Přehled posledních diskuzních příspěvků

Proč máme strach

Hana Rypáčková 18.11. 09:45
Ano, Jitko. Také na to myslím. Jaké si to uděláš, takové to máš- zřejmě neplatí...

Ta moje láska!

Jana Šenbergerová 17.11. 21:54
Ta je milá! Potěšila. :-)

Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni

Jana Šenbergerová 17.11. 20:22
Myslím, že devět přehlídek není málo, zatímco práce za nimi je určitě moc. Děkuji za uskutečněné a do příštího roku přeji hodně dalších úspěšných akcí, ať si modelky i60 i čtenáři přijdou na své.

Vložit nový obrázek a Hromadné nahrávání

Alena Tollarová 17.11. 18:34
Radku, super. Píšeš to hezky polopaticky. Pro mě jako dělané. Díky. =)

Sandály a mše aneb Úsměvné letní epizodky

Jana Šenbergerová 17.11. 18:25
Soňo, intuice funguje, když jí dáme šanci a rozvíjíme ji a Náhody nejsou náhody, jak jsem si před chvílí přečetla ve stejně pojmenované kapitolce knížky Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Mimo jiné se v ní píše: "všímejme si všeho kolem nás, neboť nic není náhoda, vše jsou jen reakce na naše vědomé či podvědomé akce, vše jsou nějaké "lekce a zprávy pro nás." Pěkné epizodky a krásné fotky. :-)

Bouře Sandy ochromila Spojené státy a Kanadu

Hana Rypáčková 17.11. 13:15
Už je mi jasný i titul Nejčtenější článek. Jak jsem hledala fotografie, přibývalo mi číslo u přečteného článku.

Smrtelným hříchem lidstva je přelidnění

Dagmar Pravečková 17.11. 13:12
Téma přelidnění- doporučuji Inferno Dan Brown. Je to jen román, ale myslím, že ke skutkům nemá daleko. Bohužel. A navíc mohu toto dílo doporučit v audio podobě. Za dlouhých zimních večerů, při pečení cukroví, nenechá vemlouvavý hlas Miroslava Táborského nikoho klidným...

Film pro pamětníky: Pán a sluha

Lidmila Nejedlá 17.11. 11:49
Filmy s J. Plachtou mám ráda.

Kouzlo časů minulých: Paže tuž, sobě služ!

Zuzana Pivcová 17.11. 10:02
Jak už jsem někde řekla, mohl byste dělat pořady tohoto druhu Retro třeba pro Český rozhlas.

Nenávist

Jana Šenbergerová 17.11. 08:41
Dobře jste to vystihla, Hanko. Nenávist bychom si rozhodně neměli pustit k srdci. Zlo plodí zlo. Hledejme cesty, jak mu nedat šanci.

Revoluce na i60 právě začíná: seznamka, tipy a další novinky!

Elena Valeriánová 17.11. 06:42
Dobré ráno, tak tady brouzdám a rozhlížím se. Dovoluji si napsat, co mi v nové verzi chybí, ale možná jen zatím nenacházím: - vyhledávač ( napsat jméno a příjmení, nebo název článku apod. - ve staré verzi to tak bylo a nebylo to na škodu věci) -foto dne, je to velmi oblíbená rubrika, ale je opravdu škoda, že se fotky nedají rozkliknout. Já bych navrhovala zařadit tuto rubriku do sekce Soutěže - jako podrubriku. A tam uveřejňovat třeba posledních deset nebo jaké by bylo únosné množství fotek, s možností rozkliknutí fotky před ořezem a bodováním hvězdičkami -tipy - dobrá rubrika, ale co tak ji rozšířit o "ostatní" - knihy, DVD, filmy apod. Děkuji.

17. listopad: den, kdy český národ začal být svobodný

Zdenka Jírová 17.11. 01:07
Já jsem pamětnice listopadových událostí,které se každému musely vrýt nesmazatelně do paměti. Je ale s podivem, že mládež, narozená už po listopadu, o nich téměř nic neví. Co se ve školách proboha učí? paměti

Tradiční štědrovečerní rybí polévka

Elena Valeriánová 16.11. 17:28
Ta nebude mít chybu. Mám hrozně ráda ryby a kapr je můj oblíbenec, dokonce mám ráda i jelce a ten má kostí snad ještě více než kapr. Rybí polévku vařím, ale pouze z kusu ryby od ocasu. Jinak tam dávám, tak jako Ty Radku, stejnou zeleninu a kořením muškátovým oříškem a zelenou petrželkou (poslední roky přímo ze záhonu).

K. H. Mácha: klenot českého romantismu

Zuzana Pivcová 16.11. 13:21
Mácha je chápán většinou jako romantik, ale náš literát na VŠ, který se jeho osobností dost zabýval, nám hodně poopravil naše mladistvé mínění, hlavně díky Máchovým deníkům, kam si zapisoval velmi osobní věci. To však hodnotu jeho literárního díla nikterak nesnižuje.

Úder údernice

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:32
Svébytná připomínka výročí a neotřelý pohled na pražskou realitu.

Cesta za láskou

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:22
Hold "krajina srdeční",to je mrška.:)mm

Příběhy z masážního salonku: Byla jsem v ohrožení! (závěr)

Marie Magdalena Klosová 16.11. 11:20
Milá Hanko,přečetla jsem teď na jeden zátah celý seriál z Tvého masážního salónku.Je to príma čtení,Tvoje zážitky už tak príma nejsou.Drž se :) mm

Úterý 17. listopadu: další revoluce, startuje magazín i60 v nové podobě!

Elena Valeriánová 15.11. 20:08
Gratuluji všem vítězům, užijte si výhry. Myslím si, že kalendář se moc povedl, tak jak jsem si myslela je nádherně "živý". Bezva nápad. Doufám, že se v úterý na portál bez problému dostanu. Děkuji redakci. Dnes jsem v tv viděla upoutávku na nějaký pořad. Ptali se mladých lidí, co jim říká 17. listopad. Odpovědi: jedním slovem BÍDA ! (osvobození Československa, upálení Palacha ... a další perly)

Naše procházka do minula III.

Jana Šenbergerová 15.11. 19:25
Bývám v Praze málokdy, ale Karlův most také nikdy nevynechám.

Pražský Němec Fügner: český vlastenec a zakladatel Sokola

Hana Šorejsová 15.11. 17:44
Hezký článek, děkuji. Celá naše rodina chodila do Sokola.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.