Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hudba, kterou mám ráda

Marie Měchurová 17.2. 09:17
Skladatelé už složili tolik krásných melodií, že se někdy divím, jak je to možné. Mám ráda klasiky (Čajkovského, Dvořáka, Brahmse...) , jazz, swing ale i židovskou a romskou hudbu. Hezké vyznání. Bez hudby by byla nuda.

Vědec Lubomír Pospíšil (81): Život je pestrý, a proto zajímavý

Jana Hošková 17.2. 08:51
Krásný rozhovor o krásném a plném životě zajímavého člověka ! Moc se mi líbil !!!

Maličkosti obyčejného dne

Vlasta Ledlová 17.2. 08:27
Moc hezký článek. Takové malé potěšení po ránu. * * * * * *

Modré pondělí

Zuzana Pivcová 16.2. 14:25
Naďo, udělali jste si pěknou procházku. S golfem jsem si, nijak potměšile, vzpomněla na jednu scénu s Mr. Beanem, který ve snaze dodržet pravidla pronásledoval míček všude po městě a vrátil se až za tmy. Obrázky už signalizují předjaří.

Tři přání

Naděžda Špásová 16.2. 11:29
Maruško, napsala jsi to moc hezky, to přání, týkající se lesů a přírody mám taky. Bohužel, lidská bezohlednost k přírodě se nám vymstí, což se už v podstatě děje. Mám moc ráda lesy a když vidím to, co po nich zbude, je mi smutno. :-(

Mumlava v zimě nezklamala

Daniela Řeřichová 16.2. 09:23
Krásná fotoreportáž, díky.

Ofina je lepší než botox. Sluší ženám v každém věku

Věra Ježková 16.2. 08:02
Ofinu nosím celý život. Kromě dvou krátkých období – kdy mě jako dítě maminka nutila nosit vlasy z čela, a později, kdy jsem se ostříhala nakrátko.

Musíme se naučit s covidem žít?

Granda Nekonata 15.2. 13:18
máte pravdu, že je třeba bojovat! a vědci zjistili, že hlavně bojem proti obezitě a následné cukrovce. Ta je tím, na co když Covid nasedne, tak zdivočí.

Nelahozeveský masopust šedesátých let

Daniela Řeřichová 15.2. 09:34
Hezký článek. Měla jsem možnost se díky své práci mnohokrát účastnit fašanků ve Strání a jiných lokalitách, kde se udržují tradiční zvyky. Tyto slavnosti považuji za naše významné nehmotné kulturní dědictví, což je v případě masopustu na Hlinecku potvrzeno z roku 2010 v seznamu UNESCO. Toto téma mě velmi zajímá a je dobře, že tradice masopustu, byť v nových podobách, pokračuje i v současnosti. (Měla jsem také připravený článek, ale myslím, že jeden na toto téma stačí) :-)

Náš relaxační pobyt na Pustevnách

Hana Rypáčková 14.2. 11:06
To se mi líbí.. V Tanečníci jsem byla, ale nespala. To byl jistě zážitek.

Dát vnoučeti dárek je hodně těžké. Děti totiž mají skoro všechno

Granda Nekonata 14.2. 10:43
Já dávám kreativní dárky anebo dárky podporující sportovní aktivity. A často je nechávám doma, a využívám je pro společné chvíle. Jak to neudělám, dárek se ocitne v propadlišti zájmu. :-) teď jsem koupila k narozeninám oblečení pro sport a udělám to tak, že do něj budu já převlékat a po sportu si ho zase vezmu domů, vyperu atd. :-)

Parťáci na cestách

Jan Zelenka 14.2. 09:47
Soužití s pejskem je úžasné. Zvláště, když člověk už žije sám. Jsou to věrní kamarádi.

Vzpomínka: Čas chmelových brigád

Granda Nekonata 14.2. 07:04
:-) milá vzpomínka... jj chmel

Krátký výlet ke kokořínským skalám

Jitka Hašková 13.2. 13:46
Děkuji za krásný článek a fotky.

Přijďte na oslavu 85. narozenin Jana Přeučila, jednoho z hostů besedy Vráti Ebra v Pražském kreativním centru

Jana Šenbergerová 13.2. 12:16
Nepřijdu. Od nás tam nejede žádná tramvaj a metro je daleko. Přeji oslavenci všechno nejlepší a ještě mnoho hezkých chvil s Evou Hruškovou.

Vyznejte se v hrách pro děti a obdarujte svá vnoučata skvělými dárky

Patrik Poula 13.2. 10:08
My u nás máme pro vnoučata také různé společenské hry. Takovou tu klasiku, jako člověče nezlob se, kloboučku hop, atd. Oni si ale stejně radši zahrají online hry zdarma na https://www.hrajzdarma.cz/ . Dnes je taková doba, co se dá dělat... Některé ty hry jsou ale pěkné a rád si s nimi taky zahraju.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.