Přehled posledních diskuzních příspěvků

Celého tě beru

Libuše Křapová 8.5. 22:32
Zuzano, moc se mi líbí tvoje verše a ráda je čtu. Rozumím jim.

Kouzlo časů minulých: Můj konec 2. světové

Ivana Janků 8.5. 21:01
Tak a je to tady..jsem ráda,že si někdo všiml,že i starší ženy se chtějí líbit a mají rádi moderní oblékání a mají ještě co ukázat...díky

Krajské sportovní hry seniorů v Ostravě

Alena Vávrová 8.5. 09:01
Daj-li mi medajli, nedaj-li ... není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Helenko, blahopřeju Bohumínu!

Pro mou maminku

Zuzana Pivcová 8.5. 07:22
Vím, Růženko, že už jsi kdysi na začátku vzpomínala v básni na maminku. Tohle je také vzpomínka, naplněná bezmeznou láskou. A jsem ráda, že jsi taky ochotná dát sem své různé fotky. Díky.

Milada Karasová: Dámy by o sebe mohly pečovat lépe

Jana Svačinová 7.5. 23:02
Díky za moc pěkný článek: Dámy by mohly o sebe mohly pečovat lépe.Plně souhlasím s obsahem,myslím si přesně totéž,díky .Není to tak dlouho kdy jsem i já vše poznala a jsem tomu moc ráda že jsem měla tu možnost a doufám že ještě i budu mít do budoucna už ted se opět velice těším,Jana

Čekání na zprávu o operaci maminky

Zuzana Pivcová 7.5. 17:46
Čekání na telefonáty z nemocnice patřily k tomu nejhoršímu, co jsem kdy zažila. Například, když havaroval můj druh. Každá minuta má délku hodiny a nejde ji nijak urychlit. Vám tu úlevu hodně přeji, i když je to dnes možná už jen nevratná minulost.

K mamince

Hana Čadová 7.5. 15:46
Chudák chlapec. Jste moc hodná, že jste se o něho postarala a zavolala do ústavu. Bohužel jsou případy, kdy rodiče dítě odloží do ústavu a nebo jsou jim děti odebrány a nejeví zájem o návštěvu. Co by za dítě dala moje příbuzná, která se léčí a stále doufá, že jednou přijde den a lékař ji sdělí radostnou zprávu.

Michelangelova socha Davida se rozpadá

Jana Šenbergerová 7.5. 14:08
Všechno hmotné jednou pomine. I kámen má svou životnost. Přesto nás mnohá umělecká a stavitelská díla po staletí spojují s dávnou minulostí. A David se Michelangelovi opravdu povedl.

Jak se u nás nekrade

Jana Šenbergerová 7.5. 13:43
Jsem přesvědčena o tom, že slušných lidí je mnohem víc, jen nejsou tak vidět ani slyšet. Navíc vždy zveřejňujeme hlavně to, co nás vytočilo. Co nás potěší si spíše necháváme pro sebe. Škoda.

A jestli ...

Jitka Chodorová 7.5. 10:57
Tak zase jedna z těch hodně povedených,nádhera!

Pohlazení po letech

Zuzana Pivcová 7.5. 05:00
To je prima nápad, takhle to po letech zveřejnit, dobře, že Vám to vyznání zůstalo.

Klub turistů nově otevřel svou vůbec první trasu

Jana Šenbergerová 6.5. 19:38
Myslím si, že u nás jsou opravdu dobře značené turistické trasy, a není jich málo. KČT si zaslouží dík.

Ticho

Renata Zadražilová 6.5. 11:19
Moc pěkné, víc slov netřeba, ticho...

Moje maminka aneb nenaplněný život?

Jaroslava Handlová 6.5. 10:06
Do očí mi vstoupily slzy. Úcta k rodičům byla i pro mne od malička jaksi vrozenou samozřejmostí. Možná také proto zůstalo mezi námi mnoho nevyřčeného, podobně jako u Tebe. Citlivě napsaná vzpomínka na maminku - ta by určitě měla radost ze své dcery!

Vylaďte si program: naše tipy na polovinu května

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 05:43
Dík za tip - zámek Linhartovy. S využitím karty "Seniorslevenka" pojedu na týden k Bruntálu, dle možnosti dopravy zámek navštívím. Velmi čekám na rubriku, ve které budeme moci zveřejňovat tipy z našeho okolí - k využití pro čtenáře i60.

Ženský princip

Jana Šenbergerová 5.5. 22:27
Je dobře, když se člověk najde, jedno v jakém věku. Moc hezky jste to napsala.

Poklady za humny

Marie Novotná 5.5. 20:18
Moc hezky se to čte.Rozumím tomu,Příroda je mocná čarodějka.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.