Přehled posledních diskuzních příspěvků

To byly časy, tehdy na stadionu

Jan Zelenka 8.2. 13:41
Naprostý souhlas s tím, co píšete. Já cvičil na Strahově všechny spartakiády. A nikdy jsme to nebrali jako politikum. Byla to zábava a úžasné zážitky. Dnes se na vše, co bylo za minulého režimu, akorát kydá hnůj. Ale raději nebudu pokračovat, nebo mne zdejší obdivovatelé dnešních světlých zítřků sežerou. Politikaření bylo vždy svinstvo. Ať už za komunistů, nebo dnes. Heslo, "kdo nejde s námi, jde proti nám", je věčně živé a prochází všemi režimy. Ale pokud takto uvažuji, neznamená to, že komunistický režim preferuji. Každý z režimů má v sobě striktní ideologii - něco dobrého a něco špatného.

Marta - jen dobré zprávy

Daniela Řeřichová 8.2. 11:48
Vlaďko, moc pěkné. Obdivuji tě, jak udržíš napětí i přirozené posuny v jednání protagonistů. Hezky jsi čtenáře vtáhla do děje. Skvělý počin na íčku!

NÁVRATY 2 - Památník Dr. Antonína Dvořáka, Nelahozeves

Jana Hošková 8.2. 08:56
Díky za krásný a zajímavý článek, pane Zelenko. Ráda jsem si přečetla ! :-))

Panenko skákavá (a jiné kletby)

Blanka Lazarová 8.2. 08:40
Už se těším, na co si kdo vzpomene zajímavého. Můj táta říkal - potřebuješ na všechno milion pedintrů. Používám to taky a vždycky si na něho vzpomenu.

Moje hudba

Jiřina Jindrová 7.2. 14:02
Krásné vyznání nádherné skladbě.

Ivan Mládek slaví osmdesátiny

Irena Mertová 7.2. 10:05
Ivan Mládek je skvělý! Naše malé vnučky milují Jožina z bažin, je to jejich nejoblíbenější písnička. Nevěděla jsem , že ještě pořád hraje...

Bylo to přece jinak! Stejné události si lidé pamatují v odlišných podobách

Jiří Dostal 7.2. 08:27
:-) Pod správnou interpretaci se zbožně schová lotr i světec. :-)

To byly časy: Prvomájové průvody a jiné maškarády

Alena Velková 7.2. 07:23
Jsem ráda, že po téhle stránce je ta šílená doba za námi...

Leden odletěl na křídlech labutích

Vladislava Dejmková 6.2. 13:20
I v “mém” Polabí to bylo stejné. Sníh žádný, obloha olověně šedá se rozzářila jen výjimečně. Fotky máš jako vždy zajímavé, tolik ptactva se u nás nevidí.

Mašlička v klopě je výrazem solidarity s onkopacientkami

Jana Šenbergerová 6.2. 11:46
Vzhledem k tomu, že konečné rozhodnutí je na postižených ženách (znám jich docela dost úspěšně léčených i "vyléčených"), sama bych ve svém věku zachraňovala už jen duši. Jsem docela zvědavá, jestli se mašličky objeví i v našem městě. Kytičky byly k mání vždycky. Ať už se ženy rozhodnou jakkoliv, držím jim pěsti.

Prasák týdne a Kokoti na neděli

Jana Šenbergerová 6.2. 11:30
S panem Vondruškou plně souhlasím. Pohlaví jsou skutečně jen dvě, ale záleží na tom, jak jsou uplatňována. A co ta "sympaťačka"? Předpokládám, že dvě pohlaví ji přežijí. I když kdoví, jestli nás genetické inženýrství nepřekvapí nějakou žhavou novinkou.

Dobrý pocit

Granda Nekonata 6.2. 09:05
pěkný článek, jen poznámečka - nebyl by z odstřižků hezký patchwork?

Sedmdesát let na trůnu. Alžběta II. je nejdéle vládnoucím monarchou v historii britského impéria

Granda Nekonata 6.2. 09:02
obdivuji ji, je nesmírně zodpovědná a sebedisciplinovaná, neměla a nemá to lehké

FEJETON: Panebože, je tu menší reklamace!

Jana Vargová 6.2. 08:38
Po delší době jsem se zase dostala ke zdejšímu čtení, a v pravou chvíli. Díky za další skvělou zábavu. Mimochodem, kdesi jsem četla, že tehdy v nebi karty neznali.

4. únor 2022 - pololetní prázdniny

Daniela Řeřichová 5.2. 11:24
Děkuji za hezký článek a fotografie míst, která neznám.

Moje nejtajnější přání

Vlasta Ledlová 5.2. 08:47
Aleno to je prima nápad. Já bych si ale nejdřív musela pořídit nového manžela a k němu pak i tu druhou manželku a to je trochu nesnadná práce. A tak si po sobě budu i nadále uklízet sama a možná v duchu tajně snít, že třeba všichni chlapi nejsou stejní….

NÁVRATY 1 - Oči mrtvých lásek

Alena Velková 4.2. 13:28
Je to hezky napsané, ale dýchá z toho smutek...ten doléhá v té poslední divné době na hodně z nás a počasí také mnoho optimismu nepřináší, ale máme tu naději, že za měsíc už bude hřát sluníčko, tak ten únor nebo spíš úmor ještě vydržíme a bude zase dobře:-))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.