Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kam odešel Bůh?

Václav Soukup 14.3. 09:00
Omlouvám se za hrubku v posledním odstavci. Opravil jsem to na z Kosmu, ale zapomně jsem to uložit.

Schrothovy léčebné lázně - kde příroda léčí

Daniela Řeřichová 14.3. 08:14
Eleno, děkuji za milý článek a kouzelné předjarní fotografie.

Úspěšně léčit se mnohdy dá i bez nadbytečného polykání prášků

Václav Soukup 13.3. 10:39
Žádat lékaře o snížení počtu léků ? Kdo by si to asi tak troufl ? Farmacie je obrovský byznys !

FEJETON: Svéráz Čendovy apatyky

Věra Lišková 13.3. 08:14
Pobavila jsem se, neb jsem také na sobě již vyzkoušela různé byliny.

Odpověď bez otázky

Věra Ježková 13.3. 07:23
Zuzko, už jsi mi chyběla. Tvá krásná báseň je smutná. Přeji ti vše dobré. ♥

Papírovou historií Ústí nad Orlicí

Helena Přibilová 12.3. 20:57
V naší zemi je tolik krásných a zajímavých měst a městeček, která stojí za poznání.

Jak si doma vypěstovat svůj zázvor. Přelom zimy a jara je nejvhodnější na zasazení oddenku

Jitka Hašková 12.3. 10:37
To bych ráda zkusila, ale nevím, ke získat oddenek zázvoru. Mám lodžii na jih, tak by se mu tam mohlo dařit.

Vzpomínky na Řecko – Miluji Tě, Afrodité

Naděžda Špásová 12.3. 09:41
Ahoj Libore, už jsi tu dlouho nebyl, hezky jsi si zavzpomínal. Já bych navštívila jen Santorini, ale bála bych se zemětřesení. Jinak Řecko nemusím, ale jejich antiku taky můžu.

V Brandýse mě nečekal medvěd, ale tvorové z ptačí říše

Věra Ježková 12.3. 08:45
Ráda jsem se s vámi vrátila do města mých studií. Loni jsem si udělala samostatný výlet do Staré Boleslavi. O Brandýse mám také článek: https://www.i60.cz/clanek/detail/20130/tip-na-vylet-jezdil-tam-uz-rudolf-ii

Babi, proč nezachraňuješ žáby? Ekologie rozděluje generace

Eva Kopecká 11.3. 10:38
Vnučka Karolína, když už nebyla dědou poslána kamsi, by se měla odstěhovat do jeskyně. Tam ať si žije jak umí. Využívá a používá bydlení, na kterém se nepodílela a bude ještě prudit. Zaplaťpánbůh za moje obyčejné děti. Které mají standardní a celkem běžné názory jako já. Plasty do plastů, sklo do skla, papír do modrého kontejneru, nikde v přírodě neděláme binec a hmyz a volně žijící tvor ať se o sebe postará sám. Jsou lidi, co odhazují odpadky z okna aut a nedopalky před panelák, myjou auto u rybníka místo u sebe doma na dvoře...a to mi opravdu hodně vadí.

Sváteční výlet Českým středohořím

Daniela Řeřichová 11.3. 08:25
Alenko, je vidět, že svůj kraj miluješ a dokážeš se o jeho kouzlo podělit s ostatními. Fotografie mají laskavě teplou předjarní atmosféru, díky.

Nařídil jsem si zvýšenou pohotovost

Alena Velková 10.3. 17:36
Souhlasím s Ivanou, ale váš názor vám nevymlouvám. Takto ukončila svůj život moje teta během války v rozpadající se Jugoslávii. Nechtěla být na obtíž, ale bylo to strašné...Její rodina jí to ale měla spíš za zlé.

Mám ráda kuchařské knihy - XLIX. díl

Helena Přibilová 10.3. 11:18
Těstoviny mám ráda a receptů na jejich přípravu není nikdy dost.:))

Není nad dobrou paměť

Alena Tollarová 10.3. 09:34
Rozhledna Střekovská vyhlídka je hezká stavba, ale kdo se tam chce podívat a mít nějaký rozhled, měl by si pospíšit než se zazelenají stromy. Byla jsem tam loni v září a vůbec jsem nechápala, proč tam nedávno stavěli jistě nákladnou rozhlednu, ze které kvůli vysokým stromům nebylo prakticky nic vidět. Měli jste štěstí, že jsi si vzpomněla teď v březnu.

Jak jsem v Písku potkal Šrámkova Jeníka Ratkina

Rostislav Mraček 10.3. 07:49
Nádherné! A fotografie mostu je úžasná!

Zvon se rodí u rýsovacího prkna. Jak bude znít, se musí předem přesně vypočítat, říká zvonař Petr Rudolf Manoušek

Daniela Řeřichová 10.3. 07:05
Děkuji za rozhovor s úžasným mistrem zvonařem panem Manouškem, který má na svém kontě mnoho nádherných zvonařských prací a opravil například srdce zvonu Zikmund ve Svatovítské katedrále. Také je zakladatelem Muzea zvonařství na Zbraslavi.

Cos to Janku....

Zdenka Soukupová 9.3. 17:38
No jo, s tím omastkem se musí rozumně... Už je Jankovi líp?

Krátká procházka podél Labe v Kostelci

Jana Šenbergerová 9.3. 11:32
Už se těším, až se to všechno zazelená . Díky za procházku.

To bývaly časy, kdy jsem míval vlasy

Václav Soukup 9.3. 10:01
Také si vzpomínám na potupné chvilky u holiče, když jsem byl malý kluk. Ten krobián se nás ani nezeptal " jak to chceme a udělal nám mašinkou z hlavy ježka ". Hezká vzpomínka, děkuji !

Naši noví sousedé, Ukrajinci

Marie Faldynová 9.3. 08:31
Něco z toho už jsem udělala, něco ještě udělat mohu, také si myslím, že to bude běh na dlouhou trať. Díky za tento článek.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.