Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak vzít život do vlastních rukou? Poradit může Deepak Chopra

Jana Šenbergerová 12.5. 17:15
Když jsem před mnoha lety četla jeho knihy, ťukali si mí vrstevníci na čelo, co to čtu za nesmysly. Nemám ráda slovo guru, to neměl dřív rád ani on. Ale je vidět, že se časy mění. To nic nemění na skutečnosti, že je to moudrý člověk, ale takových jsou mezi námi spousty. Zajímavě píše o stárnutí v knize Nesmrtelné tělo, nekonečná duše.

Stonožka na křižovatce

Olga Štolbová 12.5. 13:15
Františku, moc pěkné povídání a humor tomu nechybí, věřím,že je to opravdu ze života. Prima...

Je láska míň či víc?

Olga Štolbová 12.5. 13:12
Zuzko pěkné. Nic nikam neuzavírej, všechno se ještě může hodit, to je přece život.***

Co děláte jako „za mlada"?

Květoslava HOUDKOVÁ 12.5. 04:51
Jako za mlada - tak to už nelze! Během života mne postihla nemoc i vážný úraz -na "stará kolena" se to občas ozve. Přesto se snažím plnit svůj "osobní závazek", který jsem si dala při odchodu do důchodu: Holka - dokud to půjde - věnuj se všemu možnému - třeba to pomůže oddálit stárnutí. (Nejhorší je, sedět s bábama na lavičce, bavit se jen o nemocech a nadávat na vše kolem).

Autotrakční léhátko, moje spása

Milada Salajková 12.5. 01:22
Ja Vám budu fandit. Člověk dokáže neskutečné věci.

Náhradní máma

Jana Šenbergerová 11.5. 19:42
Je moc dobře, že jsou takové náhradní mámy, které považují všechny děti za svoje. Těch potřebných mateřské lásky je stále víc než dost. Před takovými mámami se hluboko skláním.

Karel Kachyňa oslnil filmem Kočár do Vídně

Vladka Steinová 11.5. 14:48
Pan Kachyňa byl vynikající režisér.Zanechal po msobě skvělé dílo.K jeho nedožitým 90 narozeninám alespoň ČT připomínala některé jeho vynikající filmy.Na rozdíl od redakce si nemyslím, že hodně diskutovaný film Král Šumavy byl poněkud tendenční,je to vynikají film,s výborným hereckým obsazením a skvěle natočený.Co není a co je tendenční v umění, ve filmu a v kultuře vůbec?

Jak se stát zdatným wikipedistou: 9. část

Jana Šenbergerová 11.5. 13:07
Po zkušenostech s Wikipedií v souvislosti s naším kvízem vidím, jak je toto důležité: "Pokud ale chybí celé Odkazy, je jich příliš málo nebo nebudí důvěru, je to úkol pro vás: kdybyste našli a doplnili příslušnou literaturu, zasloužili jste se o wiki možná víc, než autoři "holých" článků."

Den matek ve vzpomínkách mojí maminky

Jana Šenbergerová 11.5. 13:03
Krásná a dnes už docela vzácná vzpomínka.

Gratulujeme, paní Libuško Havelková

Jana Šenbergerová 11.5. 12:59
Dlouhý a po okraj naplněný život. Blahopřeji!

Okno

Zuzana Pivcová 11.5. 08:20
Moc hezké. Já tu mám shodou okolností uchystanou básničku o dešti, tak nevím, zda ji mám poslat. No, asi ano, je jiná.

Kouzlo časů minulých: špitálníci

Iveta Balážová 11.5. 07:33
Pěkná vzpomínka na šasy minulé.

Útrapy při cestování hromadnou dopravou

Zuzana Pivcová 10.5. 20:31
Obsazování míst do uliček je v Praze masově rozšířený nešvar, svědčící o totálním egoismu: Hlavně, že já sedím, nikdo mě neotravuje a snadno se dostanu ven. Mnohdy je takhle obsazena půlka autobusu, o to víc lidí stojí. Pokud vám vzdáleností stojí opravdu za to si sednout, musíte dotyčného sobce na kraji POPROSIT, aby vás pustil vedle sebe k oknu, což tedy nějak udělá. Pokud řeknete, aby si poposedl on sám, se zlou se potážete. Odseknutí, že bude záhy vystupovat, je to nejslušnější. Vrcholem pro mě byl kdysi jeden muž středního věku (myslím ale, že jinak převažují ženy), sedící takto na krajním sedadle hned za prostředními dveřmi, který nejen že mě sám nepustil sednout, ale ještě mi začal vytýkat, že stojím ve dveřích a lidé nemůžou pořádně vystoupit.

S láskou poslední

Jitka Chodorová 10.5. 09:48
Já opravdu nemám dost slov chvály,tak snad jen díky,Zuzko!

Maminčina píseň

Helenka Vambleki 9.5. 23:24
Každý příběh o maminkách je krásný, milý, od srdíčka....

Petr Hapka bojuje s vážnou nemocí

Zuzana Pivcová 9.5. 19:16
Nevím ale, jestli je také známo, že Petr Hapka je velký milovník koček, měl doma kočky bytové, ale krmil i kočky bezprizorní. Jednou se s námi dal velmi přátelsky do řeči na toto téma na mezinárodní výstavě koček v hotelu Pyramida v Praze, kde tehdy sestra vystavovala kartouzského kocourka Míšu, kterému je dnes 15 let. Byl velmi sympatický, žádná primadona.

Balíme k moři. Tak příjemné cestování s lehkým kufrem!

Jarmila Komberec Jakubcová 9.5. 15:25
Umění balit zavazadlo je skutečně "umění".Základem je lehký kufr protože do letadla mohu vzít jen 15kg (Travelservis).Létám 5-6x ročně do různých destinací na týden nebo 10 dnů.Zásadně nevozím šampony či mýdla.Kromě krémů na obličej vše koupím na místě a zbytky hodím do koše.V zemích EU jsou v důsledku globalizace dostání stejné značky jako u nás. Prázdný kufřík váží 1,8kg a tak mám skoro 13kg náplně.Tři základní chyby při balení jsem také dělala, dnes postupuji stejnou cestou jako pisatelka článku.Např. do Thajska stačí mít oblečení jen to co mám na sobě vzhledem k místním cenám oblečení.Ovšem na Kubu jezdit bez šamponů či mýdel nedoporučuji, není to kde koupit nebo tak 2x drahé než u nás.

Není místa pro lásku

Jarmila Peerová 9.5. 10:22
Je dobře Jituško,že to srdce neztrácí naději,člověk musí pořád věřit a doufat,protože láska je mocná čarodějka,co potrápí,ale umí i zázraky...a já bych ti jeden z jejích zázraků ze srdce přála,aby tvá múza ti našeptávala do ouška jen milostně laděné rýmy...Napsala jsi to se smutkem,ale moc pěkně....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.