Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co mě těší
Zuzana Pivcová 2.11. 12:12
Ruizovy Čtyři dohody znám, zcela jednat podle nich se mi moc nedaří, ale obdivuji Tě, jak jsi je tu dokázala poeticky nabídnout.
Kalendář pro rok 2016! Kdo budou jeho autoři?
Jana Šenbergerová 1.11. 19:35
Blahopřeji vítězům: paní Jarce Tiché a panu Vítězslavu Dominikovi a děkuji všem, kteří poslali do fotosoutěže své krásné fotografie, ať už byly nebo nebyly vybrány pro kalendář i60ky.
Už se těším, až bude viset v naší jídelně, kde ho budeme mít pěkně na očích. :-)
LidskáSíla.cz: ideální příležitost pro snadný přivýdělek k důchodu
Jana Šenbergerová 1.11. 14:18
Dumám, proč na tento článek nikdo nereagoval. Vždyť pro pražské to vypadá docela lákavě, nebo snad ne?
Jediné, co mě poněkud zarazilo, je sousloví "dáma na úklid". Pro mě humorné. :-))
Moje říjnové poohlédnutí
Vladka Steinová 1.11. 14:10
Soňo,pěkný a poučný článek, děkuji za něj. I za nádherné fotografie.
Petra na Masters podlehla Radwaňské, vítězem tipovačky je Vítězslav Dominik!
Miroslav Štorch 1.11. 13:47
Bohužel Petra trochu pokulhává na zavázanou pravou nohu, tak uvidíme. 3:5
10 našich tipů na listopad
Lidmila Nejedlá 1.11. 11:48
Zajímavá a docela bohatá nabídka. Jakmile dočtu knihu: Emíre Khidayer: Život po arabsku, ráda si přečtu něco lehčího a avizovaný příběh z anglické společnosti bude určitě vhodný. Díky.
Příběh na 50 slov: Dušičkový čas
Alena Vávrová 1.11. 11:23
Díky, Dani, za tvá slova - prožívám to stejně a svíčky září všude.
Mříže, vrata, zábradlí a vývěsní štíty
Zdenka Jírová 1.11. 00:47
Také se mi líbí podobná umělecká díla našich předků i současníků. Kov je nádherný materiál k uměleckému zpracování, právě tak i dřevo.
O ženách a mužích: Tah dámou aneb Aplikace cirkulace buzerace
Hana Práglová 31.10. 21:15
Libore,s obrovským zájmem jsem si přečetla tvůj perfektní příspěvek!!!! Nejsem ing ,ale celý žiovot jsem pracovala ve školsví.--- Většinu v předškolní výchově-jako učitelka MŠ- Zážitků a vzpomínek by byla spousta.Ale ráda bych reagovala na tvůj příspěvek.Můj dlouholetý zážitek ze školství je z doby,kdy chodila KOMISE na kontrolu nástěnek!!! Tehdy jsem "dostala "kapky" za to,že ne všechny špendlíky směřovaly stejným směrem... Jo jo jo---- TO BYLY ČASY!!!!
Kouzlo časů minulých: Ošizená Spartakiáda
Marcela Zvadová 31.10. 18:38
krásné vzpomínání a výborně napsané,díky
Zázvorový čaj proti nachlazení i chřipce
Marie Novotná 31.10. 17:04
I já mám zázvor jako lék.Na mém profilu je recept na ,,zázvor místo léků",s medem a hotový,jen zalít vodou.Díky za připomenutí.
Neskutečné! Petra Kvitová je ve finále turnaje mistryň
Miroslav Štorch 31.10. 15:28
Krásný zápas. Obě hráčky se skvěle pohybovaly. Kvitová ve druhém setu už nemělo co ztratit a hrála va bank. Při soustředěném výkonu by ve finále mohla Radwaňskou porazit. Bohužel naše děvčata Hlaváčková a Hradecká nepostoupila do finále, když mohla vyhrát 1.set. To je sport. Tipoval jsem jako patriot výhru Kvitové 2:1 a ona to zvládla 2:0. :-)
O víkendu mine Zemi mohutný meteorit
Jiří Libánský 31.10. 13:16
Jen jestli to dobře spočítali, že nás mine.
Dick Francis vítězil v dostizích, ale hlavně v srdcích čtenářů
Jana Šenbergerová 31.10. 10:34
Měla jsem období, kdy jsem od něho četla všechno, co mi přišlo pod ruku. Psal dobře, ale už mě nebaví číst detektivky.
Trasa metra B slaví výročí jízdou historických vlaků
Hana Rypáčková 31.10. 10:10
Hodně mi slouží, je to pro mne pohodlné cestování z jihu autobusem.Nasednu na Knížecí/Anděl/ a na Vysočanské jsem coby dup.Tak ať se jí neporouchají eskalátory.
Český pavilon získal na Expu 2015 medaili
Soňa Prachfeldová 31.10. 08:34
Myslím, že i v historii byl český pavilon vždy vnímán dobře. Tak bronzová je výborné ocenění pro tvůrce a pořadatele.
Zimní snění
Zuzana Pivcová 31.10. 08:00
Je to hodně silné a krásné. Nalézt klid a odevzdat se s důvěrou do rukou Vyšší moci a pomoci Ale zároveň bych si přála žít stále ještě hlavně v současnosti a nenalézat úlevu a pocit štěstí ve snu.
Jan Werich: moudrý klaun, který rozdával radost a dráždil diktatury
Hana Šorejsová 31.10. 06:39
Díky za pěkný článek. Ano dnes je tomu 35 let, co pan Jan Werich odešel na věčnost. Jeho vousatá, velice moudrá tvář na mne kouká denně z fotografie. Je to tvář klauna, z něhož se stal filosof.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.