Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Jak jsme plánovali expedici

Daniela Řeřichová 27.2. 07:40
Tento druh humoru mám moc ráda, díky za krásné ráno. :-)

Za vilami do Bubenče

Alena Tollarová 26.2. 13:10
Děkuji za pěkně slovem i fotkami zdokumentovanou vycházku mezi zajímavými stavbami. Kolik kilometrů jsi "při lovu" nachodila? Slyšela jsem, že se pořádají i turistické výlety na toto téma.

Ukrajinské střípky

Daniela Řeřichová 26.2. 11:58
Historie Ukrajiny je velmi pohnutá. Byla jsem tam jen jednou, takže spíš jsem se pracovně setkávala s odkazy umělců M. Bulgakova, N.V. Gogola, J. Jevtušenka, I. Babela, A. Achmatovové... V rámci festivalu Mene Tekel jsme hostili významné ukrajinské režiséry a dramatiky. Současná situace je tragická a každý člověk má možnost pomoci.

Vzpomene si někdo?

Marie Měchurová 26.2. 11:01
Pane Soukupe, dejte si do vyhledávače Karel Gott - U nás jaro nekončí

Za sportem či do přírody, přesto s elegancí a vkusem

Dana Hošková 26.2. 10:28
Chodím pravidelně na turistické výlety. Na turistiku je potřeba oblečení praktické, odpovídající ročnímu období. Základem jsou kvalitní boty a nepromokavá bunda. Nemyslím si, že by někdo z našich turistů vypadal jako hastroš, a určitě také nikdo nenosí bílé kalhoty a světle růžovou bundičku. Zkuste si v tom chodit po blátivých lesních cestách a v dešti. Dámy (a pán) na fotkách možná vypadají skvěle, ale jejich oblečení - až na tu poslední - praktické není. Možná v tom sport pouze sledují či chodí na vycházky do městských parků.

Fotoreportáž: Bez plánu

Martina Růžičková 26.2. 08:29
Krásné pohledy na malebnou krajinu. Pohladí po duši.

Bouřlivé mládí

Marie Měchurová 25.2. 12:03
Doma mi vždycky říkali, počkej, však oni ti to tvoje děti vrátí. Na mě ale neměly. Dcery nekouřily, syn zrovna drží suchý únor. Ráda spím, tak jsem je přepočítávala až ráno. To já jsem dostala jednu hned mezi dveřmi o půl třetí ráno. Jsem toho názoru, že mládí má být bouřlivé a život už klidnější. Mi se to splnilo. Hezké vzpomínání.

Poznali se s vráskami. Ona má byt, on dům. Chtějí žít společně. Půjde to?

Václav Soukup 25.2. 09:33
Popsala jste to naprosto pravdivě, proč bychom se měli v našich letech někomu přizpůsobovat a měnit svůj zavedený životní styl !

Zimní návštěva zoo - dobrá volba

Marie Novotná 25.2. 08:10
Bezva fotky,zvířena je jako živá. Tvoje výlety jsou uklidňující a pozitivně laděny. Dej vědět,až pojedeš,možná se přidám. Vždyť je to pouhých 120 km. :-) Díky za článek.

Proti agresi a dezinformacím

Libuše Křapová 24.2. 11:41
Souhlasím. Přes veškeré informace kolem jsem také doufala, že k tomu nedojde.

Tebe měli vždycky raději! Žárlivost mezi sourozenci je častá a někdy vydrží až do vysokého věku

Libuše Křapová 24.2. 10:13
Bohužel to nejsou vždy jen doměnky. U nás doma matka ze čtyř dětí preferovala nejmladšího bratra. On nic nemusel, byl přece malý. Museli jsme munechávat svou čokoládu, protože on ji chtěl - a byl malý, A další a další. My starší jsme to věděli, cítili a trápilo nás to. Jinak jsme se k sobě chovali všichni dobře, podle potřeby si navzájem pomáhali, ale zároveň se matce podařilo - a to jsem hluboce přesvědčená, že to bylo z její strany nevědomé a že to nechtěla - vytvořit mezi námi poměrně chladné vztahy. Já a bratr jsme si asi tak před deseti lety neplánovaně sedli, otevřeli víno a povídali si. Dostali jsme se i na dětství a na protežování jeho osoby. Co mi řekl, mi docela vyrazilo dech. Ví to od dětství a ovlivnilo to celý jeho život. Cítil se provinilý, ví, že za to nemohl (jako dítě toho smozřejmě zneužíval) a snažil se to nějak napravit, ale nevěděl jak. Oběma se nám po tom rozhovoru ulevilo. Zvláště bratrovi, opakoval to několikrát. Tohle bych asi doporučovala všem těm, kdo v dětství cítili, že jsou odstrkováni. Sednout si, popovídat, ujasnit si, jak to kdo cítí. Pokud jsou toho tedy schopni.

Od mládí rád krmím zvířátka, ale...

Granda Nekonata 23.2. 11:43
super povídání, sice jsem se zasmála, ale klobouk dolů, že jste potkana živil :-)

Pařátky

Granda Nekonata 23.2. 07:04
parádní veršování :-)

Dívčí válka po jednadvaceti letech

Daniela Řeřichová 23.2. 06:25
Děkuji, bohužel velmi aktuální, na aroganci moci doplácejí ti nevinní už po staletí. Pana spisovatele Kurase si velmi vážím.

Dámy v letech nejsou špatné řidičky. A nebojí se zdokonalovat

Svatava Páleníková 22.2. 18:20
Ačkoliv jsem měla řidičský průkaz někdy po svých dvacetinách, k řízení jsem se dostala až ppo smrti manžela. Zemřel brzy, tak jsem se naučila řídit docela dobře. Ale v poslední době už za volant usedám nerada. Přeci jen mé reakce nejsou tak rychlé a hlavně těch aut, co přibylo. Dříve byly silnice volné a to se řídilo dobře.

Únorová procházka botanickou zahradou v pražské Troji

Jitka Hašková 22.2. 11:11
Děkuji za hezkou fotoprocházku botanickou zahradou v Tróji. Je to má oblíbená zahrada, chodím tam několikrát ročně. Nejraději na jaře, když kvetou pivoňky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.