač svlékat kalhoty, když je brod ještě daleko! Že ano?! To se pak bude zase probírat od rána do večera pod žlutou barvou V ČT24, kdo za to může, kdo co zanedbal, však už to všichni známe. Například: Neměli příchozí dostat očkování povinně?
Přípitek na radost? Ne, Češi pijí alkohol z jiných důvodů
Antonín Nebuželský 15.3. 10:16
Protože jsme tady všichni starší, tak si pamatujeme starší české filmy, kde každý kouřil. No, a najednou to jde i bez cigaret.
Totéž bych doporučoval i s alkoholem. A protože zde běží i americké filmy, mrkněme se nezaujatě, kde se ta inspirace bere.
Tím chci tak trochu reagovat na to pána úředníka, který "za bolševika", jak řekl, trávil pracovní dobu s lahvinkou. :-)
Co vy na to?
Dvojnásobná porce zážitků
Vladislava Dejmková 15.3. 09:07
Procházkám fandím, když jsou v krásné přírodě a navíc s kamarádkou a s pejskem, tak je to moc fajn.
František z jiného úhlu
Jana Šenbergerová 15.3. 09:04
A tak to má být. Za všech okolností se má žít. Jinak to ani nejde. Záleží jen na tom, jaká náplň se do něho vejde. Vy jste si vybrala hezky. A sluší vám to i s tou "odvrácenou stranou" Františkových Lázní. Díky za to, že jste nás ke svým zážitkům "přizvala".
Hradecké vycházky - za architekturou posledních padesáti let
Dana Puchalská 14.3. 19:36
Vlaďko, procházka Tebou napsaná je velmi zajímavá. Hradec Králové je doopravdy moc krásné město.
Kam odešel Bůh?
Václav Soukup 14.3. 09:00
Omlouvám se za hrubku v posledním odstavci. Opravil jsem to na z Kosmu, ale zapomně jsem to uložit.
Schrothovy léčebné lázně - kde příroda léčí
Daniela Řeřichová 14.3. 08:14
Eleno, děkuji za milý článek a kouzelné předjarní fotografie.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.