Přehled posledních diskuzních příspěvků
Staříci na pódiu
Zuzana Pivcová 19.4. 07:38
Mám ráda kapely staříků, určitě víc než ty pseudokapely, kde z původního obsazení zbude jen frontman, ale slaví se, že kapela hraje už 50 let.
Největším spáčem mezi zvířaty je netopýr, žirafě stačí dvě hodiny
Zuzana Pivcová 18.4. 15:40
Porovnat zvířecí spánky neumím, mám roky vypozorované pouze kočky. I mezi nimi je velký rozdíl. Sice se tvrdí, že prospí celý den, ale nemůžu to tvrdit. Třeba 18letá Naděnka (cca 93letá babička) toho moc nenaspí a hlídá si jídlo. :-)
Soutěž o filmový scénář: Vrchní, prchni
Zuzana Pivcová 18.4. 14:43
Libore, situace to je perfektní, z vaší strany takový oprávněný fórek. Přiznám se, že bych očekávala, že se číšník "chytil za nos" a naklusal. Ale jestli ovšem po tom všem byl on drzý, tak to už je co říct. Jako scénář se mi to moc líbí, je to vtipné a dějové, včetně konverzace v angličtině.
Léto na Lipně v krásném hotelovém resortu Relax
Květoslava HOUDKOVÁ 18.4. 13:23
Opravdu "potěšující" doporučení - zejm. obyčejní důchodci s nízkým důchodem určitě budou stát frontu v trojstupu! pro rezervaci této bezva D.
České tenistky jsou znovu ve finále Fed Cupu!
Jitka Chodorová 18.4. 13:19
Taky fandím našim holkám, je to až neuvěřitelné, co všechno už ve Fed cupu dokázaly, ať už v jakémkoli složení. Díky holky, velké díky.
Řekni mi
Karel Boháček 18.4. 11:25
Já také se dívám za deště z okna na párek labutí..pěkné, líbí se.
Děkuji za přípitek a opětuji jej.
Zdravím jinak kolegyni.
Jaro v Soběšicích
Zuzana Pivcová 18.4. 10:22
Perfektní, Hanko. Od všeho trochu a dohromady jedna velká krása. Dnes daleko víc než v mládí chápu, proč byly jižní Čechy pojmenovány "zemí zamyšlenou". :-)
Proč láska vykvete?
Hana Rypáčková 18.4. 08:51
Je jako kytička - roste a roste, uvadá- musí se zalévat. A pak vykvete..Je-li to trvalka- má v zemi hlízu či cibulku a neztratí se .
Dovolená, stěhování, golf, svatba... Co plánujete vy? Inspirujte ostatní!
Elena Valeriánová 17.4. 20:15
Milá redakce, asi řádil nějaký šotek a zaklel Vám v soutěži "Můj plán" datum. Soutěž má být do
XX. května a výsledky budou také XX. května. Gratuluji vítězce kvízu. Potěšilo mě, že se líbí má Fotoreportáž: Dubnové proměny.
Bohyně Afrodíté vás zve na dovolenou
Naděžda Špásová 17.4. 17:13
Zní to lákavě a ten Kypr bychom brali. Ovšem musíme počkat na zvýšení důchodů. Ale musí tam být krásně. Škoda.
Pražské židovské památky zahájily novou turistickou sezonu
Jarmila Komberec Jakubcová 17.4. 12:16
Dík Vladko za připomenutí a dobrou inspiraci při návštěvě Prahy.Já osobně se vždy moc těším na prohlídku právě těch míst o kterých píseš.Vezmu tam tak svého přítele příští týden.
Vědecký hněv v akademii
Hana Šimková 17.4. 09:59
Myslím, že v tom roští měli asi jiné starosti než sledovat co se děje. A podávat svědectví se lidem už nechce vůbec.
Ve správnou chvíli na správném místě
Zuzana Pivcová 16.4. 20:40
Několikrát se mi to v cizině stalo, že jsem narazila na někoho, kdo mi poradil s cestou, i když většinou se po "útrapách" se špatnou orientaci nějak prokoušu sama. Albánci, ti jsou dokonce tak úslužní, že člověka chtějí vést, i když sami dobře neznají cestu. Asi to patří k projevu zdvořilosti. :-)
Vyberte slůněti z pražské ZOO jméno!
Lenka Hradecká 16.4. 19:49
Jméno jsem sice nevymyslela, ale na uvedeném webu Prima ZOOM je kamera, která živě sleduje slony 24 hodin denně. Když byli sloni venku, nemohla jsem se vynadívat.
Nemám čas je nebezpečná věta
Hana Šimková 16.4. 18:43
Kašlu na nějaké rady, co bych měla v důchodu dělat a dělám si jenom to, co je mi příjemné.Přizpůsobila jsem se věku, zdraví i finančním možnostem a jsem se svým životem docela spokojená.
Aktuální úvaha v 50 slovech
Jana Šenbergerová 16.4. 11:36
No nejsem já husa? Houserovi přiřknu klidně kačenu. Ale to pod vlivem těch krásných fotek kačerů, co tu mnozí nafotili. :-)
Žijí podvodníci i v bílém plášti?
Naděžda Špásová 16.4. 10:40
Aleno, to se neděje jen vám. Pracovala jsem v OZP, takže vím, že to bohužel někteří lékaři dělají. Je důležité sledovat si, co si na vás kdo účtuje. Nemusíte kvůli tomu chodit do pojišťovny. Dnes už stačí se zaregistrovat u své pojišťovny a pak už si to v počítači sama najdete a zkontrolujete. Tak máte přehled o účtování vaší zdravotní péče. Vřele doporučuji všem.
Vzpomínka na Gagarina
Hana Rypáčková 16.4. 08:36
Byla jsem už na gymplu a naše ruštinářka Lugovskaja radostí šílela. Naučila se tu písničku Dobrý den majore. A trsali jsme na ni ve třídě....Pamatuji se, že jsem vždy na nebe vzhlížela s obavami, co to tam všechno lítá...Už když Lajka...a teď ani nemluví, co se tam ve výšinách všechno děje. Pokrok?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.