Přehled posledních diskuzních příspěvků
Teprve na těle ženy šaty rozkvetou
Eva Balúchová 23.6. 21:22
Tak já jsem si musela vygooglit né parník,ale Magic Helenu.Sice už jsem o ní slyšela od Danuše na přehlídce,ale znala jsem jenom jméno.Teď jsem se,díky vám,dozvěděla víc.Moc Vám to slušelo,krásné šaty i klobouky.
Nádherná akce,přeji Vám jich co nejvíc.
Představte nám místo, které máte rádi. Začíná soutěž Moje léto 2014
Pavla Vítková 23.6. 08:59
Tak to může být zajímavé, už se těším na tipy.
Velká fotbalová tipovačka: zvednou se Portugalci?
Miroslav Štorch 22.6. 18:27
Předpovídat přesně sportovní výsledky je velmi obtížné, protože nikdo neví kolik náhodných momentů změní výsledek. Od zranění klíčových hráčů, přes počasí až po špatní výroky rozhodčích. V Brazílii byly minimálně 3 neuznaných regulérní góly. Naposledy dnes v noci, kdy gól vsítil Džeko z Bosny a Hercegoviny a video prokázalo, že nebyl v postavení mimo hru. Ale rozhodčí branku neuznali a hráči Bosny zbytečně prohráli. Nezkušení rozhodčí z Nového Zélandu tak zkazili výsledek po 4 letech kvalifikace. Ostuda. Sázkové kanceláře pak vesele vydělávají milióny.
Višňová: obec, kde se natáčel seriál Chalupáři
Miroslav Štorch 22.6. 13:33
Protože jako studenti na vysokých školách jsme měli volnější časový režim, tak jsme si přivydělávali také hraním u filmu jako kompars. Tehdy nás také vozili autobusem z Prahy do Višňové, abychom doplnili řady domácích komparzistů. Byly to zajímavé studentské brigády vidět v akci naše známé herce jako Kemra, Menšíka nebo Sováka. :-)
Meryl Streepová: hollywoodská hvězda bez hvězdných manýrů
Miroslav Štorch 22.6. 13:27
Také mám rád herectví Meryl Streep a naopak se mi vedle Madisonských mostů nejvíce líbila v muzikálu Mamma Mia, kde jako bývalá školená zpěvačka nehrála na playback, ale skutečně zpívala roli sama. Opravdu umí zahrát prakticky každou roli výborně.
Už na pováženou!
Soňa Prachfeldová 22.6. 10:01
Jen začnu číst prvé řádky a vím od koho povídky jsou. Opravdu bezva povídka, ještě teď slzím !
Hudební kat Jan Rejžek si nikdy nebral servítky
Zuzana Pivcová 22.6. 08:32
Hudební kritiky Jana Rejžka jsem vždy považovala za kvalitní a směrodatné.
Generál Píka věděl moc, a proto musel zemřít
Zuzana Pivcová 22.6. 08:14
Ano, u nás v archivu je k procesu s generálem Píkou dost dokumentace. To je právě jeden ze zločinů naší vlády, spáchaných na bývalých zahraničních vojácích, kteří opravdu za války sloužili vlasti. Na naše dějiny tahle kapitola vrhá velmi špatné světlo.
Několik vět ilustrovalo rozklad minulého režimu
Zuzana Pivcová 22.6. 07:53
V červnu 1989 už byla situace, dá se říct, nezadržitelná a podobně jako v okolních státech už bylo patrné určité uvolnění, takže ty vytyčené požadavky neměly žádné represivní následky. Proto podle mého názoru nelze srovnávat signatáře Několika vět s Chartou 77. Několik vět podepsali opravdu umělci, kteří se měli celé předchozí roky dobře a režim jim nijak nebránil v práci. Vzpomeňme na "legendární" Jakešův projev. On zní komicky, ale v něčem se dotkl skutečnosti.
Onehdy po ránu
Zuzana Pivcová 22.6. 07:35
Úplně mi to připomnělo satiru Borovského. Břitký verš a trefná slova čtu si ráda zas a znova.
Kouzlo časů minulých: bicykl
Jana Šenbergerová 21.6. 22:03
Díky tomu, že mi bylo kolo ukradeno, odhodlala jsem se koupit si před odchodem do důchodu kolo s přehazovačkou. Vzhledem k tomu, že bydlím v kopcovité krajině, jsem zloději docela vděčná. Možná, že bych dodneška s problémy jezdila na starém, zatímco na tom "novém" je to víceméně brnkačka. S kolem má člověk mnohem větší akční rádius, nákupy jsou rychlejší a výlety zajímavější. Jezdit na kole je příjemné.
Zralé modelky i60 opět v akci: na vltavském parníku Cecílie
Blanka Vykydalová 21.6. 21:41
Je to celé nádhera :-). Nádherný nápad, nádherné prostředí a nádherné dámy!
To nevymyslíš
František MENDLÍK 21.6. 18:57
Něco podobného se mi přihodilo před dávnými léty. Sestra mé první ženy odjela s manželem na dovolenou.Bydleli v Brně Bohunicích na bytovce. U nás na vesnici zanechala klíče. Manželka mne poslala zalít kvítka a svěřila mi klíč od volného bytu. To byla voda na můj mlýn. Zmobilizoval jsem rezervy. Se mzdovou účetní naší stanice jsem chtěl zalévat kytky dvojmo. Jel jsem napřed a Liduška se měla dostavit v patřičnou hodinu. V pátém poschodí jsem vrazil klíček do zámku. Asi to nebyl ten pravý. Prostě odemknout nešlo. Mlátil jsem do dvěří, hulákal a tropil hluk. Moje produkce probíhala skoro půl hodiny. Zámek nepovolil. Liduška se také nedostavila. A ta pointa? Po celou dobu mého řádění si mne na celém poschodí nikdo nevšimnul! Nedostavila se ani Liduška, ale ani policie!
Velká tipovací soutěž: Kolik gólů dá Messi?
Miroslav Štorch 21.6. 17:58
Dnes by Lionel Messi mohl předvést své geniální střelecké schopnosti proti Íránu, ale obránci se na něj určitě budou soustředit. Tipoval jsem, že dnes dá 2 góly a Argentina by mohla vyhrát 4:0 a Německo nad Ghanou 3:0. ale může to být úplně jinak. Snad se obránci Íránu nebudou snažit Messiho zchromit :-( Uvidíme. Může to být i více gólů.
Oči
Zuzana Pivcová 20.6. 21:43
Oči jsou okno do duše a Vám se tuhle spojitost podařilo vyjádřit moc hezky.
Velká fotbalová soutěž: proč titáni dostávají za vyučenou?
Miroslav Štorch 20.6. 17:42
Je pravda, ře včera Rooney spálil řadu vyložených šancí. Ale na zápasu s Uruguayí se podepsali, podle mého názoru, i rozhodčí. Druhý gól Soarése byl asi na 99% offside - česky mimo hru. V utkání s Mexikem rozhodčí neuznali podle ověřených zpomalených záznamů dva regulérní góly. To je dost smutné vysvědčení pro rozhodčí. :-(
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.