Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co můžeme dělat v březnu

Jana Šenbergerová 1.3. 11:29
To vypadá dobře. Zkraje asi "za kamna vlezem" a budeme ještě číst a k tomu si vařit dobroty. Jen co sejde sníh, který zatím padá, jako by zapomněl, že jeho čas končí, jen co se rozjaří, vyrazíme kamkoliv. A kytky sobě i přátelům kupujeme rádi po celý rok. Ty jarní však obzvláště potěší, protože jsou předzvěstí delších a teplejších dní. Jen si trochu nedovedu představit, že bych šla za svým lékařem pro radu, jak na detox. Myslím, že bych mu poradila líp než on mně. :-)

Příběh na 50 slov: Přepadení

Hana Šimková 1.3. 09:12
Ano, na konci chřipky je krásně.Jenom kdyby probíhala tak krátce.

Doufání

Hana Klosová 1.3. 08:17
Hezky napsané.A už se těším na jaro.

Proč nemají senioři rádi změny? Mohou za to neurony

Hana Rypáčková 29.2. 18:23
Chválím Áju, že na pivní /vinné/ čtvrtky vybírá stále nové a nové hospůdky.... A taky pochválím sebe, že dávám věci na své místo, takže až na brýle s mobil všechno najdu.

Recepty našich předků: pirožky se zelím a slaninou

Alena Várošová 29.2. 15:17
Paní Naďko většinou vřdy i z pokrmů děcíme po našich předcích.Vypadá to vábně,ale i pracně to zelí dávat do žlábku vykrajovátka.My si zase zvykli na halušky ze zelím a uzeným,nebo i s brynzou,Díky za tip.5*

Písek v soukolí

Jarmila Komberec Jakubcová 29.2. 14:45
Velmi pěkný příběh a báječným koncem. Tak trochu připomíná hrdiny Páralových románů. Toho jsem měla moc ráda a jeho knihy protože v minulém režimu nebyly k sehnání jsem i kopírovala.

Žena od jídelního stolu

Hana Rypáčková 29.2. 08:50
Jedna paní v důchodu to dělá stejně. Zaplatí 50 Kč za vstup na na taneček, dá si dvoudecku červeného a pak si dolévá celé odpoledne čaj z petlahve. Žije od třicet sama , vychovala dvě děti a dcera se zapletla do nějakého podvodu a šla sedět.Ona musela se zadlužit, aby jim udržela byt.Přitom jí vychovávala vnoučata, než se dcera vrátí z trestu. Není zatrpklá, ušetří si i na zájezdy, ale prostě si nemůže dovolit rozhazovat. Obdivuji ji, jak se s tím pechem v životě srovnala. Rozhodně bych se jí neposmívala.

Jarní detox: nešvary podle Naturhouse

Zuzana Pivcová 28.2. 20:06
Nepatřím k těm, kteří by tu dělali pro efekt reklamu různým firmám, ale v tomto případě konstatuji, že svých 15 kgjsem shodila a svůj zdravotní stav zlepšila právě se zde jmenovanou výživovou poradnou. Takže s tím, co říká hlavní poradkyně, opravdu souhlasím. Nešlo o zázračné ani drastické hubnutí, nýbrž o změnu stravy a stravovacích návyků jako takových. Žádné přehnaně drahé výrobky se tam kupovat nemusí.

Poprvé... vzpomínejte a vyšlete svůj příběh do soutěže o konopné produkty!

Hana Rypáčková 28.2. 19:29
To jsem fakt zvědavá na ty prvotiny. Aby se to tu nezvrhlo na lechtivé povídání....Pomalu bychom někteří mohli psát na téma Mé poslední-pivo, auto, tůra po horách, jízda na kole , lyžování,cestování do ciziny, .........Těším se moc na příspěvky a blahopřeji výhercům. :-)

Dojemní Italové s českými předky

Eva Mužíková 28.2. 16:32
Míšo, máš krásné povolání a je znát / již po několikáté/, že do něj dáváš celé srdce.. Dík za tento příběh..

Fotoreportáž: Hradec Králové

Jarmila Komberec Jakubcová 28.2. 15:22
Velmi pěkné fotky, byla jsem v Hradci asi 3x ale tolik krásy jsem si nevšimla. Myslím, že to bylo věnné město královny Elišky Rejčky, která později založila klášter klarisek v Brně. Máte 5 hvězdiček pane Petře.

Horymír v Radotíně

Zuzana Pivcová 28.2. 08:49
Takovéto slavnosti mám ráda. A co náš Honza R., nebyl v družině??

Šeptej mi

Zuzana Pivcová 28.2. 08:46
Je to moc hezké vyznání i přání, které by mělo platit v každém věku.

Jak jsem si zašlápla štěstí

Drahomíra Stínilová 27.2. 18:41
Milá Hano, zajímavý článek ale myslím, že jste si štěstí nezašlápla. Dala jsem se na facebook kvůli jedné fotografické soutěži na iDnes. Jsem na to velmi opatrná a mám za přátele jen mou rodinu a lidi ze seniorského fotoklubu. Přesto, nevím jak se to stalo, žádnou seznamku jsem nevyužila, ale přišlo mi několik podobných nabídek v anglickém i českém jazyku (viditelně přeloženo přes překladač) s fotkami středně mladých dobře vypadajících mužů, kteří psali, že jak mě spatřili na fotce, hned se zamilovali a že jsou opuštění. Takové zprávy raději hned mažu. Jednou jsem četla, že jim nějaké ženy nalítly a zaslaly peníze. Pak se ukázalo, že jsou to podvodníci. Nevím, jak to chodí v seznamkách, třeba to není ten případ, ale raději bych byla obezřetná.

Lída Baarová na Žižkově

Alena Várošová 27.2. 15:59
Pane Nekvasile,tak to je po dlouhé době prvné příběh,který se mi od Vás líbí.5*

Labutí příběh

Michaela Přibová 27.2. 14:40
To je krása. Děkuji za citlivý článek.

Proč každá třetí žena starší 50 let trpí osteoporózou?

Helena Hejduková 27.2. 14:26
Osteoporozu jsem zažila u své tchýně, každý byť sebemenší pád hrozil nějakou zlomeninou. Vzala jsem si to tenkrát k srdci a mám maximální snahu tento problém oddálit nebo ještě lépe nepřipustit. V testu mám sice tři ano ( jsem malá a štíhlá, kouřím a dvakrát jsem byla upoutána déle na lůžku). je to takový zdvižený prst, ale naštěstí nemám problém pít mléko a mléčné výrobky(tvaroh,jogurt,sýry) jsou v jídelníčku denně, takže se mi daří dodržovat doporučené dávky vápníku. Navíc posiluji a tím si udržuji dostatečnou a pevnou svalovou hmotu, což si myslím, že je velmi důležité, kostra je chráněna a lépe drží pohromadě a jsem v dobré fyzické kondici, takže u mě pády, které taky někdy nastanou, končí pohmožděninami a oděrkami a určitě je jich méně a ne tak dramatické.

Ptákem roku 2016 je červenka obecná

Helenka Vambleki 27.2. 11:18
pěkný ptáček...a hlavně mě těší, že máme stejné jméno :-)

V louži

Alena Várošová 27.2. 10:22
Zuzko,já nemám slov,jak Vám se ty myšlenky rojí a vyplouvají na povrch.Nádhera 5*

Zvládnu každou zákrutu

Zuzana Pivcová 26.2. 18:35
No, vidíte, Věro, a já bych do autoškoly nešla, neudělala jsem to ani v mládí, natož teď. Kdysi jsem byla v pořadu Primy "Sauna" na téma Za volant mě nikdo nedostane. Takže Vám fandím za odvahu a sama zůstanu raději u těch básniček. :-)))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.