Přehled posledních diskuzních příspěvků

Konec listopadu bude teplý, v prosinci se ochladí

Hana Šorejsová 15.11. 17:41
Teplý listopad přináší choroby a rozšiřuje virózy, škoda.Snad se ochladí. Doufejme.

Je to doma! České tenistky znovu vyhrály Fed Cup!

Hana Šorejsová 15.11. 17:27
Čtyřhra bude poslední fedcupové drama, a proto musíme fandit !

Zralé modelky magazínu i60 zazářily i v Karlových Varech

Eva Balúchová 15.11. 15:11
Krásné modelky,děvčatům to sluší a jsem ráda,že si přehlídku užily.

Frida: zpěvačka ze skupiny ABBA s nelehkým osudem

Hana Šorejsová 15.11. 13:10
Velká bojovnice a sympatická zpěvačka, nikdy nic nevzdala, za to ji patří dík . O jejím osudu jsem četla už kdysi. Přeji hodně zdraví k jejím narozeninám !

Cit s vůní darebnou

Jarmila Komberec Jakubcová 15.11. 08:20
Verše vystihují to co se nyní odehrává v Evropě.Velmi smutné ale pravdivé.

Nejhorší železniční neštěstí v české historii

Vladka Steinová 14.11. 21:01
Nehodu u Stéblové ovlivnila řada faktorů-hustá mlha, nedodržení provozních předpisů, špatně rozeznatelné dopravní signály v mlze, nedbalost na straně vlakvedoucího, hluk v kabině lokomotivy. Jediná kniha, která popisuje nehodu a okolnosti je kniha Milana Jelínka Tragédie u Stéblové.

Francie, jsme s vámi! France, nous sommes avec vous!

Zuzana Pivcová 14.11. 20:50
Pod to se s čistým svědomím podepisuji.

Klementinum - komentovaná prohlídka

Eva Balúchová 14.11. 15:44
Fotka sice jenom jedna,ale nádherná,čistá.Letos jsem se do Klementina chystala,nevyšlo to.Po přečtení vašeho článku jsem se rozhodla,že při další návštěvě Prahy Klementinum určitě navštívím.Díky za vyprávění.

Na Marjánce, tentokrát malé modelky

Helenka Vambleki 14.11. 10:00
Vando, nejen že jsi krásně přiblížila i zázemí a pocity modelek, ale vzala jsi mi myšlenku...to samé mne napadlo při čtení zpráv z Francie - že to mohlo být u nás, a že to nebezpečí pro naši republiku roste

Kdo by neznal Čtyřlístek, ale že vyšel už 600krát?

Alena Vávrová 14.11. 09:12
Přijeďte k nám do Třeskoprsk s vnoučaty navštívit Muzeum Čtyřlístku, vydejte se po naučné stezce s Fifinkou, Bobíkem, Myšpulínem a Pinďou kolem rybníka Blaťáku a na hrad Bezzub :-).

Česká reprezentace zná los tenisového Fed Cupu

Hana Šorejsová 14.11. 09:06
Dnes ve 14:00 hodin na ČT Sport. Budou to prima zápasy. Fandíme !

Zdalipak víte, kde jsou Hrusice?

Jarmila Komberec Jakubcová 14.11. 07:54
V mládí se mi nejvíc líbil obrázek kocoura Mikeše a také jsem po něm pojmenovala svého malého černého kocourka. Bohužel v Hrusicích jsem nebyla.

Zničí teror naši civilizaci?

Jarmila Komberec Jakubcová 14.11. 07:51
Bohužel to nebude poslední teroristický čin pokud bude pokračovat nekontrolovaná emigrace do Evropy.Frau Merkel prý to má pod kontrolou jak čtu na portálech. I když se jí po Německu potulují různí emigranti.Děkuji naší vládě, že postupuje v této otázce podle zákona a úprchlíky zadržuje v detenčních zařízeních i když tam drží hladovku - viz Drahonice.

Když je počasí na draka

Eva Mužíková 13.11. 20:10
Takového draka jsem myslím si viděla tady na našem kopci. Pouštěli ho dva mladíci, měli v rukou držáky s několika šňůrami, které občas plánovaně zamotaly a zase rozmotali. Jelikož jsem nic takového nikdy neviděla, stála jsem tam hodnou chvíli a čučela a čučela....snad to bylo ono

O putování a mých oblíbených montérkách

Jana Šenbergerová 13.11. 16:44
Prošli jste krásné trasy. Pro všechny příští vandry vám přeji hezké počasí a dobré zdraví. :-)

Penzisté dostanou 1200 korun navíc

Zuzana Pivcová 13.11. 12:42
Možná proto, aby nadávali o něco méně, že si poslanci zvýšili platy o cca 7 tisíc?? Nebo, že se množí kritika, že stát vydává na migranty, zatímco řada našich občanů žije z ruky do úst?

Krásný, dojemný módní podvečer Na Marjánce

Zuzana Pivcová 13.11. 11:41
Obě kola módní přehlídky se mi skutečně líbila, samozřejmě zážitek na vlastní oči je větší, ale pro ty, kteří pochopitelně nemohli být při tom, to je moc hezké přiblížení kvality celé akce.

Marek Eben představil pátou knihu Na plovárně

Miroslav Štorch 13.11. 11:07
Kdysi dávno jsem napsal blog, kde jsem porovnával pořad Marka Ebena "Na plovárně" s dalšími podobnými jako byly "Krásný ztráty" Michala Prokopa nebo "Všechnopárty" Karla Šípa. Ve všech se vyskytovaly zajímavé osobnosti a každý moderátor má jiný způsob vedení rozhovorů. Marek Eben si zve vždy jen jednoho hosta, Michal Prokop dva a Karel Šíp vždy tři. U Marka Ebena je to plné a klidné soutředění. Většina návštěvníků mu na konci poděkuje za zajímavý rozhovor. Pořad Michala Prokopa už skončil, ale rozhovory Karla Šípa a Marka Ebena stále pokračují. V mailech jsem pak našel vzkaz Marka Ebena, že mi děkuje za uznání jeho práce. To mne potěšilo a vždy se těším jeho na další rozhovory se zajímavými lidmi.

Kdybych měla šanci

Elena Valeriánová 13.11. 07:28
Zuzanko, krásná, jako pohlazení po ránu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.