Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pohoda na Zanzibaru
Eva Balúchová 23.11. 18:22
Jani,moc ti děkuji za popis země kam se určitě nepodívám.Opravdu je to k zamyšlení,že i v chudé zemi můžou žít šťastní lidé.Fotky jsou moc hezké,hodně nám o zemi pověděly.Večer si článek přečtu znovu abych všechno vstřebala.
Můj zážitek roku: Modelkou v 77 letech!
Eva Balúchová 23.11. 17:04
Paní Hano,to je úžasné.Moc Vám gratuluji.Vypadáte nádherně.Pište nám vaše další zážitky.
Salát z červené řepy
Jitka Chodorová 23.11. 14:44
Díky Elen, určitě zkusím, já si ji připravuji pečenou,jinak si kupuji nakládanou- kuličky, ty jsou výborné.
Tak dobrou chuť.
Jak jsem se seznamovala
Naděžda Špásová 23.11. 13:53
Lidmilo, opět paráda. Baví mě číst tvoje příspěvky. Chtěla bych mít tvùj smysl pro humor, a třebaže jsi to neměla v životě určitě lehké, humor tě neopustil.
Můj návod: založení nového článku, úvodního obrázku a obrázků pod článek
Naděžda Špásová 23.11. 10:54
Sláva vám, Radku, jste hodný, že myslíte na takové tupce jako jsem já. Včera jsem to zkusila, ale byla tam zase nějaká zrada. Teď už to půjde. Vytisknu si váš návod a pojedu podle toho. Díky.
Na Karlově mostě se neplatí mostné už 200 let
Hana Rypáčková 23.11. 10:38
Velmi zajímavé .Mám mosty ráda, obdivuji různé konstrukce.To je ale nádhera. Bohužel jsem se ještě plavila...
http://www.sverige.cz/oresundsky-most-
oresundsbron/
Jana Drbohlavová: divadlo, Nšo-či a Dívka na koštěti
Soňa Prachfeldová 23.11. 08:48
Jana Drbohlavová je herečka, kterou si člověk pamatuje, ale tyhle rodinné vztahy jsou pro mne novinkou. Přeji paní Janě ještě mnoho zdravých let!
Můj zážitek roku: nová soutěž magazínu i60!
Jana Šenbergerová 22.11. 20:19
Blahopřeji paní Věře Hoškové k úspěchu a děkuji redakci, že se o nás tak neúnavně stará. Přeji jí hodně elánu a sil do dalšího snažení. :-)
Módní přehlídka v Plzni
Lidmila Nejedlá 22.11. 18:24
Milá Inko, sice jsem Tě nevítala, ale myslela jsem na vás a říkala jsem si: Zdalipak se děvčata dvojčata budou tak hezky usmívat jako na přehlídce ve vile Pellé? Vzpomínám na vás a představuji si, jak žijete v chaloupce uprostřed přírody. Budu ráda, když se s vámi zase někdy uvidím. Inko a Míšo, hodně zdraví a hezký adventní čas.
Co se v mládí naučíš...
Eva Balúchová 22.11. 14:38
Byla jsem nejmladší ze tří sester,tak jsem při vaření obstarávala"přines a odnes".Vařit jsem se naučila až jsem měla svoji domácnost.Seš dobrá,že se takhle věnuješ vnoučatům,já takovou trpělivost nemám.
Chalupářský orchestrion láká diváky i po čtyřech dekádách
Zuzana Pivcová 22.11. 10:33
K 40. výročí uvedení seriálu Chalupáři vyšel sešit vyprávění, doplněný DVD, vydal ho Blesk, ale není to žádná drbárna. Vzpomínky těch, kteří ještě žijí, na tehdejší situaci, na natáčení a již nežijící kolegy. V roce 1975 už byla situace ztracená a seriál alespoň trochu zmírnil nespokojenost lidí. Líbil se, protože nebyl nijak ideologicky přemrštěný.
Sníh
Hana Šorejsová 22.11. 09:13
Jano, článek mne pobavil a zasmála jsem se, podobné znám také, prima a díky.
Nový partner = nová rodina. Ale to bývá často problém!
Jana Šenbergerová 21.11. 22:29
Téma, které žiji. Naštěstí jsme oba byli svými rodinami, včetně partnerových rodičů a všech našich sourozenců přívětivě přijati. Své rodinné příslušníky se snažíme oba přijímat stejně. Jsme od sebe vzájemně dost vzdáleni, takže nedochází k nedorozuměním, i když určitě na obou stranách by mohly a nepochybně jsou nějaké výhrady. Třeba já teď mnohem méně navštěvuji své dcery a vnoučata, což jim nepochybně vadí, že nejsem kdykoliv k mání, jak jsem byla dřív. To ovšem není pro mě důvod, abych rezignovala na partnerský život, protože si s partnerem rozumíme a je nám spolu dobře. Nejmladší vnučka navíc získala dědečka, kterého by jinak neměla vůbec. Starší už jsou velcí a navíc s dědečkem vyrůstali pod jednou střechou, takže můj parner je pro ně "náhradní dědík".
Vzpomínka na léto
Alena Tollarová 21.11. 12:55
Ráda bych viděla na vlastní oči. Ale budu mít ještě někdy odvahu vydat se na Djerbu? V jakém světě to žijeme? Je mi smutno.
Nestárnoucí usměvavá herečka Goldie Hawnová slaví sedmdesátiny
Naděžda Špásová 21.11. 10:33
Mám tuto herečku docela ráda. Myslím, bohužel, že dnes už má ten úsměv díky plastikám i ve spánku. Přeji jí hodně zdraví.
Stará kolena
Hana Rypáčková 21.11. 09:46
Nejhorší je , když ještě k tomu prší. Ulice jsou nerovné a řidiči pospíchají, Kaluže stříkají až k domům, chodec nemá kam uhnout. Včera jsem si to užívala....
Ale setkala jsem se při nákupu s ochotou pomoci právě od mladých, vrstevník mě surově odbyl.
Darujte potraviny potřebným
Hana Rypáčková 21.11. 09:42
Je to správný počin, kdo má nazbyt,
přispívá.Hezké, že se zapojí i děti, ale vydělávají na tom většími příjmy řetězce. Ty by měly především banku naplňovat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.