Přehled posledních diskuzních příspěvků

Posázavská stezka

Eva Krausová 27.9. 10:21
Vlasti, chtělo by to více snímků z cest, ty často hovoří více jak slova... Já cestuji s kamarádem, ale někdy i sama s fenkou Meginkou, a to někdy vše ještě více procítím.

Neděle s přáteli

Dana Kolářová 26.9. 16:33
Blahopřeji k hezkému setkání a všechny vás zdravím.

Portugalskem na vlastní pěst (5. díl), ostrov Madeira

Marie Seitlová 26.9. 11:24
Jaruš, opět jsem si krásně pocestovala. Na Madeiru nemohou létat piloti, kteří nejsou vycvičeni na přistávání na krátkou dráhu. Ale umí to báječně. Madeira je moc krásný ostrov, je malý, tak se dá procestovat celý během pár dnů. Doufám, že jste navštívily zahrady a obdivovali krásné květiny. No a sáně - čekám na další pokračování - Funchal.

Jablkové růžičky

Jitka Valachovičová 26.9. 09:20
Tento příspěvek byl můj první pokus, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Příště recept ještě vylepším a s kopečkem domácí šlehačky nebo zmrzlinky, myslím, nikoho neurazí...

Vzpomínka na Víťu Klimtovou

Eva Komínová 25.9. 18:32
Uvědomuji si, že jsem měla v článku zmínit, že dílna s paní Klimtovou nebyla samoúčelná, jak by se někomu mohlo zdát. Zúčastnily se jí knihovnice, které pracují s dětmi a organizují výtvarné dílny. Takže své poznatky při výrobě loutek mohly využít a také později využily.

Setkání bez večeře

Hana Šimková 25.9. 13:09
Prostě bych tam už nikdy nešla.Dohadovat se, by žádný smysl nemělo.

Zase pražská MHD

Hana Šimková 25.9. 12:19
Tak v tomhle povídání nenacházím žádný smysl a vtipné to není ani trochu. Tak bohužel.

Fotoreportáž: Hvar, ostrov s vůní levandule

Jana Šenbergerová 25.9. 11:26
Pěkná reportáž, krásné fotografie. A ještě ses nám zamilovala. No není to stáří krásné?

Košile je nezbytnost

Jarmila Komberec Jakubcová 24.9. 17:12
Ano té paní na úvodní fotce to opravdu moc v té košili sluší. Jinak souhlasím, že košilový střih je velmi slušivý, i v mm šatníku jsou dvě košile - trička nenosím, obepínají moji neštíhlou postavu a nenosím je ani doma.

Glosa: A o tom to je...

Jarmila Komberec Jakubcová 24.9. 16:54
Haničko máš krásného pejska. Přiznám se, se řadím do té adrenalinové skupiny seniorů ale určitě za nějaký čas budu sedět s kocourem či kočenkou na klíně. Přeji ti hodně pohody.

Zloduch bankomat

Jaroslava Handlová 24.9. 10:23
To byla tedy špatná zkušenost! Tak jsem zvědavá, jak tato nepříjemnost dopadne?!

Zpráva z alpské roviny

Věra Lišková 24.9. 08:09
Tak to muselo být pěkné. Já poznala Dunajskou cyklostezku. Jeli jsme 50 km. Nebylo to tolik sjezdů, jak jsem doufala, také rovinky a mírné stoupání. Do cíle jsem dorazila z posledních sil, ale jela bych znovu. Jak jste elektrokolo nabíjeli?

Každé ráno si mohu vybrat: buď a nebo

Eva Balúchová 23.9. 20:10
Ano Dáši,je to tak.Můžem si vybrat a buďme za to vděčni.Já jsem a užívám si každého dne.

V jemný závoj zahalena

Květa Chobotová 23.9. 10:05
Jemné, něžné, procítěné....s nadějí,děkuji moc a mějte se krásně! v úctě květa

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.