Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz

Hana Práglová 10.9. 21:27
Zajímavé čtení.I když mne výsledky občas překvapily.-

Bublifuk

Zuzana Pivcová 10.9. 20:38
Pokaždé mě potěšíte svým moudrým i hravým optimismem a nezviklanou vírou.

Nákup, který změnil můj život

Naděžda Špásová 10.9. 18:43
No vidíš, Romane, dílo se zdařilo, techniku se ti podařilo zkrotit a hlavně: našel jsi, co jsi hledal. A ještě nás pobavil. *****

Existují andělé?

Hana Šimková 10.9. 11:36
Ano, určitě andělé existují a vy jste měla to štěstí, že jste ho viděla.

Jak na úzkost a stres? Workshopy pro pacientky s rakovinou prsu

Karel Boháček 9.9. 17:44
jsem z toho trochu vedle....praxe je jiná, spíše doporučuji jít do kroužků.,kde jsou zdraví lidé. Sebelepší workshop nezakáže o nemoci mluvit v tomto kolektivu, je to spíše deprimující, protože tito lidé pořád mluví o nemoci, léčbě a smrti. Zkušenost máme již 16 let ...------------------------------Opět se Íčkaři nevyjádři jako vždy, že ?

Čeští senioři jsou dříči

Oldřich Čepelka 9.9. 16:08
Mně se líbí, když se setkám s člověkem nad 60, který je akceschopný, má elán a dokonce je pro něco zapálený. V tomto věku můžete začít podnikat (malonákladově). Šikovný důchodce je správcem celé budovy nějaké neziskovky, důchodkyně vozí cizí děti na kroužky, další začal vyrábět videa a všichni kromě radosti ze smysluplné práce za to dostávají peníze. Skvělé! Dělám to taky tak a jistě mnozí íčkaři také.

Švestková povidla

Ladislav Vesecký 9.9. 13:14
Mám povidla už hotová. Vařím nějak podobně.

Portugalskem na vlastní pěst (1. díl)

Libor Farský 9.9. 11:22
Bezva začátek, fandím odvážným cestovatelkám a těším se na pokračování, snad jich bude více. Praktická otázka: Jakými jazyky se lze s běžnými Portugalci na ulici domluvit?

Má poslední maturita s výzvou studentům

Jiří Libánský 8.9. 17:46
Jsou humorné články i vážná zamyšlení. Také může být vážné zamyšlení psané s humorem. Ale i humorný text, skrývající námět k zamyšlení. Panu Liborovi se povedlo něco nového. Mišmaš. :-) Je tam všechno.

Prázdniny pro kočku(-y)

Libor Farský 8.9. 13:18
Moc se mi líbí příběhy vyprávěné zvířátky, (i bajky), zatím jsem z domácích potvůrek zaznamenal jen pejsky. Pokusím se o to někdy také, ale kromě psa Bena a číči Micky už máme jen tři ovečky, které asi mnoho zážitků nemají. Celý den od vidím do nevidím se pořád jen pasou a nekomunikují s námi. Já nechápu, jak může někoho bavit pořád jenom žrát! Ještě dotaz, když je Čert tak šikovný, že si dokáže otevřít dveře, umí si také dojít na záchod a případně po sobě i spláchnout a štětkou utřít mísu?

Povídání o indukci

Jiří Libánský 8.9. 11:39
Magnetické pole v místě kde stojíte u indukční varné desky přesahuje 120 miliGauss, zatím co limit pro zdraví jsou jen 2 mGausse. Proto se doporučuje nestát u varných desek zbytečně déle, než je nutné.

Trolejbusové blues

Zuzana Pivcová 8.9. 10:14
Vtipné, pravdivé a i formálně výborně ztvárněné.

Jak zchudnout

Hana Šimková 7.9. 16:16
Můžete být také bohatý duchem a snažit se, aby jste o toto bohatství nepřišel .Nikomu to ale neříkejte, protože lidi závidí i toto.

Houbová mňamka

Ladislav Vesecký 7.9. 14:18
Tak tomůže být opravdu mňamka

Knižní tip: M.L. Gaynor - Plán genové terapie

Květoslava HOUDKOVÁ 7.9. 11:45
Na našich zbývajících "pár pátků" už genové studie nepotřebujeme. Rodině o tom řeknu a je jejich věc, zda budou mít zájem vědět ?? - ptát se jich však ani nebudu.

Rakytník v naší zahradě

Jaroslava Handlová 7.9. 11:13
Keř rakytník se mi líbí na pohled a jeho oranžové kuličky mi chutnají i syrové. Jen ty jeho ostré a dlouhé trny mi trochu vadí. Alenko, na upečený koláč bych se nechala pozvat, vypadá úžasně, rovněž ty věnečky.

Já a voskové figuríny, II. část

Karel Boháček 7.9. 09:06
Dobře popsaná dnešní doba podnikání a důsledky..

Já a voskové figuríny, I. část

Zuzana Pivcová 6.9. 11:48
Doufám, Haničko, že tam na Tě nečíhalo zase nějaké nebezpečí, jako už vím z Tvých předchozích zaměstnání. Jsi podnikavá a dost odvážná. Voskové figuríny jsem viděla dvakrát, poprvé v roce 1992 slavné muzeum M T. v Londýně a podruhé před 2 roky v Č. Krumlově, tamní muzeum pro mě bylo celkově takové domáčtější. Někdo možná muzea tohoto druhu nevyhledává, pro mě to byla v obou případech oddychovka o dovolené. Ale v Praze jsem ještě nebyla. :-))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.