Přehled posledních diskuzních příspěvků
Druhá kurzivka na krávy
Marie Měchurová 29.3. 15:51
V horách ve státech jižně od nás je běžné potkat pasoucí se krávy. V italských Dolomitech jsme potkávali krávy jiného plemene, než u nás. Ve Švýcarska se pásly hned vedle kolejí horských vláčků.
Hledáme inspirativní osobnost
Elena Valeriánová 29.3. 13:45
Přečetla jsem si pozorně tento článek, protože hned mě napadla naše Hanka Práglová. Podmínky splňuje (má více jak 7o let, je občan ČR), inspirativní je víc než dost, aktivní a k aktivitám podněcuje celý Bohumín. A pak jsem se podívala na laureáty a hned u prvního jsem si řekla a safra, Pierre Richard to je Čech jak poleno. Myslím, že se laureáti vybírají z jiných vrstev než jsou ty naše.
Výlet na Mandloňové slavnosti do Hustopečí
Jana Šenbergerová 29.3. 09:21
Děkuji za krásný výlet do vonícího sadu a vnukovi Andrejovi přeji všechno nejlepší do další desítky.
Dáma, která se mnohokrát bála o život. Teď oslavila sté narozeniny
Daniela Řeřichová 29.3. 08:44
Opravdu mimořádně silný příběh o lidské statečnosti a vůli žít. Přeji paní Jevdokii pevné zdraví a stále hodně lásky v rodině.
V čem na jarní vycházku? Styl, který sluší v každém věku
Daniela Řeřichová 28.3. 13:52
Každému vyhovuje něco jiného a to je dobře. V naší rodině se s módou kamarádíme a již jsme s vnučkou, dcerou a snachou přivítaly jaro v novém. :-)
Expedice Kozmické ptačí louky
Jana Šenbergerová 28.3. 13:43
Eleno, od Horního přes Dolní Údolí až ke Kozmickým loukám je to jedna velká krása. Už se těším, až tam budeš fotit příště. Zdravím i odpočívajícího Honzu.
Limerick o ženě
Jana Šenbergerová 28.3. 13:35
Pobavil jste. Pro mě z toho plyne poučení, že lepší než andělská křídla je kvalitní koště.
Neprofesionalita, plnění pokynu nadřízených, nebo hloupost? Výsledek: ponížená stařenka
Hana Šimková 28.3. 09:05
Máte pravdu paní Jano, jenom ať nejsme hloupí.
Křesťanství v naší historii i současnosti
VANDA Blaškovič 28.3. 09:04
Úžasný článek, pro mne těžké téma. Ale uchopuji ho svým způsobem. Děkuji, paní Marie.*****
Marta - rozhodnout se a nelitovat
Daniela Řeřichová 27.3. 13:39
Vlaďko, bravo! Moderní román z žité reality, stylisticky, dějově propracovaný, s napětím i pointou. Těším se na pokračování a obdivuji tě.
Slovníky
Vladislava Dejmková 27.3. 07:56
Díky za typ na Internetovou jazykovou příručku, tu budu určitě využívat. Slovníky mám ráda též, ale z praktických důvodů dávám přednost těm v elektronické podobě.
FEJETON: Čest a sláva rybařiny
Daniela Řeřichová 27.3. 06:34
Čest a sláva rybařině i nedělnímu fejetonu. Patřila jsem do rybářské rodiny, je to opravdu poetická záležitost, jak ji umí podat snad jen Ota Pavel.
Všeználci. Všechno vědí, všechno znají. Žít v jejich blízkosti je vskutku těžké
Věra Ježková 26.3. 11:15
Jednoho takového na tomto portále zcela ignoruji.
Už přišlo jaro
Eva Mužíková 26.3. 11:05
Maru, umíš vždy situace vylíčit opravdu živě. Ještě že už v tu dobu byly mobily, jinak by jsi návštěvu zubaře musela vzdát, nebo odkráčet v domácím úboru?? Hezky jsi mne naladila.
Odpoledne na Erbence
Alena Vávrová 25.3. 15:21
Prima, Naďo! Tak aspoň vím, oč jsem přišla. Výlet na tuto rozhlednu mi slibovala ústecká kamarádka, bydlí v Kr. Březně, podle mapy to není ani moc daleko. Bohužel se teď nevídáme, jen si občas písneme. Je to moc hezké místo s krásnými výhledy, díky.
Strakonický hrad se v dubnu otevře veřejnosti. Jeho rekonstrukce odhalila vzácné malby i nové prostory
Helena Štěpánková 25.3. 11:07
Navštívila se velké množství hradů a zámků, ale ten strakonický ještě nikdy. Tak možná, že se tam někdy vydám.
První kurzivka na krávy
Václav Soukup 25.3. 09:22
Když jsem byl na prázdninách v Kolovči, tak mně bratr mého dědy svěřil krávu na pastvu. Také jsem ji zapřahal a jezdil s ní pro seno. V rybníku jsem ji musel občas železným kartáčem pořádně očistit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.