Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vetchozrakost - oční vada, která sílí s věkem

Lenka Kočandrlová 21.1. 15:57
Ještě po padesátce jsem měla velice ostrý zrak,nyní je to horší,ale brýle ještě nepotřebuji : čtu dobře,občas musím mít dobré světlo na knihu,jen ta mini písmenka na některém zboží už nepřečtu bez lupy.

V zimě u krmítka

Marie Měchurová 21.1. 15:23
Ptáčky krmím od podzimu do jara. U nás se mají moc dobře. Pod ořechem nám teče potok a všechny ořechy, které do něho spadnou, sušíme pro ně. Děkuju za rozšíření znalostí o těchto malých stvořeních.

Šroubek aneb Proč (ne)číst návody

Daniela Řeřichová 21.1. 11:11
To je pěkná pointa! Osobně nejsem technický typ a číst návody mě také nebaví, takže tyto akce nechávám na víkend pro vnuka.

Dej si kousek

Anna Potůčková 21.1. 09:20
Tak přiznám se, že takové dobroty mám ráda, občas si s kamarádkou Vlastou zejména přes letní měsíce někam zajdeme a smlsneme. Z fotografie bych si dala díl z toho bílého dortu.

Přirozené a nenápadné. Účesové trendy pro zralé ženy se nemění

Věra Ježková 21.1. 09:18
Sledovat účesové trendy by mě nenapadlo, aniž pak hrát si na holčičku. Už dlouho mám jednoduchý účes, v němž se cítím dobře.

Otužování je zdraví prospěšné, ale rozhodně to neplatí pro každého

Antonín Nebuželský 20.1. 22:04
Koukám, že je to tady zatím pánská záležitost. Když jsem do ledové vody nelezl zamlada, teď už to, v pětasedmdesáti, zkoušet nebudu. Já se tužím tím, že chodím za každého počasí dnes a denně.

Zimní středohorské toulání

Hana Rypáčková 20.1. 09:08
Aleno, to tvé toulání se mi líbí, taky tak někdy zlevňuji cestu ...Často autobus zajíždí do vesniček a tak je na to dost času..

Odvaha žít

Jana Hošková 20.1. 08:45
Hezky napsané, článek se mi líbí a upoutala mne i ta zajímavá, krásná koláž ! Evidentně jste šikovná ! Jinak k článku - já na suchém kameni nikdy v životě neseděla, stačí si přečíst mé články, a když už jsem si sedla na nějaký ten kámen, byl pořádně kluzký, já sklouzla nebo jsem musela seskočit do vody a plavat :-)) Takže vím moc dobře, o čem je řeč.

Titul Alej roku 2021 míří do Tábora

Daniela Řeřichová 19.1. 22:53
Klokotská alej je nádherná, stejně jako poutní místo a farnost, která zde velmi aktivně působí pro rodiny.

Cesty 4

Daniela Řeřichová 19.1. 13:29
Téma cest je nadčasové. Fotografie jsou moc pěkné.

Putování za sluncem - Istra, terra magica

Alena Velková 19.1. 12:16
Úplně to vidím...Už aby slunce doputovalo i k nám :-)

Hradecké vycházky - na hradbách i pod hradbami

Dana Hošková 19.1. 08:31
Ahoj, Vlaďko! Díky za velmi zajímavý článek a krásné fotky. Podle mě mezi zimní nepatří ty se střední průmyslovou školou a univerzitou (zeleň, oblečení). Co se týče přecházení přes mosty, musela bych se podívat do mapy. Jsem na tom s orientací na štíru.

Sněží

Dana Puchalská 19.1. 08:21
Zdeňku, hezká báseň :-) :-) A já se ptám, je domovník na stráži ???

Vymyslíte vtipný název?

Marie Měchurová 18.1. 14:06
Dělej, že jsi mrtvý. Ti dva zkamenělí nás neprásknou, ale ta blondýna viděla, jak jsme na tržišti ukradli vuřty.

Čím být v dnešní náročné době - optimistou, pesimistou, skeptikem či realistou?

Jana Kollinová 18.1. 11:58
Líbí se mi závěrečný citát, jen by mě zajímalo, jak by tyto kategorie byly definovány politiky.

Takový všední obyčejný den

Elena Valeriánová 18.1. 07:30
Soni, jsi moudrý a laskavý člověk, Tvé vzpomínky zapsané do knihy budou určitě pro Tvou vnučku jednou nádhernou procházkou životem Tvým i Tvé rodiny.

Tak my staří jsme nepotřební? To mě štve, říká výtvarnice Lenka Kocierzová

Elena Valeriánová 18.1. 07:16
Moc děkuji za tento rozhovor. V odpovědích paní Lenky je moudrost, pokora i životní zkušenosti, je z nich cítit, že přes všechny těžkosti, které ji v poslední době, ale i dříve potkaly, má ráda život. Velmi ráda bych šla na její komentovanou prohlídku. Škoda, že v článku není uvedeno zda a kdy se tyto prohlídky konají. Přejí paní Kocierzové hodně zdraví a elánu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.