Přehled posledních diskuzních příspěvků
Blbá nálada, versus reklama
Václav Soukup 27.1. 10:28
Na mně chodí " blbá nálada " ráno po probuzení, zejména, když mně čekají nějaké úkoly. Po první kávě se to zlepší a většinou dodržím režim dne. Večer u Merlotu už jsem zcela v pohodě a všechny problémy mne opouštějí !
Vzpomínky? Vzpomínky!
Miloslava Richterová 27.1. 09:44
Děkuji ti, opět nabízíš zajímavé téma, citáty na závěr se mi též líbí, i nad nimi lze přemýšlet. Vzpomínám ráda, ale nikoliv smutně. Nezemřel ten, kdo žije ve vzpomínkách. Vzpomínky, jsou-li dobré, mohou člověka posílit v těžké době. Díky vzpomínkám vím, kdo jsem. Prožila jsem šťastné dětství, spokojené mládí a mohu porovnávat se současností právě díky vzpomínkám, nepodléhat tlakům médií ani jiného. Myslím, že vzpomínky nebrání snaze prožít co nejlépe přítomnost.
Děti trápí úzkosti. Starší generace se diví: Proč? Vždyť se mají dobře
Jiří Dostal 27.1. 09:00
:-) :-) Horor z teroru a nudy bez dostatečného strachu a pláče,... "jak vám mohu pomoci?" :-) :-)
Marta - návrat domů
Soňa Prachfeldová 26.1. 16:01
Nemá to Marta ani trochu lehké, všichni ji potřebují, asi by potřebovala si trochu vydechnout, bez rodiny i firmy.
Zážitek k narozeninám
Jana Hošková 26.1. 14:58
Před pandemií jsem měla ve svých plánech konečně navštívit také lázně Beethoven, abych na vlastní oči viděla, jak se lázně v Teplicích vylepšily. Bohužel se mi to ještě nepodařilo, ale pevně doufám, že se tam dostanu, neboť Teplice jsou mé rodné město...
Bože, kdo mě to trestá?
Zdenka Soukupová 26.1. 13:11
Václave, druhý odstavec je přesný. Vypadá to, jako bychom chodili nakupovat do stejného obchodu. A je celkem jedno, v kterou denní dobu. ☺☺☺
Masky
Soňa Prachfeldová 26.1. 11:59
Nasadit masku a hrát si na něco, co není doopravdy, to nemá dlouhý děj a opravdu pak zbyde jen ta beznaděj. Ať maska slouží jen k reji divadelnímu, či tanečnímu, ke skutečnému životu je však chatrná a dlouho nevydrží.
Babičkování je oblíbená disciplina
Libuše Křapová 26.1. 09:19
Julie, krásný úsměvný článek :-) jedna z našich rodinek se třemi dětmi (2 ,4,10) odjela včera. Okamžitě mi naskočily dva pocity. Za prvé úleva, že je ticho a klid, za druhé - moc se těším (opravdu a z celého srdce), že zase brzy přijedou. A teď jdu relaxovat.
Obrázky z cest: Chorvatsko
Vladislava Dejmková 25.1. 13:42
Hezká připomínka, hned bych se ponořila do vody a zaplavala si. Znám Bašku spíše v září, ale i tehdy tam bývá hezky.
Dříve to bylo lepší. Nebo ne? Proč malujeme minulost na růžovo
Jiří Dostal 25.1. 09:31
:-) Vzhledem k tomu, že kvalita není zárukou výdrže, existenciální stresy a sociální deprese jsou v generačním sledu takřka neuchopitelné, je téma spíš politickou ipsací a rozkoší vykladačů... :-) :-)
Dopisní schránka
Vladislava Dejmková 24.1. 11:57
To mě teda nenapadlo, také marně hledám místo v bytě, které nelze snadno "vyloupit".
Cestování nás zbavuje předsudků. Pochopili jsme, že dobří lidé jsou všude, říká Helena Přibilová, která navštívila 144 států
Helena Štěpánková 24.1. 11:11
Tak to je úžasné. I když vám lidé mohou závidět, co všechno jste ve světě viděli a zažili, z vašich odpovědí je cítit pokora, úcta k životu a hlavně soucítění s neduhy, které tento svět trápí.
Deník radosti
Miloslava Richterová 24.1. 10:51
Děkuji za tvou zkušenost, někomu to může pomoci. Někdo to píše obráceně, večer si zapisuje, co pěkného den přinesl. Zatím můžeme plánovat na jaro, na léto, věnovat se zálibám, práci, četbě, procházkám, kontaktům na dálku, pustit si film, poslechnout hudbu...je toho víc, co nás může posílit.
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
Vladislava Dejmková 24.1. 08:33
Ráda bych přijela, ale zatím jen předběžně. Nepojede také někdo vlakem z Hradce nebo z Pardubic?
Nejhezčí období v mém životě
Alena Švancarová 23.1. 13:06
Hezky jste popsala v kostce svůj život.Je z toho cítit láska.
FEJETON: Snění o snění
Daniela Řeřichová 23.1. 08:13
Parádně jsem se pobavila a zasmála, díky za každý Váš nedělní fejeton!
Dítě nepatří do ústavu, ale do rodiny
Alena Majcherová 22.1. 13:24
Souhlasím, dítě patří do rodiny. Ale řekněte a vysvětlete to těm, kteří ho plodí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.