Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ženy bojovnice a ty druhé
Květoslava HOUDKOVÁ 24.10. 11:06
Otravná litánie - škoda "zabraného místa" - zkraťte a přesuňte třeba do Ringu.
I pro pacientky s metastatickou rakovinou je důležitý pohyb
Karel Boháček 24.10. 06:32
Bu bu bu, už je tady zase ta rakovina, že ?
Pivní čtvrtek 20.10.2016, aneb setkání v kavárně Slavia
Eva Balúchová 23.10. 16:50
Jsem moc ráda,že jsi napsala o naší procházce Prahou a společném setkání.Byl to pro mě den opravdu sváteční a jsem ráda,že jsem ho část mohla strávit v tvojí společnosti.Závěrečná tečka mého pobytu bylo setkání s kamarádkami.Fotky máš krásné a pokud se někomu zdají "přiblblé"tak ať se na ně nedívá.Já si pohledem na ně ráda pěkný den připomenu.
Hana Hegerová, první dáma českého šansonu, oslavila 85 let
Danuše Onderková 23.10. 13:23
Hanu Hegerovou mám ráda a její písničky jsem vždy ráda poslouchala.
Einsteinova hádanka - Zebra
Květoslava HOUDKOVÁ 23.10. 10:12
Einsteinovu hádanku řešit nebudu - je to blbost: Zebry nebývají v kleci, ale ve výběhu, ale i kdyby šlo o klec např. v ZOO, tak tam nikdo autem vjet nesmí! Zpráva z tisku-současnost: Z lásky zebry (matka) a osla (otec) se ( někde ve světě) narodilo "zebrooslátko".
Kouzlo časů minulých: Velký malý šéf
Olga Štolbová 23.10. 08:37
Ahoj Jaroslave, dobře se to čte, doufám, že přijde pokračování. Zatím to na velký trest nevypadá. *****
Tip na výstavu: Kouzelný svět pohyblivých loutek v Galerii Portheimka
Zuzana Pivcová 22.10. 20:30
Na to se moc těším a určitě se tam vydáme. Výstavy tohoto druhu se mi líbí.
Všichni moji blízcí psi
Eva Krausová 22.10. 16:14
Evi, kdo má psa ví, že není třeba k životu s ním žádných slov... Líbí se mi 4foto, 5 s dortem, 6+7 asi Vaše dcera. Je ze všeho cítit, že tu jde o lásku oboustranou, psí i člověčí. Tak si to užívejte.
Naše novinka: Vyhledavač odkazů, které mohou pomoci lidem v nouzi
Marie Novotná 22.10. 15:54
To je moc dobrý vyhledávač.Spojení , nabídky ,aj,tak to mi pomůže hledat spojení i cestování.Nemusím hledat odkazy,tady jsou pěkně ,,po ruce".Děkuji za vyhledávač.
Svěřit se s trápením? Nikdy!
Eva Krausová 21.10. 16:18
Bohužel velká pravda, muži své trápení dusí v sobě, můj tatínek byl také takový...
Tenkrát v říjnu
Zuzana Pivcová 21.10. 09:49
Poetická milostná vzpomínka dokonale souzní s dnešním upršeným říjnovým dnem. Díky.
Mateřídouška
Oldřich Čepelka 20.10. 19:46
Celkem dobrý. Ale čekal jsem, že to bude vaše vlastní dílo. Na Seiferta hvězdičky nedám, dal bych určitě míň než 5.
O setkávání íček
Květoslava HOUDKOVÁ 20.10. 16:23
Helčo, na rozdíl od Tebe mám Poděbrady "za humny" (hodina cesty prodlouženou linkou MHD Praha a už 2. rok ZDARMA. Krásné lázně (s pro mne vítaným terénem = bez kopců a schodů) a příjemné odpoledne s Lidmilkou (spolu s Ájou) jsem bohužel letos už zopakovat nemohla. Oblíbila jsem si zde i jihočeskou restauraci v hotelu SOUDEK (dobré jídlo i ceny). Takže aspoň "předběžný plán" pro příští sezonu: Dopolední příjezd - oběd v Soudku - program na Kolonádě nebo dle nabídky - s kamarádkami z "Í"čka - v podvečer domů = SEN PRO KRÁSNĚ PROŽITÝ DEN !
Máme rádi zvířata 我们欢迎中国的儿童
Jiří Libánský 20.10. 13:24
Vtipně a přitom věcně dobře napsaný článek. Můj názor? Navzdory ponížené servility a projevů devotnosti některých našich čelních představitelů. Ať si Čína strčí pandu .. ...... (Za klobouk třeba) !!!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.