Přehled posledních diskuzních příspěvků
Film pro pamětníky: Armádní dvojčata
Vladka Steinová 22.12. 11:23
Průměrný film z r. 1937, oživuje jej pouze výkon pánů Peška, Plachty a Pištěka.
Kanárské ostrovy, Lanzarote - první pozvání
Vladka Steinová 22.12. 11:19
Ahoj, Vando, děkuji za skvělý článek, přiblížila jsi mi Kanárské ostrovy, kde jsem byla s dcerou před 20 léty, ale na ostrově Tenerife. Poutavé a zajímavé vyprávění jsi opět doplnila pěknými fotkami.S lokalizací svých cestopisných článků děláš velmi záslužnou činnost pro I60.Přeji krásné Vánoce a hodně tvůrčích sil. Vladka
Kouzlo časů minulých: Pějme píseň dokola
Hana Rypáčková 22.12. 09:47
To je fakt dobovka se vším všudy....
Naše první vánoce aneb není řízek jako řízek
Zuzana Pivcová 22.12. 09:39
Tos napsala moc milé vyprávění. A že máš báječného muže, o tom už tenkrát nebylo pochyb. Tak oběma vše dobré a hodně společných sil, Eleno.
Karla Gotta čeká tvrdá terapie, Vánoce stráví v nemocnici
Redakce i60 21.12. 23:47
Také redakce i60 se připojuje ke slovům pana Horáčka a panu Gottovi přeje brzké uzdravení.
Dětský zápal pro hru v nás zůstává
Alena Vávrová 21.12. 20:16
Jednou jsem se téměř účastnila takového úspěšně zakončeného hledání kešky. Je to zajímavý koníček.
Zemětřesení v Česku? I tady padaly komíny
Zuzana Pivcová 21.12. 17:19
Zemětřesení jsem u nás zažila dvakrát, jednou na ubytovně v Č. Budějovicích někdy v 2. pol. 70. let, podruhé při pobytu v Mariánských Lázních začátkem ledna 1986. Obě se projevem lišila. V Budějovicích se rozhoupala postel, na které jsem seděla, v Mariánkách se v noci postel začala třást, jako kdyby s ní třásl nějaký obr ve výšce. Zvláštní projevy.
První vločky pro psy i kočky
Zuzana Pivcová 21.12. 17:12
Je to hezky řečeno a až na výjimky to tak platí, ale ještě v jižních Čechách jsme měly kocourky, kteří dováděli na sněhu, dokonce jsem jim postavila na dvoře jako prolézačku hrad a to bylo něco pro ně! Také jsem zažila kočku, která jezdila ve sněhu z kopečka, jako když sáňkuje.
Víte, kolik měří nejdelší mlok na světě? Má ho pražská ZOO
Elena Valeriánová 21.12. 16:20
Ten čínský bude poněkud obézní.
Naše procházka do minula VIII.
Zuzana Pivcová 21.12. 10:53
Nyslím, že při běžném průjezdu Karlovým náměstím člověk ani netuší, co vše se zde nachází, protože je tak rozlehlé. Tak je dobře, Hanko, žes nás se všemi osvícenci a dalšími zajímavostmi seznámila, díky.
Nejhorší dárky pod stromeček
Alena Tollarová 21.12. 09:24
Že bychom si udělali průzkum a hitparádu také u nás?
Literáti na trati III. aneb železnice bez hranic
Zuzana Pivcová 20.12. 20:32
Vlaky mám z dopravních prostředků nejraději, ale na literární tvorbu s nimi spojenou si netroufám. Čtyřicetičlenná parta si s tím jistě poradí. :-)
Magazín i60 rozdává vánoční dárky!
Soňa Prachfeldová 20.12. 18:48
Gratuluji výhercům a všem oceněným a redakci za vtipné rozdělní do kategorií. Do síně slávy patří i naše milá redakce, která s námi drží v dobrém i horším. Díky redakce ! Všem na íčku krásné vánoční svátky a PF 2016 !
Jaroslav Heyrovský odhalil tajemství polarografie
Vladka Steinová 20.12. 18:02
Pan Heyrovský byl na Nobelovu venu nominovám celkem 18x, z toho za chemii 14x a za fyziku 1x. Nobielovu cenu za chemii převzal dne 10.12.1959. Vzpomínám, jak na základní škole , kam jsem chodila, tuto událost slavnostně ohlásil ředitel školy do školního rozhlasu.
Tvé proměnlivé city
Alena Várošová 20.12. 17:49
Paní Jitko,moc hezká a citlivá báseň.Líbí se mi velice.
Můj návod: Vložení obrázků do textu
Libor Farský 20.12. 16:07
Ano, Radku. Ono to bylo možné i u dřívější verze. Ty jsi to používal u textů o fotografování. Mně se to také podařilo (pokud byl před zásahem redakce možný náhled, tak tam byly) i u pouhého vyprávění, ale v časové linii, kde mi to přišlo vhodnější. Ale po vydání článku byly redakcí obrázky v textu smazány a umístěny opět pod článek. Na svůj dotaz jsem obdržel odpověď, že obrázky v textu ponechají právě jen u instruktáží. Takže jsi si jistý, že redakce změnila názor? Doufám, že ano, již 3 takové články, podobné tomu mému, v poslední době vyšly i s obrázky uvnitř.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.