Přehled posledních diskuzních příspěvků
Festival prapodivných chutí začal v Praze
Elena Valeriánová 5.10. 11:10
Určitě zajímavá akce, ale nic pro mě. Jen ten candát by mě zlákal. Ale hýbající se červíky, brr.
Toulání po Františkových lázních
Blanka Hlobilová 5.10. 09:34
Františkovy Lázně jsou krásným místem pro relaxaci. Rádi do nich občas zajedeme. Pěkné je si půjčit kola a projet si okolí. Krásný pohled nejen ze hřbetu koně ale i sedla kola. Je mi pouze líto, že spousta lázeňských domů je prázdných a tím pádem neudržovaných .
Smršť módních přehlídek pokračuje. Na řadě je Zlín
Libuše Křapová 4.10. 20:54
Gratuluji výhercům,Těším se na Zlín - na podívanou a popvídání
Video: Expedice Manaslu 2014
Hana Rypáčková 4.10. 15:57
Škoda, že tu snímek nebyl v parném létě- je to osvěžení...
Brooklynský most letem světem
Hana Rypáčková 4.10. 15:56
Je mi milé, že ses tam Vando prošla i za mne.
Jeníkova špacírka ve znamení husitů
Hana Rypáčková 4.10. 15:51
Pěkné a ty linecké koláčky opravdu husitské....
V Česku se šíří ilegální obchody se štěňaty
Hana Rypáčková 4.10. 10:40
Úplně jsem zapomněla na Vendy svátek.Tak všem zvířátkům přátel na webu přeji šťastné dny.Vlastně všem zvířatům.I lidem.
Utrpení v pražské dopravě
Zdenka Jírová 3.10. 22:39
Přečetla jsem si, že všechny ne - Pražáky nazýváte vesnickými křupany. Ráda bych vás řekla, že např. já žiji v nejstarších lázních v Čechách, kam jezdívali císaři i králové a podávali si dveře s Goethe a Beethovenem. Dnes se u nás léčí ruští kosmonauti. Takže se rozhodně za vesnického křupana nepovažuji a ještě bych dodala, že Praha je hlavním městem celé České republiky a mají proto právo ji navštěvovat i vesničtí křupané.
Tento týden začne pršet, ale bude stále teplo
Soňa Prachfeldová 3.10. 22:21
Jen ať prší, je to nutné.
V souznění žít
Elena Valeriánová 3.10. 20:28
Aničko, hezké vyznání. Takové jak to v životě je a jak to mnohý z nás cítí.
Naše zralé modelky opět zazářily v Liberci
Jana Šenbergerová 3.10. 12:47
Děvčatům to slušelo, tak hurá do dalších akcí. :-)
Video: Splněný sen
Eva Mužíková 3.10. 10:37
Danuše, pobavila jste mne, děvčata byla naprosto přirozená, bez trémy. To bych asi nedala... díky.
Film pro pamětníky: Hlídač č. 47
Vladka Steinová 2.10. 18:56
Výborný film.V USA natočil Hugo Hass a později u nás velmi dobře byl natočen Hlídač 47 s Karlem Rodenem a Vl.Dlouhým.
Zemřel výborný český herec Lubomír Lipský
Alena Tollarová 2.10. 16:25
Teď jsem to zrovna chtěla oznámit na chatu a už tu máme zprávu ... R.I.P. Ne, on určitě nebude nikdy zapomenut, na tolik radosti co dovedl rozdat, se zapomenout nedá.
Jak žít co nejdéle ve své domácnosti?
Jana Šenbergerová 1.10. 19:22
Je dobré vědět, co všechno nám může život usnadnit, když nám ubude sil. A ono jich bude ubývat čím dál tím víc. Je dobré být si toho vědom a neočekávat, že bude pořád všechno jen v naší režii. Bylo by přece hloupé umírat na vrcholu svých sil, i když i to se může přihodit.
Dobrý článek i odkaz.
Noční mrazy jsou tady, na Jizerce padl rekord
Jana Šenbergerová 1.10. 13:48
Moc bych si přála, aby mrazy ustoupily. Zahrádky jsou ještě plné pozdního kvítí, které by zřejmě po dalších mrazech vzalo za své. U nás byly po ránu 4°C. Brr, i když svítilo slunce. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.