Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak a proč se připravit na svůj skon
Marie Měchurová 22.2. 08:44
Milý pane Vácho, píšete mi z duše. Jsem praktický človek a proto už jsem s přípravami začala. Domek jsme darovali dětem, začínám se zbavovat ubytečných věcí. Mám už vybraný keřík, pod který vysypou děti můj popel. Manželovi se keřík taky líbí. Žádnou novou kočičku do naší domácnosti už nepříjmu. Nevíme dne ani hodiny. Zatím si ale uzívám života na plný plyn.
Počet pacientů s Alzheimerem roste, podle lékařů je nutné změnit péči o pacienty s demencí
Vladislava Dejmková 21.2. 16:58
Hlavně, aby to věděli praktikové, u nich by cesta měla začínat.
Zvýšením záloh za služby se vyhnete vysokým nedoplatkům
Jana Jurečková 21.2. 14:29
Přišlo nám první vyúčtování od nového dodavatele za elektřinu. Zálohu nám navýšili jen o 160,- Kč, což není tak moc.
Proč chodit do divadla v teplácích
Miloslava Richterová 21.2. 09:26
Nakonec jste použila oba tvary a je to správně:-) díky za Váš článek a je to fajn, že jste tu :-)
Dobojováno. Zimní olympiáda v Pekingu končí, Češi přivážejí dvě medaile. A jak skončila tipovačka?
Anna Potůčková 20.2. 09:40
Vyhrávajícím moc blahopřeji a čepice Raškovky budou oběma výhercům určitě moc slušet!
FEJETON: Filozofie sportu
Jana Šenbergerová 20.2. 08:28
Moc hezký článek na závěr olympiády. Woody Allen nepatří k mým oblíbencům, ale do jisté míry s ním souhlasím. S uvedenými učitelkami bych si určitě hezky zafilozofovala, nicméně tentokrát jsem "ztratila" spoustu času u televizní obrazovky, abych z této sportovní události také něco měla. Vždycky jsem se ráda dívala na krasobruslení, sem tam na hokej a skoky na lyžích. Mé pohnutky byly většinou zcela odlišné od sportovních fandů. Až tak moc mě nezajímalo, jak to dopadne, ale jaké to bude. Čím jsem starší, tím více sportů mě "zajímá", hlavně díky partnerovi, který se na ně dívá (a blokuje tím, na co bych se dívala já :-). Nejvíc mě oslovil biatlon, tam dokonce i fandím. Mám moc ráda přenosy dálkových běhů a v létě si nenechám ujít Tour de France. Přiznám se, že možná mě víc zajímá krajina, kterou se sportovci řítí, ale už začínám registrovat, že si pamatuji jména těch, kteří jsou ve své disciplíně opravdu dobří. Mým nejoblíbenějším sportem, který provozuji, je chůze a cyklistika. V zimě nejezdím a chodit zase konečně začnu. Od televizního sportování mám už docela otlačenou jistou část těla. Dokonce jsem se věnovala Tipovačce. Nejdříve sama, nakonec i s partnerem, protože máme jen jeden přístup k i60. Jsme se svým výkonem nadmíru spokojeni. A to jsem ještě před olympiádou některé sporty vůbec neznala. :-)
Vdova Michaela (50): Přeji všem, aby bolest byla časem mírnější
Jana Jurečková 19.2. 20:40
Moc smutný příběh, každému, kdo si ho přečte, musí téct slzy proudem.....
Světový den luskounů si dnes připomíná také pražská zoologická zahrada
Jana Šenbergerová 19.2. 18:35
Všem luskounům přeji k jejich dni, aby lidé přestali mít na luskouny zálusk. Bohužel těch ohrožených živočichů je mnoho, ale těch co je ohrožují také. S lidmi je to těžké. Pořád dokola. Jedni zachraňují, jiní likvidují. Těm prvním držím pěsti.
Čeští vědci popsali, jak záhadné bakterie z Labutího jezera zachycují sluneční energii
Jana Šenbergerová 19.2. 15:58
Moc zajímavé, čím vším se vědci zabývají. Zaujalo mě umělecké ztvárnění fotosyntetického aparátu bakterie Gemmatimonas. Nic není takové, jak to na první pohled vypadá. :-)
Drobné kurzivky všedních dnů
Miloslava Richterová 19.2. 09:34
Nikdy nebylo tak zle, aby bylo nejhůř a každý mrak má zlatý okraj :-) děkuji ..
Zimní jezero Most - ptačí ráj
Daniela Řeřichová 18.2. 12:12
Jezero jsem obešla loni v létě, ale s tebou je to jiná káva. Přenádherné fotografie v čele s úvodní- zasněnou, díky.
Jak propadnout svému koníčku, ale nepropadnout posedlosti
Daniela Řeřichová 18.2. 09:17
Článku velmi rozumím, v naší rodině je hodně koníčků až posedlostí. Také jsem dávala dohromady rodokmen, ale nedostala jsem se dál než do začátku 19. století. Pak jsem musela na farní úřady, kde se vedly matriky podle vyznání. Můj vytrvalý strýček zpracoval rodokmen po maminčině linii až do 18. století a je to napínavé čtení, zvlášť, když má člověk fantazii! :-)
Zrcadlo
Jana Hošková 18.2. 09:09
Děláte hezké koláže, líbí se mi ! Jinak musím napsat, že já se sebechválou mám problémy. Nemám ji totiž ráda. Je ošidná. Sice se můžete bušit v prsa, jaká jste šikovná (teď mluvím o sobě), ale druzí vás mohou vidět úplně, ale úplně jinak. Takže já jsem spíš kritická, a to i k sobě. :-))
Milence
Vladislava Dejmková 18.2. 07:32
Musím poznamenat, že si v poslední době tyhle šuplíkovky čtu s potěšením.
Hudba, kterou mám ráda
Marie Měchurová 17.2. 09:17
Skladatelé už složili tolik krásných melodií, že se někdy divím, jak je to možné. Mám ráda klasiky (Čajkovského, Dvořáka, Brahmse...) , jazz, swing ale i židovskou a romskou hudbu. Hezké vyznání. Bez hudby by byla nuda.
Vědec Lubomír Pospíšil (81): Život je pestrý, a proto zajímavý
Jana Hošková 17.2. 08:51
Krásný rozhovor o krásném a plném životě zajímavého člověka ! Moc se mi líbil !!!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.