Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotbalová rapsodie
Pavel Král 25.5. 16:19
Pěkná reportáž, ale nějak jste se v textu ztratila :-) Ve 110.minutě vstřelil gól do branky Realu Gareth Bale, záložník pocházející z Walesu, který loni přestoupil z Tottenhamu do Realu. - Pochopil bych to tak, že hráč který přestoupil do Realu mu za odměnu vstřelil gól do vlastní branky ( Realu ). Pro Atlétiko to bylo smutné utkání, když vedlo do 93.minuty. Fotbal nemá logiku - jak říkával bývalý trenér Pospíchal.
Pravdivé sci-fi o mořích
Pavel Král 25.5. 13:10
Bohužel musím potvrdit, že jsem zažil na vlastní kůži zatopení náměstí sv.Marka v Benátkách a byly zatopené i obchody a domy daleko od pobřeží. Také jsem zažil obrovskou loď těsně u náměstí jako tady na snímku a vypadalo to, že může zatočit mezi domy. Ale tolik vody tam zatím nebylo. Další generace budou mít se stoupajícím mořem velké starosti. :-(
Prosím, nesahat!
Růžena Antlová 25.5. 06:49
To jsem si početla !! To samo mám doma také dílna nebo drvárník praská ve švech a je tam nehorázný bordel ! NEUKLÍZET nařídil manžel s tím že po mém úklidu nemůže nic najít. Když vynesu něco nepotřebného na skládku ,během dvou dní zjistím že je to zpět a navíc zas něco přibyde co se jednou může třeba i hodit.
Proč je mi z hokeje vždy tak špatně od žaludku
Svatava Páleníková 24.5. 12:57
Pane Horačku, dnes budu držet palce hokejistům i vám. Určitě vyhrajeme!
Stovky kostelů po celé zemi zvou k noční návštěvě
Zuzana Pivcová 24.5. 08:02
Ačkoliv v Praze odpoledne pořádně lilo, večer už jen poprchávalo, šly jsme se podívat se sestrou do některých kostelíků v centru, žádné přelidněné chrámy, ale spíš tam, kde byl kratší varhanní koncert, např. u sv, Vojtěcha. Také jsme zašly do klášterního kostela tzv. šedých sester řádu františkánů v Bartolomějské ulici, kam se jinak člověk nepodívá. Varhanní hudba a v suterénu průřez historií řádu a jejich hlavní činností, což byla a je péče o staré a nemocné. Milé bylo, že tam sestřičky uchystaly pro návštěvníky nezištně malé lahve minerálek, tatranky, bonbony a spoustu hezkých obrázků. A bylo tam na zdi takové povídání, ve kterém se mi líbilo např. toto: Podstata lásky. Všechny nejlepší věci v životě přicházejí převázané páskou risku. Když rozvážeme dárek, přebíráme riziko i radost. Tak je to v rodičovství, v manželství, v přátelství. Abys mohl žít život v plnosti, vydáváš se napospas bezedné jámě zranitelnosti. To je podstata pravé lásky.
Chtěla bych
Zuzana Pivcová 24.5. 07:44
Ty věci se zdají docela samozřejmé, že tak nějak by to mělo být, jenže my tu "samozřejmost" známe, viď? Tak ať se alespoň některá z těch přání změní v trvalou skutečnost.
Moře práce
Růžena Antlová 24.5. 07:11
Helenko bezva napsané tak joko všechny tvé příběhy.Zajímalo by mě jestli aspoň taková dřina byla slušně zaplacená !
Češi mnohem častěji létají i do Chorvatska
Jarmila Komberec Jakubcová 23.5. 22:15
Již x jsem navštívila Chorvatsko letecky. Cesta autobusem celou noc je velmi únavná a let do Splitu trvá jen cca 1,5hod.Jezdím do Omiše, který je vzdálen jen 30km od letiště.Nejsem zničená z cesty a mohu si užít dovolenou.Čím jsem starší více využívám jako způsob přepravy letadla.Jen na poznávací zájezdy jezdím autobusem.Nejhorší co jsem v životě zažila byla cesta autobusem s lůžkovou úpravou.To byl opravdu "autobus smrti".Přežila jsem tak 4 noci a nikdy na to nezapomenu.Dnes jsou tzv.nízkonákladové lety velmi levné.
Jsi pouhý host
Jarmila Peerová 23.5. 21:31
Hezké,něžné,křehké verše jako ta pavučina...opět si zasloužíš Zuzanko můj " hlubokosklon "....
Kouzlo časů minulých: Volá Londýn!
Svatava Páleníková 23.5. 20:44
Můj otec byl podobně nalepen s uchem na rádiu, vyprávěl nám o vysílání z Londýna, o tom, jak exilová vláda přes rádio vysílal vzkazy českým občanům. A jedno takové staré rádio stále opečováváme na chalupě, je to už rodinná památka.
"Moje" Moře
Zuzana Pivcová 23.5. 09:00
Odjakživa žiji s pocitem, že moře umí sdílet nálady, které do něj vyšeptáš nebo vykřičíš. A vlastně nejen moře.
Vůně pokosené trávy
Zuzana Pivcová 23.5. 08:34
Člověk spojuje zážitky se smyslovými vjemy, a vnímání vůní v tom hraje nepochybně významnou roli. Tobě se to podařilo ztvárnit velmi hezky.
Sen o penzi u moře
Miroslav Štorch 23.5. 00:00
Podobně si v Čechách kupují nemovitosti Němci, Nizozemci i Norové, protože je jsou tady nižší životní náklady. Norové oceňují více světla v zimě, než mají za polárním kruhem :-)
Rozkvetlý Štiřín láká na krásné odpoledne
Jana Šenbergerová 22.5. 21:59
Když ještě patřil zámek ministerstvu školství, strávila jsem tam v zimě týden na kurzu angličtiny. Vnitřní prostory byly pěkné, ale park byl zanedbaný. Jsem ráda, že se změnil. Projít se v něm s panem Větvičkou bude jistě nezapomenutelný zážitek.
Všechny cesty vedou k moři
Zuzana Pivcová 22.5. 18:15
Tvé vzpomínky, Jíťo, Ti nikdo nevezme, tak se alespoň dívej na krásné fotky, videa, cestopisné filmy. Moře se Ti tak bude neustále připomínat.
Proměna naší modelky Nadi dopadla skvěle. Posuďte sami
Renata Zadražilová 22.5. 13:47
Sluší vám to. Ale slušelo vám to i "před" :-)
Naše neobyčejné setkání s paní Magdalenou Dietlovou
Marie Magdalena Klosová 22.5. 12:19
Vidím,že jste si to užívali a byli úžasní.Upřímně se s tebou raduji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.