Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Ach, ta Milada
Zuzana Pivcová 3.10. 09:12
To vypadá nádherně, krásné obrázky. Mám ráda koupání v zatopených pískovnách. Třeba na Lhotě u Mělníka.
Zmařená podívaná
Zdenka Jírová 3.10. 00:33
chápu Vaši zvídavost o dění na ulici. Já si zase krátím cestu v MHD tím, že pozoruji cestující a v duchu si říkám:" Holka, ty nemáš doma zrcadlo, že jsi se vymódila jak na maškarní bál?" nebo sleduji z pozoce sedícího, jak mají hlavně muži, vyprané kalhoty - podle toho poznám, kdo je sám a kdo má pořádnou manželku. V létě se k tomu přidává "čichová" zkouška. Slyším, o čem spolu diskutují cestující mezi sebou nebo na koho křičí do mobilu. To je můj "sociologický průzkum".
Naše tipy na říjen
Zuzana Pivcová 2.10. 17:53
Souhlasím, zrovna nedávno se hlavní protagonisté Vlaků včetně Jiřího Menzela, kteří jsou ještě naživu, sešli a připomněli si některé natáčené scény. Josef Somr se už k razítkování nechtěl hlásit, tak to tam za něj náznakově předvedl někdo jiný. To už není důležité. Jitka Zelenohorská vytvořila s Václavem Neckářem ve filmu Skřivánci... opravdu skvělou dvojici.
Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně
Hana Rypáčková 2.10. 08:29
Díky za ukázku. A poznala jsem ten pravý kabát, myslela jsem , že černý...Ať ti to příště zase vyjde. Vypadala jsi tak šťastně....
Vypěstovala jsem Gauru
Elena Valeriánová 1.10. 16:32
Hani, moc dobře Té chápu. Dělám to taky tak. Sbírám a sbírám. Z Hvaru jsem si přinesla semena nocenjy, znáš ji? Možná, že ji i pěstuješ. Pak jsem si taky nasbírala semínka z krásné tmavomodré kytky, ale jméno nevím. Tak uvidím na jaře. Přejí Ti, aby se kytičkám u Vás pořád dařilo.
Seznamka opět nanic
Libor Farský 1.10. 14:07
Zbývá dodat: A mám smysl pro humor. S tím musím souhlasit, s chutí čtu všechny Hančiny články.
Negramotnost
Jarmila Komberec Jakubcová 1.10. 11:25
Situace s pozdní dodávkou zboží nemusí být zaviněna jen "negramotností" ale spíše zoufalou dopravní situací v Praze. Nedávno jsem uvízla v tunelu Blanka na celou hodinu protože z kamionu který vezl nová auto jedno spadlo. Sice se naštěstí nikomu nic nestalo, ae odstraňování nehody bylo velmi zdlouhaé. Npřála byh nikomu být uvězněna mezi dvěma kamiony v tunelu, kde nevíce co s ještě stane. Já jsem si prožila svůj horor. Nevím pane Miloši jak by bylo vám v této situaci.A tak prožívám takových horor v Praze hodně, např. Pražský okruh ucpaný s názejzdem na barandovský mst, ucpaná Strakonická. Jela jsem ze Štěchovic na Žižkov 2 hodiny - ano dvě hodiny. Tak to jen pro vysvětlení dopravní situace, kterou řidiči denně prožívají. Věřím, že i řidič dovážející chleba by rád přijel včas ale prostě nemůže. Leda by měl křídla.
Neví, která bije, zase Albánie!
Jarmila Komberec Jakubcová 30.9. 16:48
Mrzí mně, že jsem letos Albánii nestihla. Rozhodně příští rok mi už nemine. K cestě mně inspirovaly vaše loňské články.Líbí se mi moc fotky - hlavně srovnání co bylo a je.
Balkónová romance
Eva Komínová 30.9. 10:27
Podle názvu článku jsem čekala, že to bude něco na způsob Romea a Julie a ono zatím tohle. A taky jsem myslela, že dotyčný nakonec zbalí Jituš, vždyť si tak dobře rozumějí. A nebo se řídí pravidlem Co je v domě, není pro mě?
Sever trošku jinak: Poslední dny
Zuzana Pivcová 30.9. 10:12
Sice už víme, že vše dobře dopadlo, ale díky za moc zajímavé informace!
Náš tip: Seznamte se s langury
Zuzana Pivcová 30.9. 08:16
Vidím je poprvé, mají zvláštní srst, zbarvení, kvalitu, oči mají lidský a velmi smutný výraz. To je asi náhoda. Stejně, u mě vede gorilí samec Richard z pražské ZOO. :-)
Kouzlo časů minulých: pamětihodnosti s doprovodem a škvarky á la France.
Věra Lišková 29.9. 20:55
Opět jsem si krásně početla. Jo, Francouzi si umí život užívat a jejich kuchyně nemá chybu.
Kavárna U přečtené knihy: Všecky krásy světa od Jaroslava Seiferta
Eva Krausová 29.9. 16:26
Drahomíro,
knihu Maminka mám, a když v ní někdy pročítám, jen mi tečou slzy při vzpomínkách na tu mou maminku. Vždy jsem tuto knihu od dětství ochraňovala jako poklad, vždyť maminky jsou tím největším diamantem našich životů.
Zemanova sázka na vysněnou vstupenku do Bílého domu
Karel Kafka 29.9. 16:08
Podle mého je náš milý pan prezident Zeman toxikoman,alkoholik a těžký kuřák,který se celý život nehýbe a přežírá se,což je vidět na jeho "inteligentním" výrazu tváře a na jeho viditelně chátrajícím těle. A jestli se nemýlím,tak i mozek je součástí těla. Závidím bratrům Slovákům jejich prezidenta.
K.
Zakynthos a želvy
Dana Kolářová 28.9. 17:19
Velmi zajímavá reportáž i video se šťastným koncem. Krásný zážitek i pro mě. Děkuji.
Barvy podzimu: příběh na padesát slov.
Eva Krausová 28.9. 16:31
Marie, fota se mi líbí sice jen některá, ale to není vůbec podstatné, líbí se mi jak vnímáte barvy podzimu a k tomu slov netřeba. Jen umět procítit okamžiky v přírodě, to je to, oč tu běží.
Jak jsem našla anděla
Eva Krausová 28.9. 11:52
Hani, * jsem hodnot.na mobilu, ujela mi ruka, mělo být *****. Hezky jste Andělku vymalovala. A kdoví, třeba Vám Andělka rozumí...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.