Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kávovar diktátor
Vladislava Dejmková 13.1. 08:23
Teda, jako kdybych to viděla živě. Také jsme si domů na stará kolena koupili kávovar. Ale po zkušenostech s ním ze zaměstnání (také tam máme ten, co buzeruje) jsme si vybrali domů ten nejjednodušší. Chce jenom vodu a kávu. Máme ho už několik let, doufám, že až odejde, najdeme podobný jednoduchý model.
Málo spánku škodí zdraví, ale dobré není ani to, když je ho moc
Leonard Sikora 12.1. 21:39
Pravda, je mi šedesát a sedm a půl hodiny spát je pro mě ideální. Když spím šest hodin jsem nevyspalý a více spát už nejde.
Marta - uplakaná zpověď
Vladislava Dejmková 12.1. 17:50
Příběhy i osoby v tomto příběhu jsou smyšlené. V realitě však existují osoby, které mají po covidu dlouhodobé psychické problémy.
Zbývající pesto, co s tebou?
Vladislava Dejmková 12.1. 11:57
Je to opravdu dobrá inspirace. Já zas podobně požívám hummus. Také se hodí na přidání do pomazánek, salátů i do některých polévek.
O Trenérech a učitelích (3)
Václav Soukup 12.1. 09:13
Už teď se těším na výsledky Vaší výpravy do golfového světa ! Kolik Vás Ti tři trenéři cca. " stáli " ?
Zveme vás na Oběd u Wittgensteina. Máme pro vás vstupenky do Národního divadla na tento pátek a sobotu
Jaromíra Eismannová 11.1. 19:09
já bych moc ráda šla do divadla
Pohled na odívání v historických souvislostech - část II. Motto: Oděv v běhu staletí
Daniela Řeřichová 11.1. 13:07
Děkuji za zajímavý článek. Jako divadelník mám slabost pro historické kostýmy.
Saúdská Arábie - netradiční prožití Vánoc a Silvestra
Alena Švancarová 11.1. 12:47
Moc ráda jsem si toto zajímavé povídání o místech, kam se nikdy nepodívám,přečetla.
Chléb, tráva, buchty, lepidlo… Vůně z dětství si pamatujeme celý život
Jiří Dostal 11.1. 08:26
:-) Malá člověčí schovávaná - fintivá ježibaba za vůní vanilky a upracovaný děda za propocením :-)
Díky ukrytým "pokladům" objevuji zajímavá místa
Vladislava Dejmková 11.1. 08:09
Také jsem měla "keškové" období, je to zajímavá záliba a člověka to opravdu dostane na místa, kam by se normálně nevypravil.
Dlouhá prošívaná vesta je módní hit, ale zároveň hřejivá a užitečná věc
Dana Puchalská 10.1. 23:21
Mně se tato móda líbí.
Nejčastější mýty o antibioticích aneb Zachovejme jejich účinnost
Zuzana Pivcová 10.1. 14:20
Doufám, že doba, kdy byla u nás antibiotika módní záležitostí a lékaři je předepisovali běžně i malým dětem na běžnou rýmu z nachlazení, už pominula. Kdysi jedna kolegyně a její celá rodina včetně dětí brala ATB tak třikrát do roka. No, imunitě to rozhodně neprospělo.
Dva příběhy ze života rekvizitáře
Jiří Dostal 10.1. 13:22
:-) :-) :-) Já až co na to pan Zelenka... :-) :-) :-)
Brhlíci, sýkora a veverka
Dana Puchalská 10.1. 09:46
Děkuju za milý článek. Dříve bylo i v Praze dost ptáčků,ale poslední dobou je situace víc než tristní. A to je veliká škoda.
Pozvánka na setkání v Praze - úterý dne 1. 2. 2022 v 10.00 hodin
Daniela Řeřichová 10.1. 09:11
Hani, ráda se zúčastním, trasa je mi známá a je moc pěkná a navíc se potkám s dalšími íčkaři.
Ani den bez řádky
Jana Vargová 9.1. 11:21
Pane Zelenko, nejdřív omluva- jak můj prst nedočkavě šmátrá po displeji, zabloudí k *. Má jich být 6. Jinak s Vámi souhlasím. A těším se, až mé ráno nebude obsahovat jízdu pražskou MHD do práce. ******
O Trenérech a učitelích (2)
Václav Soukup 9.1. 10:24
Začátky jsou vesměs težké. Můj tenisový trenér mně nejprve nechal shrabat 2 kurty a pak mně poslal ke zdi žel. mostu na Štvanici, se kterým jsem si hodinu pinkal.
Vytvořte si vlastní pověru
Helenka Vambleki 9.1. 06:00
Díky, zasmála jsem se hned ráno, takže podle mé pověry, budu mít dnes šťastný celý den. Na většinu popsaných jsem si vzpomněla, podobné rituály prováděla má spolužačka, a já na ně už dávno zapomněla. Ale stává se mi, že když někdy najdu na chodníku minci, tak ji pfuj pfuj poplivu pro štěstí a během několika dnů dostanu nečekaně nějaký obnos, třeba přeplatek za plyn.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.