Přehled posledních diskuzních příspěvků

Šumí v nich moře

Danuše Onderková 29.10. 13:26
Zuzko, fotky jsou nádherné, věřím, že sis výstavu užila, musela to být nádhera. Já byla u moře asi ve 20, ještě jako vedoucí pionýru s ostatními vedoucími přes CKM, a jelikož jsem neplavec tak jsem také prohlížela pláže a zkoušela zda uslyším šumění moře.

Nezapomenutelný let

Lenka Hudečková 28.10. 16:35
Danuško, hezky jsi to napsala...já jsem ještě nikdy neletěla a myslím, že ani nikdy nepoletím... mívám panické hrůzy z uzavřeného prostoru, takže už dopředu bych se hrozně bála...

Setkání

Lenka Hudečková 28.10. 16:28
Nádhera - krásné setkání (určitě) a navíc moc pěkná příroda....fotky ***** Aničko

Zmatek kolem astrologie

Drahomíra Stínilová 28.10. 16:04
Je to zajímavý, ale dost složitý.Povahu člověka a jeho další osud ovlivnuje mnoho faktorů, ale určitě chvíle narození ma na tom zásluhu. Já se trochu zase vrtám v numerologii. Zajímavý článek.

Kouzlo časů minulých: Záblesk naděje

Věra Lišková 28.10. 11:23
Pane Jaroslave, píšete knížku na pokračování a je těžké komentovat každou kapitolu. Jen tolik , je zajímavá a čte se dobře.

Netuší

Jana Šenbergerová 28.10. 09:33
Myšlenková hloubka a libozvučnost veršů s lehkostí pronikají až k hlubinám mé duše, a jistě nejen mé. Každá tvá báseň prozáří můj den. Jsem ráda, že jsi tu s námi, Zuzko.

Praha ze střechy paláce Lucerna

Hana Rypáčková 27.10. 18:09
Zajímavé pohledy...Tam by se to honilo ...

Můj nejlepší recept: Piškotová roláda - rychlá a vždy se podaří

Jana Šenbergerová 27.10. 13:58
Je opravdu výborná, jedla jsem ji na jesenickém minisrazu "íčkařů". Jsem zvědavá, jestli se mi povede. Rolády mi nejdou. :-)

Podzimní splín

Zuzana Pivcová 27.10. 10:53
Báseň na mě působí villonovsky , nebo, jdu-li ještě dál, mi trochu připomíná do češtiny přebásněného Turgeněva. Hraje na mé podzimně naladěné struny.

Startuje tenisová tipovačka! Hraje se o ledvinky Tatonka!

Dagmar Králová 26.10. 20:36
Čtyřhra s Karolínou Plíškovou a Julií Georges začíná na ČT Sport už v úterý 27.října od 7.30 - třeba se jim bude dařit proti francouzským hráčkám. ;-)

Kde se seniorům žije nejlépe?

Zuzana Pivcová 26.10. 17:03
Někdy si říkám, kdo jsou ti dotazovaní, kteří jako vzorek populace u nás pomáhají sestavovat výsledky mezinárodních anket. Kromě pana Oldřicha nedávno zde na portálu se mě v životě nikdo na nic takového neptal. A pocit spokojenosti není podmíněn jen finančně, ale to si tu říkáme stále.

Můj nejlepší recept: Bramborové vdolečky

Karel Boháček 26.10. 15:17
Zkusím, nevypadá to špatně. Opět jedno připrcnuté jídlo / něco malého tam přidat např. brambory, cuketu atd./.

Ach ta chemie

Helenka Vambleki 26.10. 11:18
Já se picnu, kam ty všude nevlezeš??? A bezpečí s křidélky už jsi taky vyzkoušel? :-) :-) :-)

Posvátný háj

Zuzana Pivcová 26.10. 10:07
Určitě máte k stromům krásný vztah a ony Vám to patřičně oplácejí. A na jaře se zase shledáte. V zimě jsou v parku asi neudržované cesty, proto to uzavření pro veřejnost.

Módní přehlídka našich zralých modelek už tuto neděli v Letňanech!

Zuzana Pivcová 25.10. 19:50
Je to informace zase trochu na poslední chvíli a nevím, jestli nebude řadě lidí vadit ten předdušičkový termín. Já se tam určitě podívám. Některá jména modelek jsou už známá. A co ty stovky přihlášených, jejichž fotky tu stále ještě máme v databázi? Jsou někomu k dispozici?

Odhalené Máchovo jezero a houby

Alena Vávrová 25.10. 16:17
Naďo dík. Já jsem se na základě tvé zmínky konečně vyhrabala k jezeru s foťákem. O vypouštění M. j. vím z městského zpravodaje, to bagrování dokské zátoky se chystá už dlouho - v rámci ozdravění jezera - tam je totiž jeden z přítoků a je tam spousta letitých sedimentů. To, co jste ale slyšely, byly nejspíš zvuky ze Splavů. Buď se již dělá na tom Pobřeží, nebo jak v obci vyměňují postupně vodovodní řad.

Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 2

Marcela Pivcová 25.10. 13:34
Libore, potěšilo mne, že ses rozhodl pro další díl Odpovědí čtenářům Vybavuji si, jak při čtení těch prvních - předprázdninových- jsem se chvílemi musela hlasitě zasmát, a věřím, že i další odpovědi budou stejně vtipné. Určitě nějaký dotaz vymyslím. Tak ať se Tvému nápadu a rozhodnutí daří!

Milování

Oldřich Čepelka 25.10. 09:36
Vlastně jen 4 verše :-) ale taky mluví. JIstě by šlo prodloužit a to milování si užít ještě z mnoha jiných hledisek...

Zbigniew Czendlik: Jednou zestárneme všichni. Jde o to, jak.

Květoslava HOUDKOVÁ 24.10. 16:43
Jsem katolička - kostely však navštěvuji jen jako krásné památky - ale kdykoliv vystoupí p. Czendlik v TV, vždy si jeho slova s úctou ráda poslechnu, děkuji i za tento článek.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.