Přehled posledních diskuzních příspěvků

Stanislava Pecková: Poslouchám příběhy těch, kteří něco prožili

Pavla Vítková 11.6. 09:08
Moc se mi líbí tento rozhovor a hlavně nápady a moudré názory slečny Peckové. Ano, také si myslím, že má smysl, aby mladá generace naslouchala zkušeným generacím.

Touha nepoznaná

Jiří Libánský 11.6. 07:48
tak to je hodně dobrý. nemá to chybu,

Sex a fotbal: měly by týmy během MS abstinovat?

Jana Šenbergerová 10.6. 14:50
Nejsem muž, nemohu posuzovat něco, co je mi cizí. Jen si myslím,, že jsme v mnoha věcech dosti různí. Někoho sex vyčerpává, jiného dobíjí. Strčit všechny do jedné škatulky se většinou nevyplácí. A opravdu schopný sportovec by měl mít v tomto bodě jasno a možnost rozhodnout se sám. On také není sex jako sex. Někteří si myslí, že musí být přeborníky za každou cenu, a pak to může být na pováženou. Naopak láskyplné pomilování může dělat divy. Docela by mě zajímalo, jak to vidí muži, obzvláště sportovci.

Kouzlo časů minulých: Co na plotně, to na jazyku

Jana Šenbergerová 10.6. 14:33
Moc pěkně jste zavzpomínal na časy minulé. Snad budou mít dnešní mladí také na co vzpomínat, i když se to bude lišit od našich vzpomínek.

Kapky mi na rty usedly

Jitka Chodorová 10.6. 09:59
Další mimořádná...

Predátor?

Jana Šenbergerová 9.6. 18:56
Vaše příspěvky se mi moc líbí. :-)

Mlha

Jana Šenbergerová 9.6. 14:48
Jsou věci mezi nebem a zemí, na které jsme zatím krátcí. A vy je umíte moc pěkně literárně zpracovat.

Tropy v Česku! Teploty šplhají nad třicet stupňů

Jana Šenbergerová 9.6. 14:41
Chce to nejen více pít, ale také odlehčit jídelníček. Dopoledne hlavně ovoce, v poledne a večer zase zeleninová jídla, pokud možno nevařená, tedy saláty. Větrat v době, kdy je venkovní teplota nejnižší. Během dne nepustit slunce do bytu. Obzvláště panelové domy kumulují obrovské množství tepla. Je dobré alespoň v jedné místnosti udržet nižší teplotu než ve zbytku bytu, aby bylo kam se uchýlit, když je nejtepleji. Mám léto ráda, ale tropy nemusím. Ty se dají přežít snad jen v pralese.

Poprvé... a také naposled

Božena Vránová 9.6. 09:16
Vtipné, pobavila jsem se, i když to asi bylo dosti drsné :-)

Fotosoutěž i60: vítězný snímek pochází z rumunských Karpat!

Božena Vránová 9.6. 08:54
V soutěži byly desítky krásných fotografií, bylo těžké vybírat ty nejlepší. Je vidět, že fotografování je oblíbeným koníčkem i u seniorů. Je hezké mít vzpomínku z dovolené, výletu, anebo si jen tak pro radost vyfotit vnoučata nebo zahrádku.

My utekli jsme sami

Nina Šachová 9.6. 08:28
úžasná báseň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grand Canaria, má láska

Zdenka Jírová 8.6. 23:53
To je určitě krásné místo, bohužel jsem tam nebyla. Moře mám také ráda i krásné procházky po pláži.

Poslední protekce

Jana Šenbergerová 8.6. 14:17
Mám kamarádku, která na dráze pracovala. Svou práci milovala a dělala ji, jak nejpoctivěji dovedla. Přesto se na zkoušky vždy poctivě připravovala, protože v testech se objevovaly otázky týkající se záležitostí, se kterými nikdy nepřišla do styku. Docela chápu, že jste se u poslední zkoušky uchýlil k protekci. Obzvláště když proběhla, jak jste to popsal.

Kouzelná místa Chorvatska: Dubrovník, Split, Plitvická jezera

Jana Šenbergerová 8.6. 14:00
Jako dítě jsem si moc přála vidět Dubrovník "na vlastní oči". Jako dospělá jsem se dostala nejdál k Zadaru, ale povedlo se mi vidět Plitvická jezera. Také jsme měli smůlu, protože poprchávalo, ale nádhera tohoto místa takový drobný detail překryla. Uchvátilo mě, že ve filmu nešlo jen o skvělé barvy filmového materiálu a že voda v jezerech je skutečně tak neskutečně modrá. Bramboříky ve volné přírodě byly blyštivými kamínky v tomto neskutečně krásném přírodním skvostu. Po propuknutí bratrovražedného konfliktu jsem se rozhodla, že už po Dubrovníku netoužím. Přesto se mi teď stále častěji připomíná, proto neříkám už nikdy, spíše jen možná, snad.

Celý život bojuji s nadváhou, teď konečně nad ní vyhrávám

Jana Šenbergerová 8.6. 08:17
Vaše slova mohu jen potvrdit. Ke mně se vámi uvedené knihy dostaly z jiného důvodu. Byla jsem vždy štíhlá Vaši zkušenost mohu potvrdit. jen ke mně se vámi uvedené knihy dostaly z jiného důvodu. Byla jsem vždy štíhla a od mládí pořád nemocná. Když v dospělosti nabyly problémy enormních rozměrů a medicína na ně byla krátká, začala jsem hledat jiné možnosti. A tak jsem postupně od laktovegetariánství přešla k vitariánství a nestačila žasnout, jak mi bylo skvěle. Díky různým okolnostem se dnes stravuji napůl zdravě a napůl "normálně". A staré neduhy se vracejí. Proto radím všem, aby neopouštěli to, co jim evidentně prospívá. A vám přeji příjemný život pod ochranou moudré přírody. )

Jak si odpočinout na dovolené? Jeďte na další, ale už jen sami

Jarmila Komberec Jakubcová 7.6. 22:12
Po delší době jsem vyrazila si odpočinout na týden k moři.Nechtěla jsem dlouho letět a tak jsem zvolila Tunisko.Zájezd byl poměrně laciný vzhledem k tomu, že jsem odlétala 30.5.Byla jsem překvapena jak perfektním hotelem, tak kvalitními službami ale hlavní předností bylo, že hotel byl poloprázdný a tak tam byl úžasný klid.Myslím, že jet bez partnera na týden je dobrá zkušenost.Souhlasím s autorem článku že bez partnera si člověk lépe odpočine.

Potvrzeno: na artrózu platí kmenové buňky

Jana Šenbergerová 7.6. 15:20
Jsme to, co jíme. Proč jsme tedy skoro všichni dříve nebo později trosky? Jenže o prevenci, skutečné, jen žvaníme, ale NIC moudrého pro ni neděláme. To se samozřejmě netýká těch, kteří už pochopili, prohlédli a aplikují.

Finále velké fotosoutěže se blíží, už dnes večer oznámíme vítěze

Hana Šorejsová 7.6. 13:45
To co udělala redakce s vyhodnocením soutěže je dost nevhodné ! Nějaké finále ? Velmi zvláštní ? Tohle jsou fota vítězná, takže paní Šmerhová jako ten "kýč s Bernardýnem", to jsou fota z kalendářů a ne vlastní snímky, člověk se zasměje kam až to dojde ? Fota , která se líbila jste se do finále ani nedostala, nebojuji za sebe klikala jsem těm , kteří tam měli hezká fota např. fota pana Štorcha či pana Pecháčka , nebo paní Bartošové, a dalších , určitě to napínavé není, hodně lidí to zklamalo ! Výběr není dle kvality ale dle jmen. Záměr byl, aby jste nahecovali lidi hlasovat na tyto "kýčová" fota.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.