Přehled posledních diskuzních příspěvků

Výlet, jak se patří

Alena Švancarová 4.3. 10:09
Velmi děkuji za fota z Tisských skal.Do Tisé jsem jezdila na prázdniny,měla jsem tam příbuzné.Před Sněžníkem jsem focená už coby nastávající maminka.Určitě to byl hezký výlet pro Vás.

Co bude dál?

Daniela Řeřichová 4.3. 09:19
Milá Vando, ráda se pod tuto výzvu podepisuji. Jsem v centru dění a vlna solidarity mě připomíná promptní reakci pomoci při zemětřesení v Arménii roku 1988 nebo při povodních 2002. I dnes lidé pomáhají dle svých možností. Náš spolek spolupracuje na produkci kulturních akcí, na nichž se pro Ukrajinu vybralo již hodně peněz. Když vidím ty empatické mladé, ale i starší lidi, tak věřím, že arogance moci nemůže zvítězit.

Drobné kurzivky všedních dnů 3

Jana Šenbergerová 3.3. 16:42
Smutné časy vždy vynesou na hladinu života vzpomínky na ty hezké. Díky za všechny, které máme.

Mám ráda kuchařské knihy - LXVII. díl

Vladislava Dejmková 3.3. 08:16
U nás doma teď frčí kysané zelí, ale každá inspirace je dobrá. Mám ráda ty mladé hlávky zelí, s nimi se dá vykouzlit ledacos.

Tři přání z pohledu jedné seniorky

Petr Adámek 2.3. 09:40
Ta tři přání jsou asi tak stejně reálná jako ta předchozí.

Vzal jsem si dnes prášek? Mnoho lidí má zmatek v předepsaných lécích

Václav Soukup 2.3. 09:38
Bez týdenního rozdělovníku léků bych byl ztracený !

Rhodos - ostrov slunce

Daniela Řeřichová 2.3. 09:24
Hezký článek, bohužel jsem na Rhodosu nebyla, musí tam být krásně.

Holešovice II

Naděžda Špásová 1.3. 09:58
Ahoj Věrko, zase jsi mě potěšila, některá místa si pamatuju. Naše škola byla a snad pořád je v Jablonského ulici. Moc hezké fotky. :-)

Šedivý mrak

Blanka Lazarová 1.3. 08:33
Moc pěkná básnička. Je mi smutno a doufám, že se vyčasí.

Samota a osamělost. Rozdílné pojmy, které bývají zaměňovány

Věra Ježková 1.3. 08:12
Souhlasím. Už jsem se zde o tom několikrát zmínila. Samota může být příjemná. Jsem ráda sama. Ovšem jen do určité míry. Osamělost je zlá. Nejvíc osamělá jsem byla v době dvou lockdownů.

Jakou si vybrat kabelku pro každodenní nošení?

František Klapal 1.3. 01:30
Já jsem si dal za cíl, že právě nějakou kabelku koupím manželce jako dárek. Vybrat tu správnou ale teda nebylo vůbec lehké. Řídil jsem se podle té, kterou nosila předtím a žádnou podobnou se mi nikde nedařilo najít. Nakonec jsem teda našel trochu jinou, ale v podobném stylu tady: https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/ Zkusil jsem objednat a ženě se moc líbila. Dokonce byla i o něco větší, než ta předchozí.

Marta - den po dni

Jan Zelenka 28.2. 23:40
Začátek děje mi unikl, takže neznám souvislosti. Ale stylisticky je to dobře zvládnuté. Možná by prospělo, nedávat do jedné kapitoly tolik různých dějů. Kvůli orientaci. A spádu děje. Ale nechci vám do toho mluvit.

Lidé, kteří vždy věří v lepší zítřky. Jsou chytří nebo naivní?

Jiří Dostal 28.2. 14:30
:-) Kontrast optimismu a pesimismu je umělá konstrukce, podstata tkví ve schopnosti člověka nakládat s úspěchem či průserem, ve schopnosti žít neobjektivně za všelijakých okolností nadějí či beznadějí. Logicky vzato říká optimista, že hůř už být nemůže, a pesimista kontruje, že může. Po generace se to říká obráceně, takže... :-)

Už jednou viděné není nemoc!

Václav Soukup 28.2. 10:29
To je dobře, že si užíváte dokaď to jde. Já měl dlouhou dobu schované lahve whisky a koňaků pro lékaře, ale už jsem jednu otevřel a večer " trochu spaluji červíky " .

Nad hlavou mi proletěl hvězdný vláček

Zuzana Pivcová 27.2. 15:24
Jani, někdy takové úkazy jsou a je jedno, jak si to kdo vykládá. Děkuji.

Holešovice I

Naděžda Špásová 27.2. 12:23
Věrko, v Holešovicích jsem strávila čtyři roky, chodila jsem tam na oděvku, do Dělnické jsme chodily na tělocvik.

Na výstavu kamélií do Kroměříže

Jitka Hašková 27.2. 09:49
Díky za krásnou výstavu a procházku Kroměříží. Kamélie miluji, před několika lety byla velká výstava kamélií v konírně Trojského zámku. To bylo úžasné vidět takové množství druhů kamélií, těch barev a velikostí květů. Bohužel od té doby to neopakovali. Kroměříž je pro mně daleko na jednodenní výlet.

Drobné kurzivky všedních dnů 2

Jana Vargová 27.2. 09:19
Pane Zelenko, flákající se variantu prosím nechte někde, odkud se jen tak nevyhrabe. Díky za článek a zdravím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.