Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje léto: variace na listové těsto
Jana Šenbergerová 8.7. 15:51
A k tomu dobré vínko, to musí být dobrota!
Milovníci borůvek musí do Borovan
Jana Šenbergerová 8.7. 15:49
Kdyby to nebylo tak daleko, ani chvíli bych neváhala. Těm, kteří se zúčastní, přeji, ať si to náležitě užijí. Určitě to bude hezká akce.
S borůvkami je to jako s malinami a jahodami. Těm lesním se žádné jiné nevyrovnají.
Brazílie, nebo Německo? Tipujte, kdo bude ve finále
Jana Šenbergerová 8.7. 15:38
Dnes se tipuje obzvláště špatně, a to určitě ne kvůli dusnu a bouřkám, které nám občas proletí nad hlavou a skropí horkou zemi deštěm.
Za sebe přeji domácímu mužstvu, aby si užilo svou chvilku slávy na domácí půdě.
Letní vlnobití
Jarmila Peerová 8.7. 14:38
Letně příjemně osvěžující,jako ostatně celé léto.A Ty jsi Jituško nádherná romantička,tak ať ti to vydrží...
Moje léto: Jizerky a Šámalka
Miroslav Štorch 8.7. 10:31
Moc pěkně popsaný kout Česka. Také mám Jizerské hory moc rád, i když jsem tam většinou jezdil v zimě se studenty na lyžařské kurzy většinou na Královku nedaleko Bedřichova. V příspěvku je pro mne hodně nových informací. Je vidět, že autorka ta místa důvěrně zná. :-)
Přišlas v nečekaném snu
Jiří Libánský 8.7. 08:55
To je moc hezky, jednoduše, romanticky a pravdivě napsané. To se Vám opravdu povedlo.
Zpěvák a herec Josef Zíma: Je třeba umět odpočívat
Květoslava HOUDKOVÁ 7.7. 19:59
Pan Josef Zíma byl hostem na veletrhu Senior a vyzval lidi, že mu mohou dát i otázky. Zeptala jsem se tedy, zda se někdy ještě setkal s filmovou princeznou Ladou = paní Marií Kyselkovou. Odpověď byla ANO - oba provázeli Prahou skupinu z Německa - a komu se přihodí, aby je provázel princ s princeznou?? Nejsem princezna, ale líbí se mi, že p. Zíma -stejně jako já - považuje internet pro seniora za velmi užitečný - hry zde taky nehraji.
Kouzlo časů minulých: neobyčejný pouhý potok
Marie Magdalena Klosová 7.7. 19:32
Krásné vzpomínky,pěkné vyprávění.Okamžitě oživilo i mé,rovněž s horským potokem v Jeseníkách.Já jsem jako malá holka jen přihlížela,jak můj velký bratranec chytá na lískový prut a ohnutou "zichrhajcku" puntíkaté pstruhy.Ale po stromech jsme lezli všichni a večer zablikala do tmavých,trochu strašidelných koutů petrolejka.No jo,jsme pamětníci...Děkuji za probuzené staré časy.
Jak vložit video na YouTube
Petr Václavek 7.7. 14:02
Chválím tento počin - návod na vkládání videí. Přiznám se, že jsem to už sám zkoušel a nešlo mi to. Teď už bych to měl zvládnout.
Ukažte mlaďochům, co umíte. Natočte video a vyhrajte tablet!
Eva Balúchová 7.7. 10:21
A já jsem porazila zetě v pingpongu.Už je to 2 roky a pořád to špatně nese :-)
Tak ať tady ještě dlouho prudíme!!!
Tipovací soutěž Wimbledon 2014 vyhrála čtenářka Dagmar Králová
Hana Šorejsová 6.7. 21:13
Mirku, napsal jste to velmi hezky a také spravedlivě vyhodnotil. Patří Vám dík. Paní Dagmar opět gratuluji, a všem ostatním - těším se na další tipování. Asi US Open z Flushing Meadows, ale to je až 25.srpna, všem hezké prázdniny.
Moje kapitulace aneb opravář "sympaťák"!
Jana Šenbergerová 6.7. 10:34
Zatím jsme měli vždy spíše jen dobré zkušenosti. Nejvíc mě potěšil "hodinový manžel", který se zjevil jako anděl zrovna v době, kdy jsme potřebovali vyměnit celou kuchyňskou linku. V postarším paneláku se většinou vyskytnou problémy, se kterými se dopředu nemusí počítat, a také se to několikrát stalo. Ukázalo se, že řemeslník byl velmi zdatný, takže jsme nakonec řadu řešení ponechali na něm a s konečným výsledkem byli spokojeni. Těšila jsem se, že s někým takovým v záloze budeme mít nadlouho vystaráno, ale ouha. Neměl dost zakázek, neuživil by se touto prací, a proto skončil.
Když nám vypověděla službu lednička s plným mražákem, měli jsme podobné štěstí. Opravář, kterého jsem měla v mobilu byl zrovna na cestě naším směrem a do hodiny byl vyměněný termostat a zachráněn obsah mražáku. Také si stěžoval na nedostatek práce. Příště už také nemusí být k mání.
Lady Sympatie: mou zálibou je vyšívání vzorů na polštáře
Jana Šenbergerová 5.7. 20:09
Moc pěkné. Ať vám ruce i zrak dobře slouží.
Já už jsem dovyšívala.
Tak tohle nemá chybu! Petra Kvitová má další Wimbledon!
Dagmar Králová 5.7. 16:38
Na podzim naše tenisové mušketýrky budou bojovat v Poháru federace žen o vítězství s Itálií. To už Kvitová se Šafářovou budou bojovat společně a ne proti sobě.
Netolerance kolem nás
Jana Šenbergerová 5.7. 14:56
Obávám se, že hodně lidí u nás nemá důvod k radosti a veselosti, ale to nikoho neopravňuje k neurvalosti.
Anonymita velkých měst dává netoleranci křídla. Přemíra hluku ve dne i v noci, přemíra světla v noci, nutnost být neustále ve střehu v dopravním ruchu, to člověku určitě také nesvědčí, takže to horší v nás má lepší podmínky projevit se.
A hlavně špatně pochopený význam slova svoboda.
Svoboda jednoho bude vždy končit tam, kde začne svoboda druhého.
Jde o vše: vyhraje dnes Petra Kvitová podruhé Wimbledon?
Miroslav Štorch 5.7. 10:26
Upozornil bych na zanedbatelnou chybičku - Eugenii Bouchard bylo devatenáct let jen v lednu, ale 25.února už jí bylo dvacet let. Má sestru dvojče o 6 minut starší, ale ta tenis nehraje - věnovala velkou částku peněz na boj proti rakovině - http://www.wtatennis.com/news/article/3138403/title/bouchard-helps-fight-against-cancer
Co jiný kraj, to jiný polibek
Jana Šenbergerová 5.7. 09:55
Přestože jsme ve své podstatě všichni stejní, chováme se často velmi odlišně. Je zajímavé sledovat, jak naše chování ovlivňuje prostředí a kultura, ve které vyrůstáme a žijeme. Jsem ráda, že žiji v zemi, kde mohu políbit či obejmout koho chci, pokud to není proti mysli jemu. Neznám hezčí projev sounáležitosti, než je dotek. K tomuto názoru jsem se ale musela "prožít". Možná by bylo na světě mnohem méně nešťastných lidí, kdyby se víc láskyplně dotýkali.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.