Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Letní den na zahradě
Marie Novotná 1.8. 16:09
Tak tomu říkám ten správný relax.Moc hezký letní den na zahradě.Díky za něj.
Hurá na Švédy! (IV.)
Olga Štolbová 1.8. 13:43
Helenko, díky, díky. Částečně zelenám závistí a částečně jsem spokojená, protože já raději posedávám u vody, v kavárnách a chodím po lese. Poznávací zájezdy před dvaceti lety by mě určitě lákaly, teď už na ně nemám. A s tebou jsem toho už poznala a asi ještě poznám dost. *****
Den co den
Karel Boháček 1.8. 10:06
NEVÍM, NĚJAK SE CÍTÍM DEPRESIVNĚ. VYJADŘUJE TO ALE NAŠI současnost AŤ CHCEME NEBO NE !.
Prázdninová reportáž: Stezka korunami stromů
Hana Rypáčková 1.8. 08:11
To bylo slávy za krásného počasí...Pěkná reportáž .
Nahlédnutí do budoucnosti
Elena Valeriánová 31.7. 17:28
Zuzko, to je tak milý příběh, krásně lidský. Ano, znám taky takového jednoho zvídavého človíčka. Můj vnouček. Od mala žasnu, co on všechno ví. Ale souhlasím, je to s nimi náročné.
Výlet na konec vesmíru se z technických důvodů ruší
Hana Šimková 31.7. 16:23
Tak mi z toho trochu rozbolela hlava. Je to nepochopitelné a neuchopitelné, prostě to nechám plynout, protože to stejně nikdy nepochopím.
Pepek Montér
Alena Vávrová 31.7. 11:13
Jéjda, ráda vítám dalšího pisálka a k tomu humoristu :-). Postřehy z vašeho dvorku a zahrádky jsou sqělé, dík, proto pište, pište dál!
Kouzlo časů minulých: Juchajdá
Libor Farský 30.7. 17:44
Vaše vzpomínky rád čtu, mnohé mi také připomínají
Jak sladkou čokoládu
Jana Šenbergerová 30.7. 17:20
I když bych to napsala jinak, cítím to stejně. Krásné!
Proč je tráva zelená
Jiří Libánský 30.7. 14:28
Děkuji za vysvětlení. Už delší čas mi vrtalo hlavou, co to tam ti trpaslíčci potmě kutí. Ráno jsem je tam hledal a už tam žádný nebyl. Ale já měl trochu zeleně obarvená kolena. Asi barva nebyla ještě pořádně zaschlá.
Letní ráno
Elena Valeriánová 30.7. 09:24
Už při čtení Tvého povídání jsem se těšila na fotky. A nezklamala jsem se. Fotky mlhavého rána jsou trochu nostalgické i když jsou na nich lány zrajícího obilí, cítím z nich maloučko už podzimní čas. Ojínělé pavučinky jakoby hlásily konec léta. Ještě však máme celý měsíc, radujme se a těšme se. Budou další krásné fotky. Další krásné dny. Aničko, děkuji.
Hurá na Švédy! (III.)
Elena Valeriánová 29.7. 20:19
Mám pocit, jakoby to nepsala ani Helenka Červenka. Chybí mi v článku její jiskřivý humor. Helenko, zřejmě se na Tobě podepisuje pořádná únava i některé fotky se opakují.
Superpotraviny hledejme na zahrádce
Elena Valeriánová 29.7. 20:03
Drobné ovoce mi letos obrali a dále obírají na zahrádce ptáci :-(
ANKETA: Íčkařské cestování
Jana Šenbergerová 29.7. 17:27
Děkuji za zveřejnění. Své odpovědi znám a zjištuji, že se na drobné výjimky od davu moc neliším. :-)
Chůze je zdravá, ujít by se mělo každý den 10 000 kroků
Jana Šenbergerová 29.7. 11:01
Chodím ráda, ale podstatně méně než dřív. Zajímalo by mě, jak je to s jízdou na kole.
Ludvík Vaculík, muž, který přispěl ke svobodě naší země
Jarmila Komberec Jakubcová 29.7. 08:35
L.Vaculíka považuji za jednoho z nejleopších literátů naší doby a to nejen k jho tvorbě ale také k životnímu postoji a jeho zásluze o demokracii v naší zemi. Děkuji Vladko za připomenutí tohoto skvělého člověka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.