Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sezóna chřestu začala letos dříve

Dagmar Pravečková 28.4. 08:50
Mám tu možnost sledovat jak se chřest pěstuje a sklízí. A mám štěstí, že mohu nakupovat čerstvý chřest přímo od pěstitele. Oblíbila jsem si několik receptů a chřest jsem si zamilovala. Dozvěděla jsem se jednu důležitou informaci. Když chřest oloupeme, slupky nevyhazujeme, ale vaříme extra a využijeme velmi silný vývar, bohatý na minerální látky do polévky. Slupky se samozřejmě nejí.

Jak bylo na i60 párty

Pavel Král 27.4. 21:24
Sice jsem měl ve stejnou dobu setkání spolužáků ze střední školy mnoho let po maturitě, ale doufám, že se mi přéstě podaří někam vyrazit i na Party i60. Moc pěkné snímky, ze kterých vyzařuje pohoda.

Mám ráda změnu

Zuzana Pivcová 27.4. 20:21
Na Vás je jasně vidět, že inklinujete k Francii, a účes a´la Mireille Mathieu mě napadl na první pohled. Má to šmrnc.

Až budeš chtít

Jarmila Peerová 27.4. 16:16
Vyznání lásky a květiny patří k sobě.Kopretiny mám nejraději a na prahu bych je také " ráda brala ",protože jsem asi stejný snílek jako Miládko Vy....líbí se mi,jak jste to napsala.

Na obzoru Pálava

Eva Balúchová 26.4. 22:31
Příběh pěkný a Pálava je nádherná.Toužila jsem ji celou projít a hned jak jsem nastoupila do důchodu,první výšlap vedl na Pálavu.Z Pavlova do Mikulova.Byla to trochu zabíračka,ale krásné počasí a krásná příroda. Děkuji panu Mendlíkovi,že mě vtipným vyprávěním Pálavu zase připoměl.

Jak šel čas...

Hana Filipová 26.4. 20:44
A já jen musím dodat, že ač jsem o hodně mladší než Eva, tak jsem moc ráda, že jí znám a že můžem vyrážet na společné každoměsíční babince:-)

Tak jsme se konečně poznali – v Ředkovci

Helenka Vambleki 26.4. 19:03
Je tu moc príma a zítra se budeme neradi Loučit. Připojuji se k poděkování za organizaci a "našim klukům" za zpříjemnění večera a nezištnou práci pro tento portál. Ještě jsme neodjeli, ale už teď se těším na další párty!!! Všem, kteří to z nějakého důvodu nestihli: Litujte, sešla se tu sqělá parta a hlavně už se nám ke známým jménům přiřadily tváře.

Návštěva Londýna

Alena Vávrová 25.4. 19:13
Opravdu moc pěkné vyprávění. Je vidět, že cestování je vaše vášeň. Já znám Londýn jen z fotek a vyprávění syna, je tam služebně několikrát do roka, ale také by mne to lákalo. I když asi Francie - má láska - do třetice by měla přednost ;-).

Iva Janžurová: S dcerami i vnoučaty v jednom domě

Zdenka Hillová 25.4. 08:32
p. Janžirovou mám ráda má moc hezký vztah s dcerami a vnoučaty tak by to mělo být

Návštěva Izraele: jedna cesta nestačí

Renata Zadražilová 24.4. 14:11
To musel být úžasný zážitek. Škoda, že jste nepopsala více ze života tamních lidí, jak jednotliví lidé růlzných náboženství spolu komunikují a vedle sebe žijí. My jen slýcháváme z médií o nejrlznějších konfliktech mezi lidmi různých vyznání, tak jak to ve skutečnosti je v běžném dni...

Seniory v Liberci upozorní na podvody jejich vrstevníci

Květoslava HOUDKOVÁ 24.4. 10:56
Článek o projektu MěstPolicie v Liberci s Kluby seniorů mne velmi zaujal = výborný nápad: Mezi seniory se - konečně - namísto různých drbů šíří potřebné a užitečné informace. S MěstPolicií v Liberci se co nejdříve spojím - "zážitků" s podvodníky mám na román. Ale včas jsem se dobře proškolila = nenaletím. O článku budu informovat i Policii v místě bydliště a všude, kam se dostanu (dcera mi článek vytiskne - budu mít všude s sebou!)

Dejte si z recese rekreaci ROH jako za starých časů

Marie Magdalena Klosová 23.4. 23:23
Dovolené pro seniory pořádají nejrůznější CK pod názvem 55+.Jsou jednou třetinou dotovány Evropskou unií,proto jsou levnější než ostatní.Můžete tak jet téměř do celé Evropy,ale POZOR,vždy jen MIMO SEZÓNU.Od února do května a od září do konce října.Moře tak je VŽDY chladné,ale na výlety většinou výhodné."Výhodný džob" si z toho dělají i některé CK na úkor seniorů.

S lehkostí motýlí

Jitka Chodorová 23.4. 14:39
I když všechny tvoje básně nemají chybu,tato je ta z těch nejpovedenějších,díky Zuzko.

Kouzlo časů minulých: knihovna

Renata Zadražilová 23.4. 14:10
Nevím, zda by levnější knihy motivovaly lidi k tomu, aby více četli. Obávám se, že ne. V rodinách se čte mnohem méně než dříve. Rodiče to děti neučí. V rukou mají počítače a mobily, ne knihy. Ale třeba to projekty typu Česko čte dětem apod. změní.

Senior policie: půjčky a kreditky

Květoslava HOUDKOVÁ 23.4. 11:24
Novinkou v možnosti půjčky je poskytnutí Kč 3000,- na terminálech Sazky. Poplatek á Kč 30,-/za 1000,- = za tu půjčku Kč 90,- při splacení do 30 dnů. Měla bych zájem, uhradila pak z důchodu = hotově! Ale to prý nelze - k poskytnutí 1. půjčky musím uvést číslo účtu!! Já ale žádný účet nemám - k ničemu nepotřebuji. I v tomto příp. byl měl postačit občans.průkaz + potvrzení výše důchodu - vše další považuji už za "sběr osob. údajů"!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.