Přehled posledních diskuzních příspěvků

Krásne ženy i po šesťdesiatke

Marie Magdalena Klosová 18.5. 14:37
Vítám Vás mezi svými,paní Dano.jste tu na správném místě.

Všechno je jinak? Diabetikům prospívá jíst jen dvakrát denně

Marie Novotná 18.5. 11:30
Zajímavá studie.To by stálo za úvahu.Nějak začínám přibírat!!!

Zamlada

Jitka Chodorová 18.5. 10:46
Sdílím tvé "zamlada",akorát jsem babička a jsem ráda,že to tak je.Díky Zuzko.

Ještě lépe, než za mlada

Jitka Chodorová 17.5. 23:44
Jaruško,moc pěkně jsi to napsala,možná lépe,než za mlada,díky kočko,díky.

Český fenomén ve fotbale, hokeji či tenisu. Navážeme na něj zase?

Miroslav Štorch 17.5. 22:00
Sportovní talenty se vyskytují vzácně i v menších zemích jako je naše, a pak se stane, že čeští tenisté vyhrají 2x za sebou Davis-cup, kde hrají tenisové velmoci jako USA, Austrálie nebo Španělsko. Malé Srbsko má jen jednoho světového hráče a ještě menší Švýcarsko má v současnosti 2 hráče ve špičce a možná letos vyhrají Davis-cup. Ale ve sportu jsou možné často překvapivé výsledky. Jako dnes v hokeji, kdy nás porazili poprvé hráči Dánska. Od dob Tyrše máme dobrý tělocvičný systém Sokola a Orla, ale talenty je třeba vyhledávat a vychovat. Budeme se radovat z dalších výborných sportovců.

Můj fígl: rychle vykynuté těsto

Milada Salajková 17.5. 21:58
Nebo vložit do nezapnuté mikrovlnky. Nakyne během 15minut. Proč? To nevím, ale mám vyzkoušeno. Bylo to v pořadu Prostřeno.

Polské beskydské zahrady

Růžena Antlová 17.5. 18:51
To by bylo něco pro mě že jo Hani snad se tam jednou dostanu !!

Návrhářka Táňa Havlíčková: Dámy, neoblékejte si beztvaré pytle

eva koubová 17.5. 16:03
Čím jsem starši tim vice o sebe dbám spiše bych řekla že je vše tou dobou...za mych mladych let se řikalo zelenaá modrá pro blazna dobrá.Dnes jakakoliv kombinace je uplně normalní.Samozřejmě v mezich normy.Takže musim souhlasit s pani..Havličkovou že bychom měli o sebe pečovat. Naštěsti mam velikost M takže si mohu z čeho vybirat a za to se velmi ráda......

Jak se žije českým seniorům na Turecké riviéře? Výborně

Karel Pokorný 17.5. 15:29
Mohu potvrdit, že v Alanyi je krásně. A musím říct, že mi jsou Turci sympatičtější než třeba Chorvati. Jen mi vadí ten jazyk, v Chorvatsku se čověk domluví, v Turecku většinou ne, občas snad německy, anglicky umí jen studenti.

Jako za mlada! Ach jo!

Růžena Antlová 17.5. 15:21
Tak Dano za chvilku začínáme jde se fandit !

Chci tě nenávidět

Jitka Chodorová 17.5. 10:41
Hezky jsi vystihla Milado,ten stav beznaděje a touhy najednou,někdy však stačí opravdu málo,aby byl člověk šťastný,či naopak,díky.

Film pro pamětníky: Májové hvězdy

Vladka Steinová 17.5. 09:44
Film "Májové hvězdy" mám spojené se svým dospíváním a mládím, neb vždy 9.května v televizi několik let po sobě bylo možno tento lyrický film shlédnout. Pak přišla jiná doba a film se někam vytratil. DVD jsem marně sháněla několik let a tak, když komerční televize KINOSVĚT oznámila, že je DVD v prodeji, potěšilo mě to.

Já, Lamborghini a Fittipaldi

Lidmila Nejedlá 16.5. 22:45
Červená koloběžka je moje. Perfektní vozítko, které pořídíte cca za 2.500,-Kč.

Láska jako zamlada

Svatava Páleníková 16.5. 16:39
Zvláště na vesnici se všechny nové vztahy okamžitě roznesou po všech domech. Je to jako tichá pošta. Vtipné...

Roman Skamene: Práce mi pomohla vyhrabat se z pití

Svatava Páleníková 16.5. 16:10
Bony a klid sice nepatří ke klenotům české kinematografie, přesto přeji panu Skamene hodně zdraví. A pevnou vůli i v dalších letech.

Víte, v čem spíte?

Jaroslav Vítek 16.5. 14:20
To s tím vysáváním peřin myslíte vážně? To snad aby se v těch peřinách ani nespalo, aby se nepolámalo peří. Co se týče větrání peřin na slunci, peří to nemůže nijak vadit, spíše UV zářením trpí sýpkovina, event. povlečení.

Zámek Kratochvíle provoní stovky růží

Marta Winklerová 16.5. 14:18
To je nádhera, číst o takové krásné akci. Skoro cítím vůni růží...Škoda, že to vše neuvidím.Ze severních Čech je to trochu z ruky, vlakem. Musím si podobné akce více hlídat, zajistit si spojení a jednu noc ubytování a potom to bude balada. Ale všichni, co se té krásné podívané zůčastníte = moc si to užijte.

Na kole jako za mlada

Růžena Antlová 16.5. 07:27
Přeji aby vám to společně šlapalo ještě spoustu roků !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.